Web Analytics Made Easy - Statcounter

ادوار انجمن اسلامی دانشجویان مستقل گفت: جریان دانشجویی برای ورود به مسائل اجتماعی و عبور از پارادایم سیاسی باید ضمن فاصله گرفتن از جریان های سیاسی تورهای اجتماعی برگزار کند. گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو- محسن عبدالعلی‌پور، اهمیت جنبش دانشجویی یا بهتر است بگوییم در زمانه فعلی تشکل‌های دانشجویی در ساختار کلی نظام اسلامی و نقش راهبردی آن در پیشبرد اهداف انقلاب بر کسی پوشیده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سالیان متمادی جنبش همواره با نقاط قوت و ضعفی همراه بوده که تاثیرات آن بلافاصله در بدنه جامعه ایرانی خودش را نشان داده است. آیا جنبش دانشجویی توانسته به اهداف اولیه خود دست یابد؟ امروزه ما در مرحله جنبش قرار داریم یا تشکل؟ چگونگی رابطه جنبش دانشجویی و قدرت و بسیاری از این دست سوالات ما را بر آن داشت تا در برنامه «خط کش» به گفت‌وگویی صریح و بی‌پرده با فعالین گذشته و حال جنبش دانشجویی بنشینیم. مهمان این هفته ما در تحریریه خبرگزاری دانشجو میکائیل دیانی از ادوار انجمن اسلامی دانشجویان مستقل به نقد جنبش دانشجویی پرداخته است که در ادامه بخش دوم این گفت‌وگو را می خوانیم.   خبرگزاری دانشجو: به نظر شما اگر اولویت‌های تشکل‌های دانشجویی از مسائل سیاسی به مسائل اجتماعی تغییر کند نقش دیده بانی و نظارتی تشکل‌ها بر سیاسیون کم رنگ نمی‌شود؟ توجه کردن به مسئله فرهنگی و اجتماعی به معنای کنار گذاشتن مسئله سیاسی نیست و ورود به مسئله اجتماعی هم یک ورود سیاسی است ورود سیاسی به این معنا که قرار است کارامدی جمهوری اسلامی را به عنوان یک نظام سیاسی تقویت کند و این مهمترین ورود سیاسی است که یک تشکل دانشجویی می‌تواند داشته باشد و نظام سیاسی را تقویت کند. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی تجربه نشان می‌دهد که وقتی تشکل دانشجویی در یک حوزه‌ سرمایه گذاری می‌کند در آن حوزه افزایش نیرو اتفاق می افتد، ولی با کاهش نیرو در دیگر حوزه‌ها مواجه نمی شود. حرف من به تشکل‌های دانشجویی این است که در درون خودشان نهادسازی کنند مثلا ذیل حوزه دبیر فرهنگی یک کارگروه سینما، شعر و ادب یا مطالعات فرهنگی هم داشته باشند این کارگروه‌ها در جذب نیرو موثر است و ممکن است کار تا جایی پیش برود که مجموعه زیر نظر حوزه فرهنگی به مجموعه‌ای بزرگتر از تشکل دانشجویی تبدیل شود.
نکته‌ای که وجود دارد این است که تشکل دانشجویی اساسا تشکیلات است و باید حواسش به همه مسائل باشد به همین دلیل  تشکل‌ها هم باید واحد فرهنگی داشته باشند و هم واحد سیاسی از این رو اگر تا الان تشکل دانشجویی را به عنوان یک واحد سیاسی تلقی می‌کردیم که بناست فعالیت سیاسی انجام دهد و بقیه واحدها بی تفاوت باشند ولی من می‌گویم الان باید تشکل دانشجویی را مساوی با همه حوزه ها در نظر بگیریم با این وجود هم واحد سیاسی باید به فعالیت خود ادامه دهد و هم اینکه دیگر واحد‌ها فعالیت خود را شروع کنند.

