Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر بهداشت گفت: از تمامی ظرفیت‌ها برای کنترل بیماری‌های واگیردار در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه استفاده شود. ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۱ استانها کرمانشاه نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، به‌نقل از روابط‌عمومی استانداری کرمانشاه، علیرضا رئیسی در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزله‌زده که صبح امروز برگزار شد اظهار داشت: استاندار کرمانشاه در ایام زلزله و از همان لحظات وقوع حادثه بسیار پرتلاش و فعال ظاهر شدند و کمک بسیار زیادی به کنترل این بحران انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در ایام زلزله تلاش‌های بسیار زیادی در حوزه امداد و نجات و انتقال مصدومان انجام شد عنوان کرد:  موضوع انتقال مصدومان به بیمارستان‌ها با کمترین مشکل انجام شد و خوشبختانه در حین انجام این عملیات هیچ مصدومی فوت نکرد که این امر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

رئیسی با بیان اینکه در آن ایام سخت و بحرانی به تمامی مصدومان و بیماران واکسن‌های ضروری تزریق شد گفت: تمامی مادران باردار در روز اول زلزله از طریق اطلاعات شبکه شناسایی شدند و بستر دریافت خدمات بهداشتی و درمانی برای آن‌ها فراهم شد.

وی افزود: یکی از کارهای مدیریتی ارزشمند استاندار کرمانشاه، تقسیم کاری و تعیین تکلیف حوزه‌های کاری هر مجموعه است و دستگاه‌ها را موظف کرده‌اند در یک زمان‌بندی مناسب وظایف محوله را انجام داده و گزارش کار ارائه دهند.

رئیسی با اشاره به اینکه سلامت مردم در مناطق زلزله زده یک موضوع بسیار مهم است گفت: با توجه به در پیش بودن فصل سرما، در صورت هرگونه غفلت و بروز بیماری‌های واگیردار در منطقه، دیگر مناطق استان کرمانشاه و حتی کشور از این آسیب‌ها مصون نیست.

وی عنوان کرد: هوا رو به گرمی می‌رود و اگر در زمینه بهداشتی اقدامات لازم را انجام ندهیم ممکن است به صورت یک اپیدمی خطرناک، فراگیر شود و بنابراین باید در سریع‌ترین زمان ممکن، روان آب‌ها، نخاله‌ها و فاضلاب‌ها و حیوانات ولگرد جمع‌آوری و ساماندهی شوند.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت و درمان گفت: زلزله کرمانشاه یک حادثه عظیم و در سطح ملی است و نباید برای حل مشکلات به امکانات ادارات شهرستان و استان بسنده کرد و باید امکانات وزارتخانه‌ها نیز به کار گرفته شوند.

رئیسی اظهار کرد: تأمین برق مناطق زلزله‌زده یک اولویت ملی است و باید این خدمات به ویژه در ایام تابستان در مناطق زلزله‌زده همیشه برقرار بماند.

انتهای پیام/ ز

R41380/P41362/S6,68/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۳۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ساخت سد کهیر از وارد شدن خسارت و زیر آب رفتن کنارک، کهیر و ۳۰ روستای اطراف آن جلوگیری کرد.

محمد کرمی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در بازدید از سد کهیر و مناطق سیل‌زده جنوب استان، بیان کرد: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

وی تاکید کرد: سیل‌بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

او با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها، اظهار کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمانی کوتاه بود که  البته کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان دیدیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم، بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم را برای کنترل سیلاب داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون مترمکعبی سد پیشین و ۲۱۷ میلیون مترمکعبی سد زیردان، گفت: براساس پیش‌بینی انجام‌شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل‌بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته، ادامه داد: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون مترمکعب را دارد و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون مترمکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹۳۰۰ مترمکعب بود کنترل  شد، اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی افزود: با توجه به حجم سنگین آب بخش‌های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چند برابر پیش‌بینی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • زمین ساخت ۱۴۰ هزار مسکن کارگران تامین شد
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • لزوم مبارزه با بیماری زنگ زرد را در مزارع گندم و جو