Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار جدید تهران باید ارتباط خوبی با ارکان نظام داشته باشد / محسن هاشمی با ارتباطاتی که با بیت مقام معظم رهبری، دولت و مجلس دارد، می‌تواند به عنوان آورده برای شهرداری تهران باشد/ وضعیت اداره شهرداری در گذشته توقعاتی برای خیلی ارگان‌ها و اشخاص ایجاد کرده، آقای نجفی هم به سختی می توانست جلوی آنها مقاومت کند

ایران آنلاین /  فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به محاسن انتخاب محسن هاشمی به عنوان شهردار تهران گفت: محسن هاشمی با ارتباطاتی که با بیت مقام معظم رهبری، دولت و مجلس دارد، این ارتباطات می‌تواند به عنوان آورده برای شهرداری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن رهامی درباره بلاتکلیفی در سطح مدیریت عالی شهرداری تهران و ضرورت سامان پیدا کردن مدیریت شهری پایتخت به خبرآنلاین گفت: برخی دوستان اصلاح طلب می گفتند این خطر و نگرانی وجود دارد، اگر آقای هاشمی شهردار شود، آقای چمران جای او را در شورا می گیرد و اگر او نیز انصراف دهد، آقای دبیر وارد شورای شهر خواهد شد، در این صورت مسائل و اسناد شورا بیرون می آید و این مسئله باعث تضعیف شورا خواهد بود اما موافق این استدلال نیستم و آن را قانع کننده نمی دانم چون شورا اسنادی ندارد که بیرون آید. جلسات شورا علنی است، حتی اگر یک یا دو نفر مخالف در مقابل 19-20 رأی موافق باشند، ضمن آنکه تأثیری در تصمیم گیری ها نخواهد داشت، این مسئله باعث شفافیت بیشتر در عملکرد شورا می شود.

وی افزود: البته این دوستان می گویند میثاق نامه ای امضا شده و باید به آن پایبند بود، منتها پاسخ من به آنها این است که اگر ما به این نتیجه برسیم «مصالح تهران ایجاب می کند شخصی انتخاب شود که ارتباطات خوبی با بدنه و ارکان بالای نظام، نهاد رهبری، دولت، مجلس، قوه قضائیه دارد»، چنین کسی بهتر از بقیه می تواند تهران را اداره کند. پس اصلاح طلبان در چنین حالتی باید مصالح کلی مردم تهران را بر مصالح تشکیلاتی خود ترجیح دهند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: اگر دوستان شهردار شدن آقای هاشمی را به طور اجماعی قبول داشته باشند، در این صورت او به هر حال به خاطر سوابق پدرش، تجربیات خودش و ارتباطاتی که با سایر ارکان نظام دارد می تواند شهرداری را در یک موقعیت بالاتری قرار دهد و قدرت چانه زنی شهرداری را بالا ببرد. پس در نگاه به میثاق نامه باید استثنایی قائل شویم و مصالح شهروندان را بر مصالح تشکیلاتی و حزبی برتری دهیم.

وی افزود: براساس استدلال یادشده میثاق نامه را نباید به صورت یک اصل بگیریم که امکان هر نوع تحرک از شورا را سلب کند. منتها در هر صورت اگر اعضای شورای یک دست از شهردار حمایت نکنند، مشکلاتی که برای آقای نجفی پیش آمد برای شهردار جدید نیز پیش می آید و در این صورت هیچ کس موفق نخواهد بود.

وی با اشاره به خاطره اختلافات جدی اعضای شورای شهر اول تهران در مدیریت حوزه شهری گفت: این نگرانی وجود دارد. در شورای شهر اول با بیرون رفتن آقای عبدالله نوری تشتت بین اعضا بیشتر شد بنابراین دوستان تشکیلاتی و حزبی توجه کنند، اصلاح طلبان یک بار این وضعیت را تجربه کردند که منجر به شکست اصلاح طلبان در شورای شهر اول و انحلال آن شورا شد و مردم برای دو دوره به هیچ وجه دیگر به اصلاح طلبان روی خوش نشان ندادند.

رهامی اظهار کرد: در دوره چهارم با زحمات زیاد و تلاش فراوان محله به محله اصلاح طلبان توانستند اعتماد عمومی شهروندان تهرانی را جلب کنند و 50 درصد کرسی های شورای شهر را به دست آورند. همان موقع زمینه برای شهردار شدن آقای هاشمی خیلی خوب بود، اگر داخل شورا قضیه مدیریت می شد و دو-سه نفر از اعضای اصلاح طلب شورا نقض عهد و پیمان شکنی نمی کردند آقای هاشمی شهردار می شد چون در رأی گیری اول آقای هاشمی 50 درصد رأی را در مقابل آقای قالیباف آورده بود حتی ورزشکاران سه رأی مستقل داشتند و به اتفاق آرا به آقای هاشمی رأی دادند.

وی افزود: آقای هاشمی تجربیات موفقی در مدیریت شرکت مترو داشت و ارتباطاتی که در این مدت با اکثر نهادها دارد از جمله حمایتی که از ناحیه ای بیت مقام معظم رهبری و دولت می شود، می توانست موفق شود منتها به هر حال اگر هر کس دیگری هم انتخاب شود اما به طور اجماعی از سوی تمام اعضای شورای شهر و گرایش های مختلف اصلاح طلب مورد حمایت قرار نگیرد، بعد از مدتی کارشکنی ها شروع و مدیریت شهری تضعیف می شود.

