Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-28@22:51:57 GMT

افراد آلرژیک، افسرده ترند!

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۱۱۰۴

افراد آلرژیک، افسرده ترند!

تحقیقات جدید نشان می‌دهد ابتلا به "تب یونجه" و سایر آلرژی‌های رایج، به طور قابل توجهی امکان ابتلا به "افسردگی" و "اضطراب" را افزایش می دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از تلگراف، "تب یونجه" یا "رینیت آلرژیک"، التهاب مخاط بینی است که در اثر واکنش زیاد حساسیتی ایجاد می‌شود و باعث بروز علائمی شبیه علائم سرماخوردگی مانند آبریزش بینی، خارش چشم‌ها، گرفتگی بینی، عطسه و فشار در ناحیه سینوس‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بر خلاف سرماخوردگی، ویروس باعث ابتلای به تب یونجه نمی‌شود و در فصل بهار نیز میزان افراد مبتلا به این آلرژی افزایش می‌یابد.

در یک مطالعه جدید، محققان نزدیک به 200 هزار نفر را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. که در این مطالعه ارتباط میان "تب یونجه"،"آسم" و "اگزما" با بیماری‌های روانی بررسی شد.

در این راستا محققان معتقدند ارتباط میان این دو دسته بیماری، متخصصان را به پیش‌بینی بهتر اختلالات روانی کمک می‌کند.

محققان دریافتند، التهابات ناشی از آلرژی ممکن است احتمال بیماری‌های روانی را افزایش دهد. در همین رابطه، اضطراب ناشی از مواجهه با آلرژی، ممکن است علت این ارتباط را توضیح دهد.

در این تحقیق 46 هزار و 647 بیمار مبتلا به آلرژی و 139 هزار و 941 نفر بدون آلرژی، با هم مقایسه و بررسی شدند.

افرادی که مبتلا به یکی از سه آلرژی شایع نبودند، با احتمال 6.7 درصد، مبتلا به اختلالات روانی در مدت زمان 15 ساله شدند. این در حالی است که این احتمال برای افراد مبتلا به آلرژی، به 10.8 درصد افزایش یافت.  

دکتر نیان شنگ، از محققان این مطالعه که در بیمارستان تایوان انجام شد گفت: در این تحقیق، بیماران در تمامی سنین مورد بررسی قرار گرفتند.

وی افزود، ما به این نتیجه رسیدیم که بعضی از بیماران که مبتلا به یکی از اختلالات "اگزما"، "تب یونجه" و یا "آسم" بودند، از اختلالات احساسی رنج می‌بردند.

وی ادامه داد، بررسی شرایط عاطفی و سلامت روانی بیماران، می‌تواند به جلوگیری از بروز اختلالات روان بعدی در آن‌ها کمک کند.

دکتر سامانتا واکر، از "مرکز تحقیقات آسم" انگلیس گفت: این مطالعه یک گام در جهت نشان دادن پیوند میان سلامت روان و آلرژی است. ولی هنوز دقیق مشخص نیست که این احتمال یک رابطه علت و معلولی است یا نه.

وی افزود، تحقیقات بیشتری در این ارتباط لازم است.

نتایج این مطالعات در مجله " Frontiers in Psychiatry" منتشر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۱۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲

مصرف محصولات سویا به طور قابل‌ توجهی سبب کاهش تری گلیسرید و کلسترول تام در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.

به گزارش ایسنا، دیابت نوع ۲ کنترل نشده با هیپرگلیسمی، التهاب مزمن و دیس‌لیپیدمی همراه است و با گذر زمان می‌تواند منجر به عوارض میکروواسکولار مانند نفروپاتی، نوروپاتی و رتینوپاتی شود. همچنین دیابت نوع ۲ دارای عوارض ماکروواسکولار مانند تصلب شرایین و بیماری‌های قلبی و عروقی دارد.

«خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ و عروقی» و «مرگ‌ و میر ناشی از علل قلبی و عروقی» در میان افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به سایر افراد حدود ۲ برابر است. به طور قطع، اصلاح سبک زندگی مانند رژیم غذایی سالم، فعالیت بدنی و پرهیز از سیگار می‌تواند از دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی‌عروقی جلوگیری کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، سویا سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و فیتواستروژن است. نتایج برخی از مطالعات بیانگر این است که افزایش محصولات سویا بر افزایش مصرف سویا  به منظور پیشگیری و مدیریت دیابت نوع ۲ تأکید می‌کند.

مصرف محصولات سویا مانند پروتئین سویا، لوبیای سویا و شیر سویا به طور قابل توجهی سبب کاهش تری گلیسرید، کلسترول تام، لیپوپروتئین کم‌کالری و پروتیئن واکنشی C در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود. همچنین مصرف مقادیر بالای سویا (بیش از ۳۰ گرم در روز) می‌تواند قند خون ناشتا را در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ به طور قابل توجهی کاهش دهد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • محققان: تنها دو شب کم‌خوابی می‌تواند باعث احساس پیری در شما شود
  • محققان : تنها دو شب کم‌ خوابی می‌تواند باعث احساس پیری در شما شود
  • (عکس) مردی که چهره دیگران را به‌شکل «شیطانی» می‌بیند
  • خطر سکته مغزی و زوال عقل در افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی بیشتر است
  • درمان اصلی کبد چرب چیست؟
  • اما و اگر‌های روزه‌داری برای دیابتی‌ها
  • هشدار متخصصان درباره همه‌گیری مرموز سرطان
  • به گفته یک پزشک افراد باید در مورد فشار خون بالا چه کنند؟
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتور‌های قلبی و عروقی دیابت نوع ۲
  • تاثیر مصرف محصولات سویا بر ریسک فاکتورهای قلبی و عروقی دیابت نوع ۲