خبرگزاری دانشجو: تشکل‌های دانشجویی سال‌ها به عنوان یک مجموعه سیاسی شناخته می‌شده‌اند با این وجود ورود آن‌ها به مسائل اجتماعی نمی‌تواند برای مخاطب شک برانگیز باشد؟
نکته اول این است که تشکل‌های دانشجویی برای ورود به مسائل اجتماعی ابتدا باید تمرین کنند و تمرین هم یک روزه و دو روزه یک ماهه نیست بلکه چند سال زمان می‌گذرد تا این تغییر قالب صورت بگیرد؛ البته طی این مدت ممکن است که نگاه‌های شک برانگیز هم نسبت به تشکل وجود داشته باشد، اما اگر تشکل دانشجویی این نگاه‌ها را بپذیرد و به فعالیتش ادامه دهد بعد از سه تا ۴ سال مخاطب می‌پذیرد که ورود آن‌ها به مسائل اجتماعی سیاسی نیست.
من فکر می‌کنم که اگر تشکل دانشجویی درست به کارکرد اجتماعی خود عمل کند تصمیمات سیاسی آن‌ها هم پذیرفته می‌شود، اما اگر با این پیش فرض که می‌خواهد برای برداشت سیاسی به غیر از کارامدی نظام به مسئله اجتماعی ورود پیدا کند به بن بست برمی خورد و به نتیجه مطلوب نمی‌رسد. تشکل دانشجویی اگر با یک نگاه واقع بینانه به روی مسائل اجتماعی سرمایه گذاری کند در تصمیمات سیاسی خود نیز حامی پیدا می‌کند.
خبرگزاری دانشجو: ورود تشکل‌های دانشجویی به مسائل مختلف با یک عقبه گفتمانی، ایده و تفکری بروز و ظهور می‌کند سوال این است که پس از گذشت ۴ دهه از انقلاب جریان دانشجویی چه حرف جدیدی متناسب با مسائل جامعه دارد؟ مسئله امروز در فضای دانشگاه این است که سطح مطالعه، فکر و تعمق در مسائل مختلف کم شده است اگر قرار باشد نگاه اجتماعی در بین جریان دانشجویی قالب شود لازمه آن پشتوانه فکری و تعمق در مسائل و توجه به مسائل جدید و یافتن پاسخ برای آنهاست در غیر این صورت لطمه می‌بیند مانند وضعیتی که الان حوزه علمیه دارد. سوال این است که الان حوزه علمیه در مورد مسائل چه قدر پاسخ دارد؟ معتقدم به هر میزان که این نهاد پاسخی برای مسائل جدید ندارد به همان میزان طرد می‌شود. ممکن است این وضعیت در خصوص دانشگاه نیز  به وجود بیاید، چون تامل و توجه نسبت به مسائل مختلف در دانشگاه کمتر شده است.
خبرگزاری دانشجو: در گذشته دانشجویان مثلا اگر می‌خواستند یک حرکت اجتماعی انجام دهند به مراجع فکری مانند شهید بهشتی، مطهری و یا شریعتی رجوع می‌کردند و با گرفتن ایده از آن‌ها کار را پیش می‌بردند سوال این است که ما الان با نقص وجود مراجع فکری مواجهیم یا نقص رجوع به آنها؟
به نظرم بیشتر با نقص رجوع به مراجع فکری مواجه هستیم، چون امثال شهید بهشتی و مطهری همین الان بیش از ۸۰ درصد از نیاز‌های ما را پوشش می‌دهند.
اگر این پیش فرض را داشته‌ باشیم که امروز شخصیت‌هایی مانند شهید بهشتی و مطهری را نداریم و امثال رحیم پور ازغدی هم وجود ندارند باز هم شهید مطهری به ۸۰ درصد مسائل پاسخ داده است، اما جریان دانشجویی چه قدر به شهید مطهری رجوع کرده است و یا در حوزه هنر چه قدر به شهید آوینی رجوع می‌کند امروز مسائل کمتر از کسری از روز در فضای دانشگاهی تغییر می‌کند مثلا اگر الان وارد فضای مجازی شویم یک مسئله موضوعیت پیدا کند و اگر ۵ ساعت زمان بگذرد مسئله دیگری موضوعیت می‌یابد و این بستگی به این دارد که هشتک ۵ ساعت قبل چه بوده و هشتک ۵ ساعت بعد چیست.
خبرگزاری دانشجو:جریان دانشجویی برای اینکه از مسائل سیاسی به مسائل اجتماعی ورود پیدا کند نیازمند یک تصمیم گیری راهبردی است پیش زمینه‌های این تصمیم گیری چیست؟
به نظر من مهمترین پیش زمینه، ورود تشکل‌های دانشجویی به محیط‌های اجتماعی است. همان طور که رهبر معظم انقلاب خطاب به مسئولین گفته بودند که باید تور علمی برای شما برگزار شود تا با شرایط کشور آشنا شوید تشکل‌های دانشجویی هم اگر به مدت مدیدی تور‌های اجتماعی برگزار کنند و وارد محیط اجتماعی شوند تغییر پارادایم از مسائل سیاسی به اجتماعی خود به خود اتفاق می‌افتد. الان جریان دانشجویی در نسبت با رسانه و جریان‌های سیاسی قرار دارد با این وجود جریان دانشجویی باید مقداری از جریان‌های سیاسی فاصله بگیرد و مثلا تور‌های اجتماعی در حاشیه‌های شهر برگزار کند و این خیلی اثرگذار است. به عنوان نمونه اخیرا با یکی از تشکل‌های دانشجویی به یکی از مناطق حاشیه‌ای تهران رفتیم و گفتیم که ما الان در دهه چهارم انقلاب چه معضلاتی در مناطق حاشیه نشین داریم در چنین شرایطی طبیعی است که نگاه تشکل دانشجویی نسبت به مسائل تغییر می کند.  به نظر من درست اندشیدن تشکل‌های دانشجویی نقش بسزایی در تغییر پارادایم از مسائل سیاسی به مسائل اجتماعی دارد و درست اندیشیدن به این معناست که تشکل دانشجویی باید بداند که هر آنچه ادوار جریان دانشجویی انجام داده‌اند لزوما کار‌های درستی نبوده‌ که بخواهند آن را تکرار کنند با این وجود باید نسبت به هر آنچه که در گذشته اتفاق افتاده یک باز اندیشی صورت بگیرد. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
مسئله دیگر این است که هر چقدر نسبت تشکل‌های دانشجویی با جناح‌های سیاسی زیاد بوده است این نسبت الان باید با نهاد‌های فرهنگی- اجتماعی زیاد شود، چون به هر نیتی که به این نهاد‌ها نزدیک می‌شویم تصمیم گیری‌ها و عملکرد‌ها در این حوزه‌ها افزایش می‌یابد. اتفاق دیگری که باید بیفتد این است که ضرورت دارد ساختار تشکل‌ها مقداری تغییر کند. مثلا من فکر نمی‌کنم که الان در یک تشکل دانشجویی معاونت اجتماعی داشته باشیم در حالی که تشکل‌ها دارای بخش‌های سیاسی، عقیدتی، مالی، فرهنگی، روابط عمومی و تشکیلات هستند پس این تغییر ساختار باید اتفاق بیفتد.
خبرگزاری دانشجو: ورود تشکل‌های دانشجویی به مسائل اجتماعی باید در برگیرنده مسائل خارج از فضای دانشگاه باشد و یا اینکه مسائل اجتماعی درون دانشگاه را نیز شامل می‌شود؟
اگر می‌گوییم تشکل‌های دانشجویی باید به مسائل اجتماعی ورود پیدا کند نقطه اول ورود به این کار توجه به مسائل صنفی و آموزشی دانشگاه است چرا تشکل‌های دانشجویی نباید در مسائل صنفی و آموزشی دانشگاه ورود جدی داشته باشند اگر قرار است که یک اعتراض صنفی در دانشگاه صورت بگیرد اولین جایی که باید نسبت به این موضوع ورود پیدا کند تشکل دانشجویی است.

خبرگزاری دانشجو:برخلاف نظر شما در گفت‌وگو‌هایی که با فعلان تشکل‌های دانشجویی داشته‌ایم آن‌ها ورود به مسائل صنفی را در شان تشکل‌ها نمی‌دانند نظرتان در این رابطه چیست؟
در شان یک تشکل دانشجویی نیست که چنین نگاهی داشته باشد من می‌گویم نگاهی که بگوید من نباید در کیفیت غذای دانشگاه ورود پیدا کنم این در شان تشکل دانشجویی نیست. اگر قرار است در حوزه تشکل‌های دانشجویی اتفاق بیفتد این اتفاق متوجه دانشجو است با این وجود آیا این دانشجو نباید غذای سالم بخورد و یا نباید یک سرویس سالم داشته باشد شاید این مسئله وظیفه شورای صنفی باشد، اما تشکل‌های دانشجویی طبق اساسنامه‌ای که مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی است تنها نهادی است که حق ورود به سایر حوزه‌ها را دارد و می‌تواند در سایر نهاد‌ها و تصمیمات ورود پیدا کند با این وجود، چون تشکل‌های دانشجویی همواره شانیت قرار گرفتن در کنار جریانات سیاسی را برای خود قائل بوده‌اند پس حاضر نیستند که در مسائل صنفی دانشگاه ورود پیدا کنند به نظر من اگر فردی چنین نگاهی داشته باشد در شان تشکل دانشجویی نیست که او در آن تشکل فعالیت کند.
نقطه مرکزی فعالیت‌های اجتماعی تشکل‌های دانشجویی فعالیت‌های درون دانشگاهی است و اگر این فعالیت‌ها افزایش یابد طبیعتا جذب نیرو نیز اتفاق می‌افتد و بعد تشکل دانشجویی می‌تواند برای فضای خارج از دانشگاه تصمیم گیری کند، اما الان، چون نگاه تشکل دانشجویی سیاسی است و یک طیف حداقلی را شامل می‌شود پس همه مسائل و قشر خاکستری دانشگاه رها می‌شوند و در چنین شرایطی هم اساسا توجهی به مسائل بیرون از دانشگاه نمی‌شود.
خبرگزاری دانشجو: تعبیر برخی از ادوار جنبش دانشجویی این است که جریان دانشجویی در حال تبدیل شدن به یک طبقه جدید است که مکان‌های فرهنگی خاص خود را دارد و زمان و اوقات خود را هم در فضا‌هایی که نسبتی با دیگر دانشجویان ندارد سیر می‌کند نظر شما در این رابطه چیست؟ این رویه خیلی خطاست، چون وقتی که تشکل دانشجویی خودش را محدود می‌کند نباید توقع داشت که بر روی فضای عمومی اثرگذار باشد. پاتوق سازی برای تشکل‌های دانشجویی اشتباه است. تشکل دانشجویی به جای اینکه خودش را در یک پستو محدود کند باید وارد جامعه شود و اثرگذار باشد در غیر این صورت لطمه‌ای که جریان دانشجویی می‌خورد بیشتر از لطمه‌ای است که ببینیم تشکل دانشجویی باید نگاه سیاسی داشته باشد یا نگاه اجتماعی. تشکل دانشجویی هر نگاهی که داشته باشد نباید خود را در یک فضا محدود کند، چون آن وقت باید در کنج عزلت بنشیند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۹۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی با دانشجویان که در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان سال جاری برگزار شد، از بایدها و نبایدهای تشکل‌های دانشجویی سخن گفته و توصیه‌ها و انتظارات خود از این تشکل‌ها را بیان کردند. به همین مناسبت و در گفت‌وگو با برخی از نمایندگان «تشکل‌های دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع)» وابسته به تشکیلات آستان قدس رضوی به این موضوع پرداختیم. آنچه در ادامه می‌خوانید بخش‌هایی از سخنان آنان در گپ و گفت دوستانه با خبرنگار روزنامه قدس است.

«دانشجویان» و «تشکل‌های دانشجویی» بدون دغدغه نمی‌توانند باشند

«رضا جانکی» 20ساله، دانشجوی رشته حقوق در مقطع کارشناسی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) (واحد برادران) است. وی که دبیر تشکل دانشجویی «آزاداندیشی» در این دانشگاه است، می‌گوید: دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی باید همواره به‌روز بوده و از مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و... و همچنین مسائل بین‌المللی دنیا آگاه باشند. دانشجویان از متن جامعه بوده و با توده مردم و دغدغه‌های آنان زندگی می‌کنند و طبیعی است از خواسته‌ها و دغدغه‌های مردم و کشور خود نباید جدا باشند. تشکل‌های دانشجویی نیز از متن دانشجویان به وجود می‌آیند و باید به کمک دانشجویان، نقش اثرگذار خود را در محیط دانشگاه و در میان دانشجویان ایفا کنند.

او ادامه می‌دهد: هر چند مطابق فرمایش رهبر معظم انقلاب، وظیفه اصلی دانشجویان درس خواندن و کسب علم و دانش در محیط دانشگاه است، اما به نظر من یک دانشجو یا یک تشکل دانشجویی از دغدغه‌ها و مشکلات کشور خود در عرصه‌های گوناگون نمی‌تواند جدا باشد.

«فاطمه شکوری» نماینده یکی دیگر از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) است که در این گفت‌وگو شرکت می‌کند. او 23 ساله و دانشجوی رشته مترجمی زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی این دانشگاه بوده و هم اکنون معاونت فرهنگی بسیج دانشجویی (واحد خواهران) این دانشگاه را بر عهده دارد. وی نیز می‌گوید: دانشجو مهم‌ترین «نیروی آینده‌ساز» کشور است. بدین ترتیب وضعیت آینده‌ جامعه با شرایط علمی، مهارتی و صدالبته «جهان‌بینی» دانشجویان ارتباط مستقیم دارد. دانشجویان به تعبیر رهبر معظم انقلاب، افسران جوان جنگ نرم هستند، بنابراین دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی در کنار وظیفه اصلی خود یعنی کسب علم و دانش و درس خواندن و اثرگذاری در محیط دانشگاه، باید گفتمان و آرمان‌های انقلاب اسلامی را در محیط دانشگاهی تبلیغ و ترویج کنند. بنابراین اینکه بگوییم دانشجو فقط باید تنها دغدغه درس خواندن داشته باشد، تصور درستی نیست، بلکه او باید نسبت به وضعیت کشور و حساسیت‌های موجود در سرنوشت کشور دغدغه‌مند باشد.

مسئولیتی مضاعف با انتساب «رضوی»

جانکی درباره تشکل‌های دانشجویی منتسب به دانشگاه بین‌المللی امام رضا(ع) اظهار می‌دارد: هر انتساب و تعلقی، مسئولیت‌آور است. اعضای هر تشکل دانشجویی یک مسئولیت اساسی نسبت به برخورد با موضوعات مرتبط با دانشجو، دانشگاه و کشور دارند و تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه علاوه بر این مسئولیت باید مراقب این انتساب مهم به تشکیلات بارگاه مطهر امام رضا(ع) هم باشند. البته وجود مبارک امام هشتم(ع) و آموزه‌های ایشان ویژه گروه، صنف و قشر خاصی نیست و تمام آحاد جامعه بشریت مخاطب این آموزه‌ها هستند، اما هر مجموعه و گروهی از جمله «تشکل‌های دانشجویی رضوی» نسبت به معارف و سیره امام ثامن و ضامن(ع) مسئولیت مضاعفی دارند.

شکوری نیز در این باره بیان می‌کند: وجود مبارک امام رضا(ع) به عنوان عالم آل محمد(ع) به عنوان یک الگو و اسوه باید همواره مورد دقت و توجه دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی این دانشگاه قرار داشته باشد و علاوه بر آن، دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی منتسب به تشکیلات آستان قدس رضوی علاوه بر دغدغه‌مندی نسبت به انتظارات رهبر معظم انقلاب از آنان، به موضوع مهم و اساسی‌تر یعنی مسئولیت و وظایف خود نسبت به ترویج و بیان و از همه مهم‌تر عمل به فرامین، سنت، سیره و معارف حضرت ثامن الحجج(ع) هم باید بیندیشند و هم نسبت به آن احساس مسئولیت کنند. دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی رضوی باید بیش از دیگران در این زمینه خود را مسئول بدانند.

«امید آفرینی»، «جهاد تبیین» و «بصیرت افزائی»

 دبیر تشکل دانشجویی «آزاد اندیشی» این دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود اشاره می‌کند:

هر تشکل دانشجویی باید نقشه راهبردی و جامعی نسبت به فعالیت‌های خود داشته و یکی از مهم‌ترین شاخص‌های نقشه راهبردی این تشکل، توجه به دو موضوع اساسی مورد توجه رهبرمعظم انقلاب، یعنی «امید آفرینی» و «جهاد تبیین» است. همچنان‌که رهبربزرگوار انقلاب در دیدار با اقشار مختلف و به ویژه دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی به این دو موضوع بارها تأکید کرده‌اند، ما نیز در این تشکل بر این دو اصل اساسی تأکید داریم.

جانکی تصریح می‌کند: البته موارد و موضوعات دیگری همچون توجه به جنگ رسانه‌ای، دشمن شناسی، تقویت بنیان خانواده، توجه به نقش و رسالت دانشجو و دانشگاه، پیگیری مشکلات و مطالبات عموم مردم، حساسیت نسبت به تحولات سیاسی جامعه و دنیا و... نیز مورد توجه اعضای این تشکل قرار دارد.

