Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ محمد سلطانی‌فر، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز پنجم اردیبهشت‌ماه، در اولین نشست خود با اصحاب رسانه به بخشی از اقدامت انجام شده و در دست انجام این معاونت اشاره و عنوان کرد: بحث آموزش، مشکلات بیمه خبرنگاری، پرداخت منظم یارانه‌ها حتی به رسانه‌هایی که قبلاً رایانه نگرفته‌اند، پیگیری مسئله گرانی کاغذ و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله اقداماتی است که بخشی از آنها انجام شده و بخشی نیز در دست اقدام است.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه یک سوم دغدغه وی آموزش است، گفت: به دنبال این هستیم که تحول عمیقی را در روزنامه‌نگاری سنتی ایجاد و به سمت روزنامه‌نگاری نوین حرکت کنیم.

سلطانی‌فر ادامه داد: نمی‌گویم روزنامه‌نگاری سنتی منسوخ شده است؛ پایه و مبانی روزنامه‌نگاری تغییر نکرده اما انتقال پیام و مشارکت مردم در این عرصه متفاوت شده است و باید این تغییرها را درک کرده با شکل‌های جدید نگارش در روزنامه‌نگاری مواجه شویم.

وی وب‌نویسی، موبایل‌نویسی، اینفوگرافی و روزنامه‌نگاری پهبادی را جزو آخرین متدهای روزنامه‌نگاری در جهان عنوان و اظهار کرد: باید روزنامه‌نگاری مبتنی بر شبکه‌های اجتماعی را آموزش دهیم.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد در خصوص نظام توزیع نشریات نیز گفت: مسیر توزیع روزنامه‌های همانند 70 تا 100 سال پیش است و همچنان تصور می‌شد که دکه‌های روزنامه‌فروشی مسیر توزیع روزنامه است اما باید قبول کنیم که تکنولوژی توزیع تغییر کرده و یکی از دلایل کاهش تیراژ به دلیل همین نظام توزیع است.

وی ادامه داد: اکنون پست ایران به مدد تکنولوژی قوی‌تر شده است، بر همین اساس با پُست برای توزیع مطبوعات تفاهم‌نامه امضا شده است تا از این طرق روزنامه‌ها به دست مردم برسد.

سلطانی‌فر اعلام کرد: به دنبال این هستیم که مدل کیوسک‌های جدید را طراحی و در اختیار شهرداری‌ها قرار دهیم و دکه‌های روزنامه‌ها فروشی را با نصب بیلبورد و LED و ... به دکه‌های اطلاع‌سانی تبدیل کنیم. در حال حاضر در تهران و کرج هزار و 700 دکه وجود دارد و نکته جالب اینکه اداره بیش از 80 درصد این دکه‌ها در اختیار اهالی دو روستای مشکین‌شهر است و باید کمک کرد نوع ارائه مطبوعات و شأن کیوسک‌ها بالا رود.

وی در خصوص بیمه خبرنگاران نیز گفت: تصمیم بر این شده است که از سال 97 شکل حمایتی از روزنامه‌نگاران به شکل قبلی و واریز یارانه مستقیم برگردد و مدیران مسئول موظف هستند خبرنگاران خود را بیمه کنند.

سلطانی‌فر افزود: طبق تفاهم‌نامه منعقد شده مقرر شد برای رسانه‌هایی که تعداد کارکنان آنها زیر پنج نفر است، به عنوان کارهای سخت و زیان‌آور فقط بیمه هفت درصد فرد پرداخت شود و حق بیمه‌ای که مدیرمسئول باید پرداخت می‌کرد حذف شود که این مسئله موجب می‌شود بسیاری از خبرنگاران شهرستانی یا نشریات بیمه شوند. مدیران مسئولی هم که به دلیل مشکلات دریافت کد بیمه خبرنگاران خود را بیمه نمی‌کنند هم می‌توانند از بیمه معاونت استفاده کرده و اسامی خبرنگاران خود را به ما اعلام کنند.

وی از دریافت درخواست 320 خبرنگار برای دریافت اینترنت بدون فیلتر خبر داد و گفت: برای دریافت این اینترنت محدودیت وجود ندارد و خبرنگاران با هماهنگی رسانه‌های خود می‌توانند درخواست خود را اعلام کنند.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد همچنین گفت: نگاه ویژه‌ای برای روزنامه‌نگاران رسانه‌های خارجی که در ایران فعال هستند داریم و حوزه‌های خاصی را در حوزه دیپلماسی عمومی طراحی کرده‌ایم تا بتوانند پیام واقعی ایران را به جهان برساند.

وی در پایان گفت: در گذشته افرادی که تمایل به انتشار مطبوعات برای بچه‌ها داشتند مانند سایر متقاضیان درخواست می‌دادند اما دیگر برای افرادی که متقاضی انتشار مطبوعات برای کودک و نوجوان هستند مجوز نمی‌دهیم و کمیته‌ای هفت نفره تشکیل شده است که افراد متقاضی اول باید از فیلتر این کمیته عبور کنند، سپس مراحل دیگر را طی کنند. در جهان نیز هر کسی نمی‌تواند برای کودکان نشریه منتشر کند و ما اجازه نمی‌دهیم کسی با روح و روان بچه‌های ما بازی کند.

 انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۳۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز خرید حضوری با موبایل و بدون کارت بانکی | جزئیات نحوه استفاده از کهربا | ببینید

دریافت 1 MB

به گزارش همشهری آنلاین، بانک مرکزی در راستای تنوع بخشی به ابزارهای پرداخت و به روزرسانی ظرفیت‌های شبکه پرداخت کشور، طرح کهربا را در دستور کار دارد. بر این اساس، مشتریان شبکه بانکی امکان تعریف کارت بانکی فیزیکی خود در برنامک‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه را دارند.

با طرح کهربای بانک مرکزی، امکان انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت‌های بانکی و استفاده از آن‌ها به جای کارت‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌های پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استانداردهای روز میسر شده است.

هم‌اکنون ۶ بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش بوده و تعداد بانک‌های این طرح در حال افزایش است.

کد خبر 845099 منبع: فارس برچسب‌ها خبر مهم بانک مرکزی موبایل

دیگر خبرها

  • اعلام جدول اجرای نمایش‌های بخش کودک و نوجوان تئاتر رضوی
  • اعطای مجوز برگزاری دوره دکترای حرفه‌ای فیزیوتراپی به مدت سه سال
  • جدول اجرای عموم نمایش‌های بخش کودک و نوجوان اعلام شد
  • نحوه برگزاری بازی های جام حذفی انگلیس تغییر کرد
  • جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در قم برگزار شد
  • آغاز خرید حضوری با موبایل و بدون کارت بانکی | جزئیات نحوه استفاده از کهربا | ببینید
  • «سر سفره خدا» در طول سال تولید و پخش می‌شود/ افتتاح باغ رسانه کودک و نوجوان در ۱۴۰۳
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان
  • انتشار اطلاعیه واگذاری استقلال و پرسپولیس در فرابورس + عکس
  • عرض ارادت شاعران کودک و نوجوان به ساحت مقدس امام رضا (ع)