Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حوراء راغب حرب» داور صوت و لحن دومین مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان ایران در هتل «ارم» تهران در گفت‌وگو با ایکنا ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: این دوره از مسابقات در سطح خوبی برگزار شده و گامی در راستای تشویق به حفظ و قرائت قرآن و حتی تفسیر آن است و من از همه نظر مسابقات را مناسب می‌دانم.

وی که نخستین‌بار است به عنوان داور در مسابقات بین‌المللی قرآن حضور یافته است، افزود: شعار مسابقات «یک کتاب، یک امت»، شعاری بسیار پر معنا و مفهوم است و نشان می‌دهد که ایران همواره به وحدت اسلامی اهتمام ویژه‌ای داشته و تلاش برای تحقق وحدت در بین همه مسلمانان را دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوراء راغب حرب با ارزیابی نحوه اجرای شرکت‌کنندگان گفت: سطح متسابقین متفاوت بوده و برخی خوب ظاهر شده و برخی نیز توانمندی کمتری در حفظ داشته‌اند و نماینده ایران از نظر صوت و لحن اجرای خوبی از خود به نمایش گذاشته است.

موافق آموزش مجازی قرآنم

این داور لبنانی در پاسخ به این سؤال که آیا آموزش مجازی قرآن را می‌پسندد یا خیر؟، گفت: بله چنین آموزشی، روشی بسیار خوب است و من از موافقان آن هستم، زیرا آموزش قرآن به هر شکلی اعم از جلسات حضوری با در فضای مجازی به ویژه در شبکه‌های اجتماعی باید رواج داشته باشد و این شبکه‌ها امروز بسیاری از جوانان را جذب کرده و این گروه ساعت‌های زیادی را در فضای مجازی سپری می‌کنند.

وی ادامه داد: در شبکه‌های اجتماعی باید آموزش قرائت، حفظ و تفسیر قرآن مورد توجه قرار بگیرد و کسانی که در این حوزه فعالیت دارند، افرادی شایسته احترام و قدردانی هستند؛ زیرا آن‌ها در فضا و شرایطی قرآن را به کاربران علاقمند آموزش می‌دهند که جذابیت‌های زیادی در این شبکه تبلیغ می‌شود.امیدوارم فعالان این عرصه همواره موفق و سربلند باشند.

این بانوی قرآنی نقش مسابقات قرآن در تحکیم وحدت اسلامی را یادآور شد و گفت: این مسابقات نقش بسیار مهمی در وحدت مسلمانان دارند، بسیاری از افرادی که به مسابقات ایران دعوت می‌شوند، معمولا در پی تبلیغات منفی برخی رسانه‌ها و فرافکنی‌های دشمنان ایران، این هراس را دارند که نکند کشوری را که قرار است به آن سفر کنند، کشوری تروریست بوده و همان کشوری باشد که رسانه‌ها می‌گویند، اما زمانی که به ایران می‌آیند تمامی این ذهنیت‌ها تغییر کرده و از نزدیک می‌بینند که ایران کشوری بسیار متفاوت‌تر از آنچه که در رسانه‌های معاند می‌گویند است.

مهما‌ن‌نوازی با شاخه‌های گل

حوراء تصریح کرد: چنین افرادی زمانی که وارد ایران می‌شوند، می‌بینند از آنان با گرمی استقبال شده و حتی با شاخه‌های گل به آن‌ها خیر مقدم گفته می‌شود(اشاره به استقبال گرم برگزار‌کنندگان مسابقات از شرکت‌کنندگان)، بنابراین به خوبی درک می‌کنند که ایران و ایرانی به هیچ عنوان تروریست‌هایی نیستند که قدرت تعامل با دیگر کشورها را نداشته باشند؛ بلکه ما شیعیان صلح‌طلب هستیم و به خوبی می‌توانیم با همه افراد بشر ارتباط برقرار کنیم. ما با کسانی که با ما دشمنی می‌کنند دشمن هستیم و با کسانی که علیه کشورهای ما عمل کنند، مانند خودشان مقابله به مثل خواهیم کرد و نمی‌توانیم سکوت کنیم.

وی بیان کرد: خارجی‌هایی که به ایران می‌آیند، زمانی که از جاهای دیدنی ایران بازدید می‌کنند، به خوبی می‌بینند که ایران و ایرانی بسیار مهمان‌نواز است و با روی گشاده و لبخند محبت ایرانی‌ها، مواجه می‌شوند.

این ایران است

داور لبنانی مسابقات کشورمان ادامه داد: ایران کشوری بسیار زیبا است، خیابان‌ها و طبیعتی زیبا دارد که هر بیننده‌ای را جذب خود می‌کند و این همان جمهوری اسلامی ایران است؛ کشوری امن که تروریست نیست، در خیابان‌های آن انفجار تروریستی نمی‌بینید.

وی گفت: ما شیعیان پرچمدار وحدت و صلح هستیم و با تمامی ملت‌هایی که با ما دوست هستند، رفتاری دوستانه داریم و تنها دشمن ما کسی است که برای تخریب و غارت کشورهایمان و اغفال جوانان ما تلاش می‌کند.

