Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از اینفورمیشن ایج، بر اساس مطالعات شرکت استارت‌ آپ Bromium کالیفرنیا آمریکا که در حوزه «فناوری مجازی شدن» کار می کند، پلت فرم های جدید تبهکارانه و رونق اقتصاد بر پایه حملات سایبری منجر به کسب سود نامشروع ۱.۵ تریلیون دلاری به وسیله هکرهای اینترنتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین گزارش در مورد جرائم سایبری از منظر توزیع و گردش درآمد آن است.
 
این گزارش به اقتصاد بر پایه جرائم سایبری و حرفه ای شدن جرائم سایبری اشاره می کند. همچنین این نوع اقتصاد یک وب سایت به هم متصل یافته با سیستم خود مراقبتی است که خطوط سود مشروع و نامشروع را کم رنگ می کند.   
 
به گفته کارشناسان این شرکت آمریکایی، پلت فرم تبهکارانه آنها شبیه به مدل سرمایه داری پلت فرمی است که توسط شرکت های «اوبر» و «آمازون» استفاده می شود و در آنجا داده ها، کالا هستند.
 
این گزارش در مورد مدل های تبهکارانه جدیدی که این پلت فرم ها را توانمند می کند فعالیت های وسیع جنایی را از قبیل قاچاق انسان، تولید و توزیع مواد مخدر و حتی تروریسم را تامین مالی کند، ابراز نگرانی کرد.
 
«گروگری وب»، مدیر عامل استارت‌ آپ Bromium  گفت: یافته ها یک بینش تکان دهنده ای را در ارتباط با گسترش و سودمند شدن جرائم سایبری ارائه می دهد. مدل جنایی پلت فرم در حال ساخت بدافزارهایی است که جرائم سایبری را به راحتی انجام خرید آنلاین می کند. وی گفت: این مسئله با استفاده از نگاه قدیمی یا فناوری از رده خارج شده حل نمی شود و اکنون زمانی برای روش های نوین است.
 
«گروگری وب» گفت: دسترسی به ابزارها، سرویس ها و تخصص جرائم سایبری آسان است و این یعنی شرکت ها و دولت ها به طور یکسان با حملات مخرب، هزینه بر و پیچیده جرائم سایبری روبرو می شوند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۱۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «آناتولی آنتونوف» سفیر روسیه در آمریکا، امروز شنبه در اظهاراتی ادعاهای وزارت امور خارجه آمریکا درباره دست‌داشتن سرویس‌های اطلاعاتی روسیه در حمله‌های سایبری علیه اروپا را دروغی تحریک‌آمیز دانست.

آنتونوف اعلام کرد: ما این‌دست اظهارات را مثالی دیگر برای دیپلماسی بلندگوها و دلیلی برای تمایل توصیف‌ناپذیر واشنگتن برای گرفتن انگشت اتهام ارتکاب اشتباه‌های مرگبار به سوی روسیه می‌دانیم.

سفیر روسیه در آمریکا گفت: ما بارها و بارها به آمریکایی‌ها گفته‌ایم که اگر شکی دارند باید آن را از طریق کانال‌های رسمی، به همراه ارایه حقایق مشخص و دلایل ملموس منتقل کنند.

آنتونوف تصریح کرد: مقام‌های آمریکایی، به آسانی، هیچ دلیلی برای اثبات نکات اعلامی (ادعاهای) خود ندارند. روشن است که این داستان‌های دروغین و تحریک‌آمیز، همچون سال‌های گذشته، با نزدیک‌شدن به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا افزایش خواهند یافت.

سفیر روسیه در واشنگتن تاکید کرد: تبلیغات دروغین و نپذیرفتن آشکار برگزاری گفت‌وگوهای حرفه‌ای امنیت اطلاعات بین‌المللی را کاهش می‌دهد.

کد خبر 6096128

دیگر خبرها

  • کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا شرکت می‌کند
  • هشدار به برگزارکنندگان لایو‌های غیراخلاقی در اینستاگرام
  • مشارکت کره جنوبی در رزمایش سایبری آمریکا
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • خسارت ۹.۵ تریلیون دلاری حملات سایبری در سال ۲۰۲۴