Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون مطبوعاتي وزير ارشاد در صبحانه کاري با خبرنگاران حوزه رسانه، موضوع آموزش، بيمه و امور صنفي و رفاهي خبرنگاران را از مهم ترين دغدغه هاي کاري خود عنوان کرد.
معاون مطبوعاتي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در جلسه صبحانه کاري با خبرنگاران حوزه رسانه که صبح امروز در سالن جلسات معاونت مطبوعاتي برگزار شد از سياست هاي جديد حمايتي مبني بر ارائه يارانه مستقيم به رسانه ها، دسترسي آسان خبرنگاران به اطلاعات از طريق اينترنت بدون فيلتر و حمايت از نهادها و تشکل هاي صنفي روزنامه نگاري سخن گفت و موضوع آموزش، بيمه و امور صنفي و رفاهي خبرنگاران را از مهم ترين دغدغه هاي خود عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد سلطاني فر دغدغه اصلي و دليل حضور خود در معاونت مطبوعاتي را موضوع آموزش دانست و گفت: به دنبال ايجاد تحولي عميق در روزنامه‌نگاري سنتي و گذر از آن به سمت روزنامه‌نگاري نوين هستيم؛ هرچند معتقدم روزنامه‌نگاري سنتي منسوخ نشده اما مدل مشارکت و حضور مردم کاملا متفاوت شده است و بايد اين را درک کنيم چراکه با شکل‌هاي نوين نوشتن روبرو شده‌ايم.
معاون مطبوعاتي، اينفوگرافي، موبايل‌نويسي و روزنامه‌نگاري پهبادي و... را ازجمله اشکال نوين روزنامه‌نگاري دانست و خاطرنشان کرد: بايد روزنامه نگاري مبتني بر پيام رسان‌ها و تکنولوژي‌هاي جديد را فرا گرفته و خودمان را با تحولات جديد سازگارتر کنيم.
سلطاني‌فر همچنين با اشاره به نظام توزيع مطبوعات گفت: متاسفانه ما هنوز‌‌ همان شکل صد سال پيش را دنبال کرده و هنوز حس مي‌کنيم که دکه‌هاي موجود در کوچه‌ها و خيابان‌ها بايد مسير توزيع را شکل دهند و همين نشناختن فضاي توزيع جديد يکي از عوامل کاهش فروش نشريات است. در دنيا پست با استفاده از تکنولوژي هاي نوين خدمات بسياري به مطبوعات ارائه مي کند.
وي ادامه داد: قرارداد بسيار خوب و کم هزينه با پست منعقد کرده‌ايم تا با صرف هزينه هاي اندک، شرايطي فراهم شود که مطبوعات سريع‌تر به دست مردم برسد.
معاون مطبوعاتي همچنين به شکل دکه‌هاي مطبوعاتي اشاره کرد و گفت: با بررسي مدل دکه هاي مطبوعاتي در ديگر کشورها، مطالعات خوبي در اين زمينه انجام و مدلهاي جديدي ارائه شد که بر مبناي آن دکه ها از فروش صرف مطبوعات تبديل به يک مرکز اطلاع‌رساني شوند.
وي در ادامه افزود: بايد کمک کنيم که نوع ارائه مطبوعات در اين دکه‌ها تغيير کند به گونه اي که حتي يک فرد تحصيل کرده روزنامه‌نگاري هم بتواند در آن فعاليت کرده و آن را دور از شان خود نداند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۳۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد

هشتمین جشنواره «رسانه و طنز» با عنوان طنز پهلو به یاد کیومرث صابری فومنی (گل آقا) در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در حال برگزاری است.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو با اعلام این خبر که سال گذشته تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ۴۶۲ اثر بود، گفت: امسال تعداد آثار ارسالی ۱۱۲۹ اثر در پنج بخش داستان کوتاه طنز، کارتون و کاریکاتور، شعر طنز، طنز چند رسانه‌ای و نثر طنز بود. در بین استان‌ها تهران بیشترین آثار ارسالی را داشت و استان گیلان در رتبه ششم قرار دارد. در بین رسانه‌های رسمی ۱۲۱ رسانه شرکت کردند، که به ترتیب روزنامه ایران، روزنامه اقتصاد آینده، روزنامه شهرآرا، روزنامه وطن امروز، روزنامه ندای هرمزگان، سالنامه صد و نه دی بیشترین آثار را ارسال کردند.

حسین‌نژاد با بیان اینکه از بین رسانه‌های رسمی (رسانه‌های ثبت شده) ۴۴۸ اثر و از بین رسانه‌های شخصی ۶۸۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: طبق تفاهم‌نامه انجام شده، آموزش طنز به لیست کارگاه‌های آموزشی به رسانه‌ها اضافه شد. 

طنز اخم‌های جامعه را باز می‌کند

در ادامه پیام ویدئویی از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پخش شد و اسماعیلی صابری فومنی را یک فردِ رسانه‌ای مولف دانست. به قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه برای گوشزد کردن مشکلات جامعه است. «خنده تلخ من از گریه غم‌انگیز است». طنز می‌خواهد با نشان دادن لبخند آسیبی را نشان دهد. طنز در عین تذکر به آسیب‌ها، اخم‌های جامعه را باز می‌کند. 

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم صابری فومنی یک روزنامه‌نگار و فردِ رسانه‌ای مولف بود. فرق فرد مولف با غیر مولف در این است که فرد مولف فصل جدیدی را در فعالیت‌های خود آغاز می‌کند. کیومرث صابری فومنی با ایمان و با رعایت مرز‌های اخلاقی طنز را در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کرد. به یاد دارم در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ هر کجا می‌رفتیم، صحبت از طنز‌های گل آقا بود. طنز را می‌توان به قبل و بعد از فعالیت کیومرث صابری فومنی تقسیم کرد. 

از وضعیت طنزنویسی راضی نیستم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد که هنوز طنز در کشور تقویت نشده و به جایگاهی که صابری فومنی آن را رساند، فاصله دارد. هنوز از فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت رسانه‌ای و تبلیغات راضی نیستم و طنزنویسی صرفاً به برگزاری جشنواره محدود نشود.

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • تصویرنگاری نرم از مداخله‌گرایی آمریکا
  • جنبه طنزپردازی را بالا ببریم
  • یکی از روش‌های نوین در پیشگیری، اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی عمومی است
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • طرحی برای رسانه‌های فردای ایران
  • کودتا در کاخ سفید/ تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی