Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ علیرضا کیانی، گفت: به طور قطع برخورداری از استانداردهای جهانی و وحدت رویه مورد پذیرش کشورهای جهان اعم از مسلمان و غیرمسلمان، قوت قلبی برای مصرف‌کنندگان خواهد بود؛ این در حالی است که ترویج فرهنگ استفاده از محصولات حلال در داخل و خارج از کشور نیز مهم بوده و هدف نهایی آن است که نگاه ویژه به معرفی استاندارد حلال در محصولات آرایشی و بهداشتی به‌عنوان یک استاندارد به‌روز و دانش‌محور است؛ آنچنان که مهمترین هدف ما تولید و حمایت از کالای داخلی، صادرات کالای ایرانی حلال به کشورهای مسلمان و غیرمسلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در خصوص پیش بینی سهم این صنعت بر مبنای قیمت مصرف کننده در داخل کشور در سال جاری را معادل ۲۳ الی ۲۴ هزار میلیارد دلار اعلام کرد و ادامه داد : نیمی از این عدد به حوزه آرایشی و ۵۰درصد باقی مانده نیز به شوینده و پودرهای تمیزکننده تعلق می گیرد.

کیانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سهم صنعت مذکور در سال گذشته از نظر قیمت مصرف کننده چه رقمی را به خود اختصاص داده است، گفت: این عدد در سال گذشته حدود ۲۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به عبارتی کمتر از ۲۱ میلیارد تومان بر مبنای قیمت مصرف کننده بود .

عضو هیات مدیره انجمن صنایع شویند، آرایشی و بهداشتی ادامه داد : ۳۰ درصد لوازم آرایشی و بهداشتی تولید داخل و ۷۰ درصد از کشورهای خارجی وارد می شوند.در خصوص شوینده ها نیز ۸۰ درصد محصولات داخلی بوده که شامل تولید کننده های داخلی با برندهای ایرانی و بین اللملی هستند .

همچنین محمدبقایی نیز گفت: حمایت از کالای ایرانی زمانی میسر می شود که تمام تلاشمان بر محور توسعه و پیشرفت تکنولوژی و دانش مرتبط به کالای ایرانی قرار بگیرد. در این مسیر دانشگاه ها باید به کمک حوزه‌ی حلال در لوازم آرایشی و بهداشتی بیایند؛ چراکه بدون کمک دانشگاه ها این صنعت توان پایداری در بازارهای جهانی را ندارد و حضور در بازارهای جهانی نیازمند توسعه است و این امر با تلاش و کوشش دانشمندان ایرانی در دانشگاه ها ایجاد می شود.

او اظهار داشت : موضوع حلال در کازمتیک موضوع جدیدی نیست. هرچند شاید برای مردم و صنایع و بازار ما مقوله‌ی جدیدی باشد. چون ما در یک کشور اسلامی با محصولات حلال زندگی می کنیم و به طور طبیعی انتظار چیز غیرحلال را نداریم، اما امروزه کالاهای حلال و صنعت حلال در دنیا به ‌شدت در حال توسعه است. به نحوی که کل صنعت حلال دنیا را حدود ۲/۵ (پنج و دو دهم) میلیارد دلار شامل می‌شود که یک صنعت بسیار گسترده و وسیع است.

بقایی گفت: در حال حاضر حجم بازار صنعت آرایشی بهداشتی حلال در دنیا حدوداً ۲۰ میلیارد دلار است که این رقم در هفت سال آینده یعنی در سال ۲۰۲۵ به ۵۲ میلیارد دلار خواهد رسید. از این رو، تصمیم گرفتیم اولین کنفرانس بین‌المللی حلال در کازمتیک را در تهران برگزار کنیم که با استقبال خوبی مواجه شده است.

او از برگزاری همایش حلال در صنعت آرایشی و بهداشتی خبر داد و افزود : هفت سخنران علمی این همایش از کشورهایی همچون آلمان، انگلستان، فرانسه، ترکیه، امارات و اندونزی حضور خواهند داشت . به طوری که اساتیدی همچون پروفسور جوشیتا از اندونزی - رئیس انجمن متخصصین شیمی کازمتیک اندونزی و استاد دانشگاه داروسازی جاکارتا، خانم برگیت هابر از آلمان - عضو کمیته‌ قانون‌گذاری اتحادیه‌ی اروپا در زمینه‌ی کازمتیک و قائم‌مقام انجمن صنایع شوینده‌ی آلمان، دکتر ارچین اوزون تُرک رئیس انجمن متخصصین شیمی کازمتیک ترکیه و رئیس سابق انجمن پزشکان زیبایی اروپا و خانم آنجیشکا از انگلستان - ارزیاب سلامت و ایمنی محصولات کازمتیک در اتحادیه اروپا از جمله سخنرانان برجسته این همایش هستند.

منبع: مهر

401

محصولات آرایشی استاندارد جهانی حمایت از کالای ایرانی صادرات تکنولوؤی تکنولوژی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۶۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض به آرایش غلیظ سحر دولتشاهی در سریال افعی تهران

آفتاب‌‌نیوز :

یک روزنامه در یادداشتی به انتقاد از سریال «افعی تهران» و آرایش غلیظ سحر دولتشاهی در این سریال پرداخت: سحر منصوری، روانشناس بالینی و روان‌درمانگر در این باره می‌گوید: «یکی از اشتباهات این سریال در بخش اتاق درمان، آرایش غلیظ درمانگر است. ما به‌عنوان درمانگر اصلا اجازه نداریم در اتاق درمان آرایش زیاد داشته باشیم. مسئله دیگر نگاه‌های مستقیم درمانگر به مراجع است و همینطور نحوه نشستن او و مراجعش که بسیار غلط است.

از همه بدتر ارتباط غیرکاری و خارج از اتاق درمان با مراجع است. روانشناسان به همین دلیل حتی اجازه مشاوره با فامیل درجه یک خودشان را ندارند. ارتباط خارج از اتاق درمان اشتباه بسیار بدی است؛ حتی اگر جنس موافق هم باشند، نباید با هم دوست شوند و همدیگر را جایی خارج از اتاق درمان ببینند؛ چون درمان خاصیتش را از دست می‌دهد.»

منصوری می‌گوید: «فقط در مواقع ضروری و بسیار مهم است که مراجع اجازه دارد با شماره مشاورش که فقط هم تلفن کاری است، تماس بگیرد؛ یعنی در زمانی که افکار خودکشی یا دیگرکشی دارد.»

نکته دیگری که منصوری به آن اشاره می‌کند، هدیه گرفتن و هدیه دادن بین روان‌درمانگر و مراجع است: «این موضوع در سریال به‌خوبی رعایت شده بود، ولی یکباره با اظهار علاقه مراجع و پس نزدن روانشناس، همه چیز عوض شد.»

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • مهار آتش سوزی انبار لوازم آرایشی در شهر ری (فیلم)
  • مهار آتش‌سوزی انبار لوازم آرایشی در شهر ری
  • (ویدئو) مهار آتش سوزی انبار لوازم آرایشی در شهر ری
  • اعتراض به آرایش غلیظ سحر دولتشاهی در سریال جنجالی: اجازه این کار را نداریم!
  • ۳ واحد صنفی متخلف در ورامین پلمپ شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • اعتراض به آرایش غلیظ سحر دولتشاهی در سریال افعی تهران
  • انتقاد از آرایش غلیظ سحر دولتشاهی در سریال افعی تهران + عکس
  • پایان باشکوه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی
  • استقبال گسترده از سی و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت شوینده و بهداشتی