Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از سنندج ؛بهمن مرادنیا استاندار کردستان در اولین جلسه اصلی کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت و مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سنندج، گفت: قاچاق یکی از معضلاتی است که امروز متاسفانه دامنگیر جامعه شده است.

وی با بیان اینکه آمار دقیقی از میزان قاچاق وجود ندارد، گفت: معلوم نیست که با چه حجمی از قاچاق مواجه هستیم و  چه میزان موفقیت در این حوزه داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرادنیا با تقدیر از اقدامات انجام گرفته در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال گذشته در استان، اظهار کرد: از تمام مسوولان و مدیران استان می‌خواهم در سالی که به نام سال حمایت از کالای ایرانی نام‌گذاری شده، تمام تومان خود را برای مفابله با قاچاق بکار گیرند.

وی تحقق شعار امسال را زمینه‌ساز رونق اشتغال و اقتصاد در استان دانست و گفت: اگر این شعار تحقق پیدا کند بسیاری از مشکلات ما حل می‌شود.

استاندار کردستان با بیان اینکه پیگیری‌های لازم را در زمینه حق کشف قاچاق خواهیم کرد، اذعان داشت: تقدیر از پرسنل نیروهای انتظامی که توان و تلاش جدی در زمینه مبارزه با قاچاق کالا دارند باید در دستور کار فرار گیرد.

مرادنیا از برگزاری نشست مشترک بین استان‌های غرب کشور پیرامون هم اندیشی و مشارکت در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز خبر داد و گفت: این نشست باید در اردیبهشت ماه برگزار و با تعامل هرچه بیشتر این استان‌ها نقاط ضعفی که وجود دارد برطرف و با همبستگی هرچه بیشتر زمینه مقابله جدی با قاچاق کالا و ارز در منطقه فراهم شود.

استاندار کردستان اذعان داشت: وقتی همه ما استان های غرب کشور از قاچاق کالا رنج می‌بریم باید با هم و با بهره‌گیری از تمام ظرفیت ها  با این پدیده شوم مقابله بکنیم.

انتهای پیام/ د م

برگزاری نشست مشترک استان‌های غرب کشور پیرامون مبارزه با قاچاق کالا و ارز

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قاچاق کالا استانداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۰۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۷ درصد برنامه صادرات ۱۴۰۲ در کردستان محقق شد

به گزارش خبرنگار مهر، بختیار خلیقی ظهر چهارشنبه به خبرنگاران رسانه‌های جمعی اعلام کرد: در کارگروه توسعه صادرات برنامه کمی و عملیاتی برای توسعه صادرات غیر نفتی مد نظر قرار گرفته و در استان با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته خوشبختانه ۱۰۷ تحقق صادرات شکل گرفت.

وی افزود: در حال حاضر استان کردستان یکی از استان‌های مرزی کشور و به عنوان دروازه تجاری توسعه شرق به غرب شناخته شده و همچنین دروازه تجاری به سمت اقلیم کردستان است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بیان کرد: با احداث راه آهن در کردستان به همت مسئولان ارشد استان انتظار می‌رود در سال آینده شاهد امتداد راه آهن به سمت مدیترانه باشیم و دروازه تجاری جدیدی به سمت اقلیم کردستان برای بهره‌برداری از واحدهای تولیدی صادرات محور در منطقه باز شود.

خلیقی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: استان کردستان با توجه به مزیت‌های خوبی که در زمینه تجاری داشته در حال حاضر سه گمرک رسمی فعال در باشماق مریوان سیرانبد بانه و سنندج دارد.

وی ادامه داد: در سال گذشته ۴۶۶ میلیون دلار صادرات در کردستان داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن شاهد ۱۵ درصد رشد بوده‌ایم.

لزوم افزایش زمینه صادرات از کردستان به خارج کشور

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: در مجموع حجم مبادلات ما ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بوده و با توجه به مناسبت‌های قومی و فرهنگی که بین کردستان عراق و ایران وجود دارد انتظار می‌رود در زمینه صادرات شاهد افزایش باشیم.

خلیقی اظهار داشت: در حال حاضر ۹۲ صادرات استان کردستان به اقلیم کردستان عراق انجام می‌شود و ۸ درصد صادرات نیز با دیگر کشورها صورت می‌گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: در کل استان کردستان بر اساس آئین نامه سامانه بازارچه‌های موقت غیر رسمی در شعاع ۲۰ کیلومتری ۸۷ هزار نفر مرز نشین دارد که کارت بازرگانی آنها در سامانه یکپارچه مرز نشینان صادر شده است.

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان بیان کرد: همچنین در تعاونی مرزنشینان در شعاع ۳۰ کیلومتری نقطه صفر مرزی نیز ۱۹۶ هزار نفر جمعیت مرزشین در قالب ۱۹ تعاونی ساماندهی شده است.

خلیقی یادآور شد: در حال حاضر کردستان ۹۰ هزار جمعیت واحد صنفی دارد که بیشترین فعالیت آنها در زمینه تولید صنفی، توزیع خدمات و خدمات صنفی است.

کد خبر 6063575

دیگر خبرها

  • دارو و پودر بدنسازی قاچاق در اهواز کشف شد
  • کشف دارو و پودر بدنسازی قاچاق در اهواز
  • افزایش اقدامات شهری شهرداری سنندج در سال جدید
  • برنامه ریزی برای رفع بیکاری در کردستان
  • هزار کودک سنندجی در حمایت از کودکان غزه گردهم می‌آیند
  • ریل گذاری مسیرسرمایه‌گذاری بخش خصوصی درآذربایجان غربی
  • اولین جلسه کمیته ترافیکی روز جهانی قدس برگزار شد/ مسیر‌های خدمات دهی اتوبوس و‌تاکسی و مترو مشخص گردید 
  • کشف ۳۰۰ کارتن تنباکو قاچاق در اسلامشهر
  • ۱۰۷ درصد برنامه صادرات ۱۴۰۲ در کردستان محقق شد
  • کشف بیش از ۳۰ میلیارد کالای قاچاق در سروآباد