Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن کریمی قدوسی، مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره وضعیت قانون کپی رایت در صنعت بازی گفت: قانون مالکیت فکری و معنوی که آن را با عنوان کپی رایت می‌شناسیم، یک الزام جهانی محسوب می‌شود و تمامی کشورهای فعال در صنعت نرم افزار و بازی قانون کپی رایت را رعایت می‌کنند اما ایران به عنوان کشوری که در حوزه محتوا در حال پیشرفت است و صنعت بزرگی در بخش نرم افزار و بازی دارد همچنان کپی رایت را رعایت نمی‌کند و به همین دلیل صاحبان محتوا با مشکلات متعددی روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: کپی رایت زیرساخت اصلی صنایع محتوایی دنیا از جمله بازی سازی است و ایران تا زمانی که این قانون را رعایت نکند، شاهد رشد و پیشرفت‌های چشمگیر ایران حتی با تزریق سرمایه به این بخش نخواهیم بود؛ در حقیقت ریشه مشکلات در بخش محتوای کشور عدم رعایت حقوق کپی رایت است.

کریمی قدوسی با بیان این که عدم رعایت قانون کپی رایت در ایران از موانع اصلی  در توزیع بازی‌های ایرانی به صورت جهانی است، اظهار داشت: جامعه جهانی به دلیل عدم رعایت حقوق مالکیت فکری و معنوی به ایران اعتماد ندارد و سرمایه گذاران و ناشران بین المللی تصورشان این است که ایرانی‌ها به مالکیت فرهنگی و محتوایی آنها احترام نمی‌گذارند.

مدیر عامل بنیاد ملی بازی‌‌های رایانه‌ای افزود: باید با رعایت قانون کپی رایت و تعامل جهانی به جامعه جهانی بپیوندیم، این تنها چاره‌ای است که علاوه بر حمایت از تولیدات داخلی باعث می‌شود تا سرمایه گذاران خارجی ریسک را کنار بگذاراند و در صنایع محتوایی ایران سرمایه گذاری انجام دهند.

کریمی قدوسی تاکید کرد: اگر قرار باشد ایران به کنوانسیون‌های بین المللی بپیوندد، ضروری است تا تولید کنندگان محتوا از لایسنس‌های رسمی برای نرم افزارها و غیره استفاده کنند که در وضعیت  تحریم‌های موجود غیر ممکن است.

وی خاطر نشان کرد: افزایش شاخص کیفیت سرویس بازی‌های آنلاین با مذاکره و گفتگو با شرکت‌های خارجی به منظور کاهش تاخیر در دسترسی توسط گیمرها از سوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است.

کریمی قدوسی گفت: قانون مالکیت فکری و معنوی از سوی وزارت خانه‌های ارشاد و ارتباطات در حال پیگیری است. امیدوار هستیم IPهای استایتک به منظور هویت دار شدن کاربران فضای مجازی و قانونی برای حمایت از محتوا و صاحبان ایده مطابق با وضعیت روز دنیا بالاخره در ایران ایجاد و اجرایی شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کپی رایت صنعت بازی حسن کریمی قدوسی مدیر عامل بنیاد ملی بازی های رایانه ای قانون مالکیت فکری و معنوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۰۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران

کنستانتینیو چیونگا در دیدار با مسئولان گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به تراکتورهای۴۷ و ۷۵ اسب بخار تولیدی تراکتورسازی اشاره کرد و افزود: تراکتور‌های ایرانی از لحاظ کمی و کیفی فراتر از تولیدات بسیاری از کشور‌ها پیشرو در این صنعت است.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصر به فرد دانست و گفت: تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه استفاده می‌شود که بسیار راضی کننده است.

وی روابط کنونی ایران و زیمبابوه را مطلوب دانست و اظهار کرد: این روابط باید در زمینه‌های اقتصادی بیش از پیش توسعه یابد.

کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور و معاون اول رییس جمهور کشورمان نیز مذاکراتی داشته است. پیش از این تراکتورسازی ایران آمادگی ایجاد خط مونتاژ در زیمبابوه را اعلام کرده بود.

 تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرز‌های ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است و در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • امروز در هوای تهران نفس بکشید