حوراء راغب حرب همچنین ضمن تشکر از برگزارکنندگان مسابقات، تأکید کرد: ما این حرکت قرآنی ایران شایسته تقدیر است و بیانات امام خمینی(ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران مبنی بر گام‌بردانشتن در مسیر قرآن را یادآوری می‌کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد در سال‌های آینده شاهد مشارکت نمایندگان بیشتری از کشورهای اسلامی و عربی در مسابقات ایران باشیم و تعداد شرکت‌کنندگان افزایش یابد.

گفت‌و‌گو: زهرا نوکانی 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۸۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است

به زعم کارشناسان فروش نفت و گاز در شرایط تحریم اقتضاهای خاص خودش را دارد. البته به طور کلی بازاریابی برای فروش نفت و گاز کشور تخصص خاصی می طلبد، اما این امر در شرایط تحریم اهمیت بیشتری پیدا می کند.

واقعیت این است که طی سال های اخیر صادرات نفت و گاز کشور با محدودیت هایی روبرو شد. دولت سیزدهم و وزارت نفت تلاش خود را در راستای به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به منظور فروش گاز به همسایگان در دستور کار قرار دادند.

یکی از مهم ترین تلاش های دولت که اخیراً به اجرا گذاشته شده است، تلاش در راستای احیای خط لوله گاز ایران-پاکستان-هند است. اخیراً اخباری مبنی بر از سرگیری ساخت خط لوله در بخش پاکستانی منتشر شد. این خبر بسیار خوش حال کننده است، زیرا موفقیت کشورمان را در این حوزه نشان می دهد. در صورتی که این خط لوله با موفقیت تکمیل شود و بتوانیم اسلام آباد را متقاعد کنیم که از ایران گاز مورد نیاز خود را تأمین کند، اتفاقات خوبی به لحاظ صادرات گاز برای کشورمان رخ می دهد.

 محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی در ارتباط با دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده در دولت سیزدهم تصریح کرد: از ابتدای شروع به کار این دولت اقدامات خوبی در زمینه روابط ما با کشورهای همسایه در حوزه انرژی اعم از نفت، گاز و فرآورده شروع شد.

وی ادامه داد: در سال 1400 بدهی های کشور به ترکمنستان انجام شد. این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود. طی سال های قبل از آن به بهانه عدم پرداخت بدهی ها، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما قطع شد.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: شمال شرق کشور در قسمت انتهایی خطوط لوله گاز در کشور قرار دارند و با افت فشار در این بخش روبرو هستیم. در زمستان 1401 به خاطر برداشت زیاد از خطوط لوله در مسیر گازرسانی و افت فشار در بخش های پایانی، دچار قطع گاز در مناطق شمال شرق کشور شدیم.

مهرجو گفت: در این شرایط، به دلیل سرمای زیاد، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما نیز قطع بود و با مشکلات عدیده ای همچون تعطیلی پایتخت و مسائل دیگر روبرو شدیم.

وی ادامه داد: بعد از اتفاقاتی که در سال 1401 رخ داد، دولت به دنبال انعقاد یک قرارداد پایدار انتقال گاز به کشورمان از ترکمنستان برآمد. همچنین قرارداد سوآپ با آذربایجان امضا کردیم. بعد از شیطنت های سیاسی که آذربایجان انجام داد، تحرکات خوبی انجام دادیم. از یک طرف پیام قدرت کشور را به آذربایجان مخابره کردیم و از طرف دیگر توسعه روابط تجاری از طریق مبادلات انرژی را پیگیری کردیم.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: آذربایجان صادرکننده گاز است اما به دلیل قراردادهایی که در زمینه ال ان جی با دیگر کشورها دارد، واردکننده گاز نیز محسوب می شود. وزارت نفت با دیپلماسی فعال انرژی که به اجرا گذاشت، توانست به سوآپ گاز از ترکمنستان به آذربایجان بپردازد. به نحوی که روزانه به واردات 7 میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان پرداختیم و 1 میلیون متر مکعب از آن را به آذربایجان صادر کردیم.

مهرجو خاطرنشان کرد: قرارداد قدیمی ای در زمینه سوآپ گاز و برق با ارمنستان داشتیم. به جمهوری نخجوان هم گاز صادر می کنیم که رقمش بالا نیست و زیر 1 میلیون متر مکعب است. عمده ترین شرکای کشور در زمینه صادرات گاز ترکیه و عراق محسوب می شوند که تعهد صادراتی روزانه بین 70 تا 80 میلیون متر مکعبی گاز با آن ها داریم.

وی ادامه داد: خط لوله صلح مبنی بر صادرات گاز از ایران به پاکستان که تا هندوستان نیز کشیده می شود، در دستور کار قرار گرفت. تحت تأثیر فشارهای سیاسی آمریکا و رقبای ما در منطقه این خط لوله به نتیجه نرسید. اما در جریان قرار گرفته ایم که قرار است با پیگیری های صورت گرفته از طرف کشورمان، پاکستان بخش مربوط به خودش را از این خط لوله تکمیل کند. به این ترتیب، با پیگیری مستمر دیپلماسی فعال منطقه ای در حوزه انرژی توانستیم که به تمدید قرارداد گازی عراق برسیم، سوآپ گاز از ترکمنستان را از سر بگیریم و خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا، در حال ساخته شدن است و با این اقدامات بستری برای تبدیل شدن کشورمان به هاب گازی منطقه فراهم خواهد شد.  

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • کمبود ۶۰ هزار مربی پرورشی در مدارس کشور/ ۱۱ هزار مربی پرورشی جذب می‌کنیم
  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد