Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- معاون وزیر بهداشت بر لزوم پیشگیری از بروز بیماری‌های واگیردار درنقاط زلزله زده تاکید کرد وگفت: اگر جمع آوری نخاله ها، فاضلاب و آب های سطحی به سرعت مدیریت نشود، اپیدمی رخ خواهد داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رئیسی امروز چهارشنبه در حاشیه افتتاح ۴ پروژه بهداشتی در کرمانشاه و در جمع خبرنگاران گفت:  با برنامه ریزی که از قبل انجام شد قرار بر این بود که طی هفته سلامت ۲ روز در استان کرمانشاه حضور داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محور این سفر بحث ارزیابی وضعیت همکاران در اجرای برنامه ها جهت کاهش آسیب در مناطق زلزله زده و همچنین پیگیری آخرین وضعیت حوزه سلامت ور مناطق زلزله زده است.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیک شدن به فصل گرما یکسری از کارها باید با جدیت بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه بحث زلزله قابل پیش بینی نبود، تاکید کرد: اما بیماریها قابل پیش بینی و پیشگیری است، اگر بحث جمع آوری نخاله ها، فاضلاب و آب های سطحی به سرعت مدیریت نشود، اپیدمی رخ خواهد داد.

رئیسی تصریح و خاطرنشان کرد: البته خوشبختانه تا کنون گزارشی از اپیدمی نداشتیم ولی باید با جدیت کار کنیم تا بتوانیم مشکلات را قبل از فصل گرما حل و فصل کنیم.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: در این ایام در حوزه درمان و بهداشت کارهای بسیاری انجام شده است و ما هم پشتیبانی خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین امروز شاهد توسعه برخی مراکز که عمده آنها مراکز کاهش آسیب های اجتماعی هستند، در حوزه آموزش و پژوهش بودیم.

رئیسی اشاره ای به پروژه های افتتاحی امروز داشت و گفت: امروز آزمایشگاه غرب کشور در کرمانشاه راه اندازی شد که قطعا مجهزترین آزمایشگاههای غرب است.

وی افزود: با توجه به پیشنهاد برای توسعه این مراکز در استان کرمانشاه اعلام آمادگی می کنیم که در آینده نزدیک ۲ تا ۳ مرکز دیگر به این مراکز اضافه کنیم.

این مسئول ادامه داد: کشور جمهوری اسلامی ایران، یکی از کشورهای پیشرو در حوزه بهداشت و کنترل بیماریهای واگیر است که باید در حوزه بیماریهای غیر واگیر نیز تلاش خود را به کار بگیریم.

وی افزود: مهم ترین برنامه هایی که امسال در دست اقدام داریم، شناسایی فعال بیماریهای سل، مالاریا و ایدز بوده که این کار در سطح کشور در حال توسعه است.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت تاکید کرد: ما نباید منتظر باشیم بیماران سراغ ما بیایند بلکه ما باید سراغ بیمار برویم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۱۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • نقش موثر متخصصان مامایی در اجرای طرح جوانی جمعیت
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • از ساخت و ساز ساختمان ناایمن در کرمانشاه جلوگیری شد
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو