Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- به گزارش ایکوپرس، با راه اندازی این کارخانه در سال حمایت از کالای ایرانی، خودروسازان کشور از واردات قالب های قطعات موتوری از جمله سرسيلندر، بلوك سيلندر، پوسته كلاچ و كپه ياتاقان بی نیاز شده و به این ترتیب با تامین از منابع داخلی به خودکفایی دست می یابند.

با بهره برداری از اين واحد توليدي که با حمایت گروه صنعتی ایران خودرو انجام شد، از خروج سالانه 30 تا 35 ميليون يورو از كشور جلوگيري مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براي راه اندازي اين واحد مدرن حدود 800 ميليارد ريال سرمايه گذاري شده كه با بهره برداري از آن 80 نفر به صورت مستقيم و 200 نفر به صورت غيرمستقيم مشغول به كار شدند. این کارخانه با نصب به روزترین تجهیزات راه اندازی شده و محصولات خود را با استانداردهای روز دنیا تولید و عرضه می کند.

نصب و راه اندازی تجهیزات دیگر برای طراحی و تولید قالب های دایکاست و ریژه محصولات جدید ایران خودرو از جمله پژو 2008 و 301 در دستور کار شرکت آهنگری ایران قرار دارد که با این اقدام در آینده ای نزدیک، گام دیگری در مسیر داخلی سازی محصولات جدید و کاهش ارزبری تولید محصولات مشترک برداشته خواهد شد.

گفتنی است در آیین بهره برداری از این پروژه، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، مدیرعامل ساپکو و جمعی از مقامات و مسئولان استانی نیز حضور داشتند.


وزیر صنعت، معدن و تجارت با هیات همراه، پس از آیین افتتاح، از خطوط تولید این کارخانه بازدید کرد

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۷۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، حبیبه هراتی ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: روزانه به صورت متوسط یک هزار تن زباله در شیفت‌های مختلف از سطح شهر جمع‌آوری می‌شود که این امر با همراهی و مشارکت شهروندان انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به سرانه ۶۳۰ کیلوگرمی تولید زباله در تبریز افزود: در طرح جدید سازمان مدیریت پسماند، به صورت پایلوت در دو منطقه زعفرانیه و رشدیه، پسماند خانگی شبانه و از ساعت ۲۱ جمع‌آوری شده و در ادامه به سایر مناطق شهر تسری می‌یابد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهری تبریز با اشاره به خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست در سال گذشته خاطرنشان کرد: پس از خلع ید پیمانکار کارخانه تولید کمپوست، تفکیک پسماند و تولیدات این کارخانه افزایش یافته است.

هراتی با اشاره به فعالیت دو خط ۲۵۰ تنی تولید کمپوست در این کارخانه، عنوان کرد: خط سوم تولید کمپوست با ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در سال جاری راه‌اندازی می‌شود که در مجموع ظرفیت تولید کمپوست در سازمان مدیریت پسماند به ۸۰۰ تن در روز می‌رسد.

وی با اشاره به برنامه این سازمان در تولید RDF در سال جاری گفت: یکی دیگر از برنامه‌های سازمان در سال جاری تولید ۴۰۰ تن RDF یا همان سوخت حاصل از زباله است که می‌توان به جای مازوت و گاز در صنایعی مانند سیمان صوفیان استفاده شود.

کد خبر 749382

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • بازدید دکتر رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل در اسلامشهر
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • بازدید  رئیس جمهور از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • بازدید رئیسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • بازدید رییسی از کارخانه ایران خودرو دیزل
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد