Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-06@15:29:00 GMT

نگران بروز "اپیدمی" در مناطق زلزله‌زده هستیم

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۹۳۷۰

نگران بروز 'اپیدمی' در مناطق زلزله‌زده هستیم

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، دکتر علیرضا رییسی در سفر به کرمانشاه در نشست با اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی استان، با قدردانی از خدمات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مناطق زلزله زده، گفت: یکی از سندهای افتخار تاریخی وزارت بهداشت در حادثه تلخ زلزله کرمانشاه اتفاق افتاد.
وی با بیان اینکه انتقال سالم مصدومین، درمان مناسب و همچنین پیگیری جدی وضعیت بیماران یکی از شاخص های مهم در این حادثه بود، تصریح کرد: زلزله برای مناطقی که بر روی کمربند زلزله هستند، غیرمترقبه نیست و باید همیشه برای رویارویی با آن آماده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رییسی درخصوص اقدامات بهداشتی انجام شده برای مردم مناطق زلزله زده گفت: می توانیم ادعا کنیم در مناطق زلزله زده حتی یک واکسن که باید تلقیح می شد، فراموش نشده و واکسیناسیون تمام مصدومین علیه بیماری کزاز انجام شده است، همچنین تعیین تکلیف مادران باردار کمتر از یک هفته از شاخص های خوب خدمات بهداشت در این‌ مناطق بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با اشاره به اینکه در این مدت اپیدمی آنفلوانزا در تمام مناطق کشور بجز مناطق زلزله زده وجود داشته است، تصریح کرد: این دستاورد به دلیل عملکرد خوب و واکسینه کردن ۲۵ هزار نفر علیه این بیماری بود.
وی عنوان کرد: کارنامه بهداشت و درمان خوب و قابل قبول است، اما ما مسئول سلامت مردم بوده و کماکان نگران بروز اپیدمی ها در این‌ مناطق هستیم.

 رییسی درخصوص معضلاتی که همچنان سلامتی مردم را در مناطق زلزله زده تهدید می کند، یادآور شد: پیش بینی می کنیم اگر مشکلات آبهای روان و راکد، فاضلاب، نخاله ها و سایر تهدید کننده های سلامت مردم حل نشود، باتوجه به گرمای منطقه اپیدمی بروز می کند و این قابل پیش بینی است.

وی گفت: درحال حاضر مهمترین کار تعیین تکلیف مسئولیت سازمانها توسط مدیران ارشد استان است. به طور مثال باید روشن شود چه کسی مسئول جمع آوری نخاله ها است و چه کسی باید مشکل سرویس های بهداشتی و حمام ها را حل کند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: مشخص نمودن نقاط آسیب پذیر و تمرکز بر روی رفع تهدیدهای آن نواحی از اولویت خاصی برخوردار است.وی با تاکید براینکه در زمینه نیروی انسانی و امکانات حوزه بهداشت در منطقه هیچ کمبودی نداشته و نداریم، به تامین تمام تعهدات دانشگاه در استان در این زمینه اشاره کرد و گفت: خود مردم هم باید برای حفظ سلامتی خود تلاش کرده و متولیان سلامت را یاری دهند و از بروز اپیدمی بیماریهای گرمسیری پیشگیری شود.
 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز

آفتاب‌‌نیوز :

بهرام عین‌الهی درباره مسمومیت الکلی اخیر برای جمعی از پزشکان در شیراز گفت: کلا در علم پزشکی مصرف ۲ دو چیز را همه عالمان پزشکی انکار می‌کنند و من هم جدا از مسائل شرعی صحبت می‌کنم. امروزه می‌گویند بسیاری از بیماری‌ها ناشی از مصرف سیگار است و می‌گویند تقریبا تمام اعضای بدن می‌تواند از مصرف سیگار دچار عارضه شود و متاسفانه می‌بینیم بعضی‌ها سیگار می‌کشند و بعضی‌ها خودشان ممکن است جزو پزشکان باشند، الکل هم همین طور است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: الکل هم جدا از مسائل شرعی از نظر پزشکی یکی از عواملی است که بسیاری از بیماری‌ها را ایجاد می‌کند، به خصوص می‌تواند در کبد عوارض بسیار زیادی داشته باشد. در رشته خود ما که چشم پزشکی هستیم؛ الکل‌هایی که استاندارد نیستند و ناخالص هستند باعث کوری می‌شوند که به آن الکل متانول می‌گویند در واقع الکل چوب این کار را انجام می‌دهد.

وی با بیان این که ما انتظارمان این است وقتی دانشمندان و عالمانی داریم که خودشان عوارض را می‌بینند خودشان به آن عوامل استناد کنند، عنوان کرد: وقتی می‌گویند عالم بدون عمل همین است؛ بنابراین نه تنها در مورد جامعه پزشکی بلکه درباره مردم هم استفاده از الکل می‌تواند عوارض بسیار زیادی ایجاد کند، عمر افراد را کوتاه می‌کند و می‌تواند بیماری‌هایی را در درازمدت داشته باشد، به خصوص بیماری کبدی را می‌تواند به وجود بیاورد که آینده بدی را رقم بزند.

عین‌الهی با اشاره به این که وزارت بهداشت وظیفه‌اش این است که اطلاع‌رسانی کند، گفت: وزارت بهداشت می‌تواند بگوید این عوارض وجود دارد، ولی حالا اگر کسی سیگار می‌کشد ما عوارضش را می‌گوییم، انتخاب خودش است، الکل هم همین است و ما حتما می‌گوییم مردم عزیزمان استفاده نکنند برای این‌که عوارض درازمدتی دارد.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان
  • واکنش وزیر بهداشت به مسمومیت پزشکان در شیراز
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