معاون فرهنگی بسیج دانشجویی (واحد خواهران) این دانشگاه نیز به بحث «بصیرت افزایی» اشاره کرده و معتقد است:

دانشجویان باید بیش و پیش از سایر اقشار جامعه نسبت به این دغدغه رهبر معظم انقلاب یعنی «بصیرت افزائی»، حساسیت داشته باشند و به همین دلیل در کنار سایر مطالبات رهبر گرانقدر انقلاب، ما در بسیج دانشجویی در تلاش هستیم تا نسبت به ارتقاء سطح معارفی و بصیرتی اعضای تشکل و همچنین عموم دانشجویان این دانشگاه نسبت به وقایع و اوضاع سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و... کشور و جهان و تهدیدهایی که جامعه عمومی کشور و به ویژه دانشجویان با آن روبه‌رو هستند، برنامه‌های تأثیرگزاری را اجرا کنیم.

شکوری اضافه می‌کند: بسیاری از رفتارها یا موضع‌گیری‌های نامناسب و اشتباه افراد و از جمله دانشجویان در سطح کشور و نسبت به موضوعات داخلی و بین المللی، ناشی از عدم بصیرت و معرفت لازم است و به همین دلیل در کنار کسب علم و دانش، باید نسبت به ارتقاء بصیرت و درک و شناخت از موضوعات و اتفاقات مهم جامعه ایرانی و جهانی در بین آحاد ملت و از جمله دانشجویان به روش‌های صحیح و مرتبط اقدام کرد.

«خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم

نمایندگان این دو تشکل دانشجویی در بخش دیگری از سخنان خود به برخی از دغدغه‌های تشکلی که در آن عضویت دارند پرداخته و مهم‌ترین موضوعی را که به آن اشاره می‌کنند، «خاستگاه»، «انتساب» و «آرمان‌های نظام اسلامی» است.

جانکی، دبیر تشکل دانشجویی «آزاداندیشی» این دانشگاه معتقد است: خاستگاه و ریشه وجودی هر شخص، مجموعه، نهاد و... باید همواره مورد توجه باشد. دانشجویان ایران، فرزندان و آینده‌سازان این کشور هستند. خاستگاه آنان، ایران است، آن‌ها برای سرافرازی این کشور و رشد و پیشرفت آن در برابر همه تهدیدها و حوادث ناگوار داخلی و جهانی باید بیش از پیش تلاش کنند. دانشجویان ایرانی با همه هوش و استعداد، ظرفیت و تلاش و همتی که از آنان سراغ داریم، باید در کنار همه عوامل و شاخص‌های فکری، رفتاری، عقیدتی و... به این خاستگاه یعنی ایران و پیشرفت آن بیش از گذشته بیندیشند.

شکوری، معاون فرهنگی بسیج دانشجویی (واحد خواهران) این دانشگاه نیز بیان می‌کند: در کنار همه مواضع درست و صحیحی که همکاران ما در دیگر تشکل‌ها دارند، ما نیز بر توجه به آرمان‌های نظام اسلامی که مورد توجه رهبر معظم انقلاب است، تأکید داریم. دانشجویان ایرانی باید با دقت نسبت به فهم و تفسیر فرمایش رهبر معظم انقلاب در بیان دو آرمان کلی نظام اسلامی یعنی «اداره کشور به شیوه اسلامی» و «ارائه الگویی به مردم جهان برای اداره خوب کشور» تلاش کنند و برای ارائه راهکارها، طرح‌ها و برنامه‌های لازم برای نو به نو شدن راه‌های تحقق این دو آرمان اصلی و کلی بیش از دیگر اقشار ملت همت و تلاش داشته باشند.

محمدحسین مروج کاشانی

دیگر خبرها

  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • علم الهدی: دشمنان اسلام از مسائل سیاسی عبور کرده و چشم به ولایت معصوم دارند
  • رویداد «هاکامستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • «هاکا مستر» دروازه‌ای برای ورود به دنیای خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴
  • لزوم همکاری بیشتر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشکل‌های دانشجویی
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی چیست؟ +فیلم
  • بیماری فردگرایی و افول جنبش دانشجویی
  • وزیر علوم: تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند / انتظارات رهبری از تشکل‌های دانشجویی+فیلم
  • وزیر علوم: انتظارات رهبر انقلاب از تشکل‌های دانشجویی / تشکل‌ها باید برای محیط دانشگاه برنامه داشته باشند+فیلم
  • «خاستگاه خود» و «آرمان‌های نظام اسلامی» را نباید فراموش کنیم