Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا بهرامن: هر ترم یک بار در دانشکده‌ها صندوقی تحت عنوان «سهم من از لبخند همکلاسی» می‌گذاریم، هرکسی هر مقداری که بخواهد به این صندوق کمک می‌کند و ما از محل جمع آوری کمک‌ها در این صندوق‌ها به دیگر دانشجویانی که دچار نیاز‌های مالی هستند کمک می‌کنیم.

زهرا بهرامن دبیر کانون خیریه دانشگاه علامه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو پیرامون فعالیت‌های این کانون گفت: این کانون فعالیت خود را از اردیبهشت ماه سال ۹۳ آغاز کرد و تاکنون با افزایش حمایت‌های مادی و معنوی نیکوکاران کار خود را گسترده‌تر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
یکی از اهداف اصلی خیریه ما کمک به دانشجویان کم بضاعت و حمایت‌های معنوی و مادی از آنهاست.
وی افزود: در حال حاضر سعی در بهبود روند حمایت از دانشجویان کم بضاعت داریم و می‌خواهیم به جای اینکه ماهی را به آن‌ها بدهیم ماهی گیری یادشان دهیم.
دبیر کانون خیریه دانشگاه علامه گفت: مددکاری دانشگاه با مراجعه‌ای که خود دانشجویان به دانشگاه می‌کنند لیستی را  تهیه می‌کنند که چه دانشجویانی ساکن تهران و چه دانشجویان شهرستانی را شامل می‌گردد ما با استفاده از این لیست این دانشجویان را شناسایی می‌کنیم و هر ترم یک بار در دانشکده‌ها صندوقی تحت عنوان «سهم من از لبخند همکلاسی» می‌گذاریم، هرکسی هر مقداری که بخواهد به این صندوق کمک می‌کند و ما از محل جمع آوری کمک‌های دانشجویان در این صندوق‌ها به دیگر دانشجویانی که دچار نیاز‌های مالی هستند کمک می‌کنیم. این طرح تاکنون ۷ بار در دانشگاه انجام شده و ما در حال حاضر در پی این هستیم که بتوانیم آن را پیشرفت دهیم و ماهی گیری را به دانشجویان بیاموزیم به همین سبب طرح‌های جدیدی مثل کافه مهربانی را در دانشگاه اجرایی کردیم به این صورت که کافه دانشجویی را در دانشگاه راه انداختیم که خود دانشجویان محصولات و دستپخت خودشان را عرضه می‌کنند و از سود فروش محصولات این کافه به دانشجویان بی بضاعت کمک می‌کنیم در این صورت هم خود دانشجویان را در این کارافرینی دخیل کرده‌ایم و هم به دانشجویان بی بضاعت کمک کرده‌ایم.
وی در ادامه افزود: کانون خیریه دانشگاه علامه سه بخش دارد شامل بخش دانشگاهی و دانشجویی، محرومیت زدایی علمی فرهنگی و فرهنگ سازی کار خیر، در بخش دانشجویی و دانشگاهی کمک به دانشجویان مد نظر است و در بخش محرومیت زدایی علمی فرهنگی در حال حاضر در منطقه دشت یاری استان سیستان و بلوچستان مشغول به فعالیت هستیم که این فعالیت‌ها آنقدر گسترده شده که موسسه‌ای به نام دست یاری به دشتیاری برای این امر تشکیل گردیده و تاکنون سه مدرسه در این منطقه ساخته شده است. فعالیت‌های اعضای ما دراین منطقه هم چنان ادامه دارد. هم چنین در فرهنگ سازی کار خیر قصد داریم تا کار خیر را در محیط دانشجویی ترویج دهیم و دانشجویان را به انجام کار خیر تشویق کنیم به همین سبب طرح بازدید از سالمندان، آسایشگاه‌های مختلف و ... را هر ترم در دستور کار خود داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۱۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا

 

رییس دانشگاه شیراز در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، با بیان این مطلب گفت: تا سال‌های قبل بیان می‌شد که مسأله فلسطین مهمترین موضوع جهان اسلام است ولی الان می‌بینیم که موضوع فلسطین مهمترین موضوع جهان است و در دفاع از مردم مظلوم فلسطین بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا و اروپا دست به اعتراض و تحصن زده اند.
دکتر موذنی افزود: دولتمردان آمریکایی و اروپایی این دانشجویان و اساتید آنها را به اخراج و بیکاری تهدید کرده اند لذا با توجه به اینکه دانشگاه شیراز یکی از دانشگاه معتبر بین المللی است، دانشگاه شیراز در صورت پیشنهاد این دانشجویان آماده است تا در مقاطع مختلف تحصیلی آنان را در رشته‌های تخصصی پذیرش و بورسیه کند.دانشگاه شیراز هم اکنون از دانشگاه‌های برتر ایران است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دکتر داداش پور رىیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم هم با اعلام حمایت از این تصمیم دانشگاه شیراز و دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این آمادگی را دارد که این دانشجویان را در رشته‌های تخصصی موجود، پذیرش و بورسیه تحصیلی کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • دانشگاه شیراز آماده جذب دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا و اروپا
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • زنی که کودکان بازمانده از تحصیل را نجات می‌دهد
  • تمامی نیروهای امدادی خدماتی گروه های جهادی و مردمی در مناطق سیل زده پای کار بودند
  • برگزاری جشن بزرگ دبیران جوان در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت روز معلم
  • فعالیت‌های گسترده دانشجویان لبنانی در حمایت از غزه+تصاویر
  • دومین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ برگزار می‌شود
  • آیپک؛ اتاق فرمان سرکوب بیداری دانشجویی
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین