Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@16:32:28 GMT

درمان افسردگي به کمک طب سنتي

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۶۳۷۳

درمان افسردگي به کمک طب سنتي

خبرگزاري آريا -
استشمام عطرگرم مثل ياس، نرگس، محمدي براي درمان افسردگي مفيد است
درمان افسردگي به روش طب سنتي
افسردگي از نگاه طب سنتي ناشي از سردي مغز است. حال ممکن است که يا سردي و خشکي غالب باشد و يا سردي و تري. بسته به هرکدام طبيب بايد درمان را انتخاب کند.‏
‏- نشانه هاي بارز افسردگي سوداوي:‏
کم خوابي، وسواس درکارها، گوشه گيري، سوداوي بودن مزاج فرد، تيرگي پوست صورت، کابوس هاي شبانگاه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


‏– درمان افسردگي ناشي از شدت سودا:‏
الف) سرکه انگبين (2 ليوان عسل+2ليوان عرق نعنا+1 ليوان سرکه انگور طبيعي) از اين ترکيب يک سوم ليوان ريخته الباقي را آب ريخته يکساعت بعدشام ميل کند (40 الي 120 شب)‏
ب) استشمام عطرگرم مثل ياس، نرگس، محمدي، مريم، مشک و…‏ ‏(شبها جلو بيني ماليده شود)(40 الي 120 شب)‏
ج) روغن کنجد يا زيتون را هر شب روي ملاج سرماليده شود (40 الي‏ 120 شب)‏
د) شبي يک ليوان عرق بهارنارنج با يک ق مرباخوري فرنجمشک را با کمي عسل ميل شود(120 شب)‏
ه) ارده با شيره انگور هفته اي 4 الي 5 وعده صبحانه
چ) انجير شبي 7 عدد، زيتون 7 عدد صبحها، مويز روزي 21 عدد
گ) بادام درختي 14 عدد دانه دانه مثل آدامس جويده شود.‏
‏ميتوانيد همين 14 بادام را با يک ليوان آب داخل مخلوط کن ريخته و 2 قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه کنيد پس از اينکه خوب مخلوط شد جرعه جرعه بنوشيد.‏
خ) فسنجان بادام درختي (نصف بادام +نصف گردو+رب انار)هفته اي 2‏ الي 3 وعده شام ميل شود.‏
ح) کاهش سرديها مخصوصا سودازاها
غ) بادکش کتف يک شب درميان 21 مرحله
ق) حجامت عام 1 الي 3 مرحله با تشخيص طبيب هر ماه يکمرحله در ربع سوم ماه قمري.‏ ‏
خوردن ارده و شيره به درمان افسردگي کمک مي کند
‏– علائم ونشانه هاي افسردگي ناشي از خلط بلغم:‏
پرخوابي، کابوسهاي شبانه، ضعف و بيحالي، بلغم مزاج بودن فرد، زودرنج و بسيار حساس،سفيدي رنگ صورت.‏ ‏
‏– درمان افسردگي ناشي از شدت بلغم:‏
الف) شبي يک قاشق مرباخوري اسپند با يک استکان آب قورت داده شود(40 شب)‏
‏ ب) استشمام عطرگرم مثل ياس،نرگس،محمدي،مريم،مشک و…‏ ‏(شبها جلو بيني ماليده شود)(40 الي 120 شب)‏
ج) روغن مالي ملاج سر هرشب با روغن سياه دانه(40 الي 120 شب)‏
د) شبي يک ليوان عرق بهارنارنج با يک ق مرباخوري فرنجمشک را با کمي عسل ميل شود(شروع بعد ازيکماه به مدت 80 شب).‏
ه) ارده با شيره انگور هفته اي 4 الي 5 وعده صبحانه
چ) انجير شبي 7 عدد،زيتون 7 عدد صبحها،مويز روزي 21 عدد
گ) بادام درختي 14 عدد دانه دانه مثل آدامس جويده شود.‏
‏ميتوانيد همين 14 بادام را با يک ليوان آب داخل مخلوط کن ريخته و 2 قاشق غذاخوري عسل به آن اضافه کنيد پس از اينکه خوب مخلوط شد جرعه جرعه بنوشيد.‏
خ) فسنجان بادام درختي(نصف بادام +نصف گردو+رب انار)هفته اي 2‏ الي 3 وعده شام ميل شود.‏
ح) کاهش سرديها مخصوصا بلغم زاها
غ) بادکش کتف يک شب درميان 21 مرحله
ف) در ماه دوم شبي يک نخود کندر به آرامي جويده شود(يکماه)‏
ع) حجامت حتما بايد با تشخيص پزشک طب سنتي انجام گردد.‏‏ ‏
‏نکته :
درهردو نوع افسردگي بيمار اگر مشکل يبوست دارد از ترکيب زير ‏(5 واحدروغن بادام شيرين+2 واحدعسل) صبح ناشتايک ق غذاخوري ‏ ‏ بايدميل شود.‏
منبع: nasrpakiman.com


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۶۳۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟

آفتاب‌‌نیوز :

افسردگی زمانی رخ می‌دهد که انتقال‌دهنده‌های عصبی در مغز مختل شوند این مورد باعث از بین رفتن فعالیت مغزی خاصی می‌شود که خلق و خوی فرد را تنظیم می‌کند. اگرچه ترکیب مشاوره و دارو می‌تواند به درمان افسردگی کمک کند، اما ورزش، داشتن خواب کافی با کیفیت و اجتناب از مصرف الکل راه‌هایی برای بهبود وضعیت فرد به همان اندازه مفید محسوب می‌شوند.

به گفته دانشکده پزشکی هاروارد، آنچه می‌خورید و می‌نوشید نیز می‌تواند بر افسردگی تاثیر بگذارد. رژیم‌های غذایی سالم مانند رژیم غذایی مدیترانه‌ای که بر میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل تمرکز دارد و شیرینی‌ها، غذا‌های تصفیه شده و فرآوری شده و گوشت قرمز را محدود می‌کند، اغلب با علائم افسردگی کمتر همراه است.

ما می‌دانیم که چای می‌تواند با التهاب مبارزه کند و به محافظت در برابر بیماری‌های قلبی و برخی از انواع سرطان کمک کند. فلاونوئید‌های موجود در چای سبز همچنین می‌توانند کلسترول و فشار خون را کاهش دهند.

ماچا که پودر چایی است و از برگ‌های چای سبز آسیاب شده تهیه می‌شود، می‌تواند آنتی‌اکسیدانی معادل ۱۰ فنجان چای سبز دم کرده داشته باشد، اما آیا این چای غنی از آنتی‌اکسیدان می‌تواند سلامت روان شما را بهبود بخشد؟

نتایج تحقیق سال ۲۰۲۳ که در نشریه مواد مغذی منتشر شده است خبر از پتانسیل خاص آن می‌دهد.

این مطالعه اثرات چای ماچا را روی دو نوع موش بررسی کرد، یکی برای کنترل استرس و دیگری موش‌هایی که بیشتر مستعد استرس هستند. محققان هر دو موش را برای ایجاد حالت افسردگی در معرض انزوا قرار دادند. وقتی موش‌های مستعد استرس، چای ماچا می‌نوشیدند، سطح افسردگی آن‌ها کاهش می‌یافت.

برای یافتن اطلاعات بیشتر، محققان فعالیت مغز آن‌ها را بررسی کردند و دریافتند که قشر جلوی مغز و هسته اکومبنس موش‌های مستعد استرس، هنگام نوشیدن چای ماچا فعال می‌شوند. این بخش‌های مغز سطوح دوپامین، خلق و خوی و احساسات را کنترل می‌کنند و افرادی که افسرده هستند تمایل به فعالیت کمتری در این مناطق نشان دادند.

با این حال، محققان این اثر مشابه را روی موش‌های مقاوم در برابر استرس پیدا نکردند. به عبارت دیگر، مشخص شد که چای ماچا با توجه به حساسیت موش‌ها به استرس، اثرات متفاوتی دارد.

محققانی که در این مطالعه شرکت داشتند در این مورد اظهار کردند که موش‌ها و انسان‌ها از نظر فیزیولوژیکی متفاوت هستند و ممکن است به چای ماچا پاسخ یکسانی نشان ندهند. همچنین یک سوال در مورد دوز مناسبی که برای درمان افسردگی لازم است وجود دارد، زیرا شواهد بالینی کمی در مورد تاثیر آن بر انسان وجود دارد. علاوه بر این افسردگی علل دیگری به جز انتقال دهنده‌های عصبی مختل شده نیز دارد که مشکلات هورمونی، سیستم گوارشی، ژنتیک و پاسخ‌های استرس است.

چای سبز دارای مواد مختلفی است که می‌تواند برای سلامت روان شما مفید باشد. اولین مورد اپی گالوکاتچین گالات است که به نام EGCG نیز شناخته می‌شود. طبق مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۱۲، این پلی فنول از چای سبز دارای خواص قوی برای مبارزه با سرطان است.

کافئین موجود در چای سبز می‌تواند هوشیاری را افزایش دهد، در حالی که ال-تیانین (L-theanine) می‌تواند خلق و خوی شما را با تحریک گابا (آمینو بوتیریک اسید)، دوپامین و سروتونین بهبود بخشد. بر اساس مطالعه ۲۰۲۱ منتشر شده در نشریه مولکول‌ها، تیانین و آرژنین می‌توانند پیری ناشی از استرس را در مغز کاهش دهند.

در مطالعه سال ۲۰۲۲ منتشر شده در نشریه مواد مغذی، یک تحقیق دو قسمتی روی چای سبز انجام داده شد که بخش اول شامل موش و بخش دوم شامل انسان بود. این مطالعه بیشتر بر روی نسبت کافئین و اپی گالوکاتچین گالات به تیانین و آرژنین (که نسبت CE/TA نامیده می‌شود) متمرکز شد و دریافت که سطوح بالاتر دو ماده اول می‌تواند در کاهش استرس و التهاب مغز مفیدتر باشد.

افراد مورد مطالعه سه بار در روز ۱.۵ گرم چای سبز ماچا می‌نوشیدند در حالی که از قهوه و سایر انواع چای پرهیز می‌کردند. تنها پس از دو هفته، گروهی که نسبت CE/TA بالاتری نوشیدند، سطوح اضطراب را در خود کاهش دادند. هر دو گروهی که ماچا مصرف کردند، شاهد بهبودی در تمایلات افسردگی خود بودند. با این حال، افراد درگیر در این مطالعه، بزرگسالان سالم بودند، نه افرادی که افسردگی یا اضطراب در آن‌ها تشخیص داده شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • نحوه درست کردن لیوان‌های سرامیکی + فیلم
  • حضور چهارمحال و بختیاری در نمایشگاه ایران اکسپو
  • کشف یک و نیم تن بادام قاچاق در امیدیه
  • طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی + مواد لازم و نکات کلیدی آموزشی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر دژ کرد شهرستان اقلید
  • این دانه خون را تصفیه و سرفه را درمان می کند
  • چگونه افسردگی را از خود دور کنیم؟
  • تردستی با دست های کوچک
  • انسان به ذکر، یادآوری و توجه نیازمند است
  • افسردگی پس از زایمان و ضرورت‌های درمانی و حمایتی