این فعال اصلاح طلب بیان کرد: با توجه به اینکه از بیرون هم روی شهرداری تهران فشار زیاد است بنابراین همه جریانات اصلاح طلب و همه احزاب سهم خواهی ها را کنار بگذارند و تمام قد از شهردار منتخب حمایت کنند. البته حتی اگر اصلاح طلبان تمام قد از شهردار تهران حمایت کنند مشخص نیست که نهایتا بتوانیم در مدیریت شهر تهران موفق باشیم چون شهرداری محل نظر و توجه خیلی جریان ها و مراکز قدرت است.


وی افزود: نهادهای زیادی در شهرداری نظر دارند خصوصا وضعیت اداره شهرداری در سال های گذشته انتظارات و توقعاتی برای خیلی ارگان ها و اشخاص ایجاد کرده است، آقای نجفی هم به سختی می توانست جلوی آنها مقاومت کند بنابراین اگر قضیه سهم خواهی مدنظر قرار گیرد، هر کسی شهردار شود دچار آسیب خواهد شد.

رهامی  گفت: ما بیشتر از آنکه به فکر شخص باشیم باید به این فکر باشیم که انسجام و یکدستی را حفظ و شهردار را به طور اجماعی حمایت کنیم. افرادی که مطرح شدند افراد توانایی هستند اما موقعیت آقای هاشمی در واقع یک آورده ای را به شهرداری می آورد که ممکن است بعضی این آورده را نداشته باشند و آن عقبه سیاسی و خانوادگی آقای هاشمی، جایگاهی که مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در بین ارکان نظام داشت، این مسئله با انتخاب آقای هاشمی آورده ای برای شهرداری بود.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با تأکید بر حفظ حرمت و جایگاه خانواده هاشمی و شخص محسن هاشمی گفت: اگر بتوانیم کمک کنیم آقای محسن هاشمی با ارتباطاتی که با بیت مقام معظم رهبری، دولت و مجلس دارد، این ارتباطات می تواند به عنوان آورده برای شهرداری باشد./ 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، موسی الرضا حاجی بگلو ظهر دوشنبه در همایش روز ملی شوراها در نیشابور اظهار کرد: هدف از تشکیل شوراها در روستاها و شهرها واگذاری امور روستایی و شهری به مردم است.

وی افزود: لازم است برخی قوانین در رابطه با اختیارات شوراها تغییر پیدا کند تا نحوه کارکرد این نهاد مردمی تأثیرگذار تر باشد.

نایب رئیس شورای عالی استان‌های کشور بیان کرد: ۱۲۰ هزار عضو شورا در کشور داریم و نباید بخاطر تخلف یک عضو شورا در یک منطقه تمام اعضای شورا در استان و کشور را زیر سوال ببریم.

وی ابراز کرد: اعضای شورای روستاها هیچ حق و حقوقی دریافت نمی‌کند و ما پیگیری‌هایی در سطح استان و کشور انجام دادیم اما متأسفانه نهادهای مربوطه برای پرداخت حق جلسه اعضای شوراها همکاری نمی‌کنند.

حاجی بگلو تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم قانون شوراها را در سطح کشور اصلاح کنیم و اکنون از سوی شورای عالی استان‌های کشور پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم.

رئیس شورای استان خراسان رضوی گفت: طرحی را از سوی شورای عالی استان‌های کشور در حال پیگیری هستیم که هرگونه انتصابی از سوی رئیس جمهور و وزرا در استان‌ها منصوب می‌شوند باید ابتدا تاییدیه شورای استان‌ها را بگیرند.

احیای اقتصاد روستایی باعث رونق تولید کشور می‌شود

همچنین محمد رستمی منتخب مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در همایش روز ملی شورا در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور اظهار کرد: اعضای شورای اسلامی باید انگیزه نوکری و خدمت به مردم را داشته باشند و از سوی دیگر هدفی نیز از خدمت به مردم جهت ارتقای وضعیت منطقه وجود داشته باشد.

وی افزود: احیای اقتصاد روستایی باعث رونق تولید کشور می‌شود و از این رو نقاط قوت، فرصت و تهدید روستاها پایش شود تا شاهد احیای اقتصاد روستایی باشیم.

منتخب مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امیدواریم بتوانیم با شناسایی مشکلات کارخانجات باعث رونق آنها در سال جدید باشیم و اکنون متأسفانه شاهد تعطیلی و نیمه تعطیلی برخی کارخانجات در نیشابور بزرگ هستیم.

کد خبر 6091895

دیگر خبرها

  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم
  • طرح‌های یادگار امام و آزاد راه شهید شوشتری زیر ذره بین شورا
  • مصوب نشدن بودجه شهرداری موجب اخلال در ارائه خدمات به شهروندان می‌شود
  • عملکرد مدیریت شهری خوی با کلانشهرهای کشور قابل مقایسه است
  • خروج علیه شهردار تهران
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم