Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ متولی زاده در جلسه افتتاحیه ارزیابی معاونت بهره برداری این شرکت گفت :در صورتی که اقتصاد برق و اصلاح الگوی مصرف مورد توجه قرار نگیرد ، با مشکلات جدی در تامین برق مواجه خواهیم شد.

وی افزود: تامین برق مطمئن و پایدار مردم جزو وظایف صنعت برق است و اینکه برق با چه هزینه ای تولید شده و در اختیار مردم قرار می گیرد ، باید مورد توجه قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان رضوی گفت : یک کیلووات ساعت برق درسال 1357با قیمت 5.3 ریال در اختیار مشترکین قرار می گرفت و درحال حاضر یک کیلووات ساعت برق670ریال است درصورتیکه اگر قیمت برق متناسب با تورم سالانه افزایش می یافت باید به 2500 ریال می رسید ، به عبارت دیگر برق درحال حاضر از نظر ارزش واقعی 75 درصد ارزان تر از ابتدای انقلاب در اختیار مشترکین قرار می گیرد.

متولی زاده افزود : با توجه به اینکه دو موضوع اقتصاد برق و بدمصرفی یا الگوی نامناسب مصرف فشار زیادی بر این صنعت وارد کرده که با ادامه وضع فعلی امکان پذیر نیست لذا توجه به مدیریت و اصلاح الگوی مصرف برق به عنوان منطقی ترین راه چاره مد نظر است.

وی با اشاره به اینکه اصلاح الگوی مصرف برق به فرهنگ سازی نیاز دارد گفت : لازم است تا شیوه نامناسب مصرف برق در کشور اصلاح شود که این امر از سرمایه گذاری جدید در صنعت برق جلوگیری می کند و باعث کاهش هزینه ها در این صنعت می شود.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خراسان رضوی با تاکید بر اینکه بهره برداری جزو کلیدی ترین فعالیت های صنعت برق محسوب می شود ، افزود: همکاران بهره برداری با تدبیر و برنامه ریزی دقیق می توانند از تجهیزات موجود استفاده بیشتری کنند و نیاز به سرمایه گذاری را دراین بخش کاهش دهند.

متولی زاده نقش ارزیابان و انجام ارزیابی های دوره ای در صنعت برق را در راستای تحقق این اهداف ، مهم دانست و گفت: انجام ارزیابی های بهره برداری از پایدارترین اقدامات طی سالیان گذشته درصنعت برق است که موجب پویایی این بخش شده است.

وی افزود : انجام ارزیابی ها زمینه مناسبی را برای انتقال تجربیات، هماهنگی و هم افزایی فراهم کرده و نتایج آن می تواند در کاهش هزینه های صنعت برق موثر باشد.

انتهای پیام //ز.ج

 

 

                                                                                                                                                         

 

 

 

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت برق خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۱۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • اصلاح الگوی کشت بهترین راه برای مدیریت مصرف آب
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی به کمک می‌کند؟
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