Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ایرج حریرچی سخنگو و معاون كل وزارت بهداشت با اشاره به نقش رسانه در حوزه سلامت، به دو جنبه ایجابی و نفعی بودن آن تاکید و بیان کرد: از جنبه نفعی باید پیام هایی را منتشر کنیم که به سلامت مردم کمک می کند.

وی گفت: ظرفیت آموزش به افراد در جوامع محدود است و بخش عمده ای از آنها به سرگرمی و تفریح صرف می شود و گاهی برخی پیام های معمولی جای پیام های آموزشی بسیار خوب را اشغال می کند، اما در بسیاری از کشورها با بهره گیری از سریال های «مدیکال دراما» با محوریت پزشکی که سطح بالا و مخاطبان زیادی هم دارد این آموزش انجام می شود؛ تمرکز این سریال ها بر نحوه رابطه پزشک و بیمار بوده و صرفا اطلاعات تخصصی پزشکی نیست و عمدتا در این سریال ها اطلاعات پیشگیرانه و سبک زندگی سالم آموزش داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

59 درصد ایرانیان چاق هستند

حریرچی در ادامه با بیان اینکه برخی تولیدات رسانه، جنبه های زیبایی را ارجح بر درمان مطرح کرده و افزوده ای به سلامت مردم ندارند، تصریح کرد: به همین دلیل، گاهی مردم با اولویت قراردادن جنبه زیبایی، از موضوع درمانی بسیاری از مشکلات خود غافل می شوند.

معاون كل وزارت بهداشت، با اشاره به اینكه بر اساس گزارشات، 59 درصد مردم ما چاق بوده و اضافه وزن دارند، گفت: باید توجه کنیم که تاکید بر اصلاح رفتار و سبک زندگی به تدریج باشد و با تکالیف سخت و یکباره، منجر به کاهش انگیزه در افراد نشویم.

وی افزود: موضوع دیگر توجه به توان اقتصادی مردم در برنامه های آموزشی و پیشگیرانه است، مثلا درخصوص نحوه تغذیه باید توان اقتصادی حداکثری مخاطبان را در نظر داشته باشیم تا قادر به تهیه آن باشند.

رسانه ها نقش مهمی در ترویج امید و مثبت اندیشی در جامعه دارند

حریرچی با اعلام آمادگی وزارت بهداشت جهت راه اندازی کمپین ها با مشارکت رسانه و با هدف اصلاح سبک زندگی مردم، گفت: در حال حاضر بیماری های قلبی عروقی و عوامل بروز آن مانند چاقی،چربی، کم تحرکی و... از جمله موضوعات مهمی هستند که باید رسانه ها در حوزه اطلاع رسانی به آن توجه ویژه ای کنند.

معاون كل وزارت بهداشت ادامه داد: دسته دوم بیماری ها، بیماری روان است، اگرچه بیماری های روان، مرگ و میری ندارند، اما در کاهش کیفیت زندگی افراد تاثیر بسیار زیادی دارند.

حریرچی در پایان با اشاره به اینکه در حال حاضر یکی از جنبه های روشنفکری، اخبار منفی و منفی بافی است که باعث اختلالات اضطرابی و افسردگی می شود، تاکید کرد: ترویج امید و تاکید بر مثبت اندیشی باید سرلوحه همه مسئولین و رسانه ها باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟

ایتنا - اگر مراقب نباشید، برنامه‌های پیام‌رسان می‌توانند به سرعت فضای ذخیره سازی گوشی شما را پر کنند و عملکرد آن را کند کنند زیرا برنامه‌های پیام‌رسان معمولا داده‌های زیادی از جمله پیام‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای را در گوشی شما ذخیره می‌کنند.
اپلیکیشن‌های پیام‌رسان بخش مهمی از زندگی ما هستند و از آنها برای حفظ ارتباط با دوستان و خانواده، ارتباط با همکاران و کسب و کارها استفاده می‌کنیم اما برنامه‌های پیام‌رسان هم می‌توانند باعث کاهش حافظه گوشی اندرویدی شوند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، با این حال، اگر مراقب نباشید، برنامه‌های پیام‌رسان می‌توانند به سرعت فضای ذخیره سازی گوشی شما را پر کنند و عملکرد آن را کند کنند زیرا برنامه‌های پیام‌رسان معمولا داده‌های زیادی از جمله پیام‌ها، عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای را در گوشی شما ذخیره می‌کنند.

وب سایت گیزچاینا در گزارشی، راه‌کارهایی را مرور کرده که به کمک آنها می‌توانید مانع پر شدن حافظه گوشی اندرویدی توسط برنامه‌های پیام‌رسان شوید.

با مشکلات ذخیره سازی خداحافظی کنید: نکاتی برای بهینه سازی برنامه‌های پیام‌رسان در گوشی اندرویدی

۱- دانلود خودکار رسانه را غیرفعال کنید
یکی از بزرگ‌ترین راه‌هایی که اپلیکیشن‌های پیام‌رسان می‌توانند فضای گوشی شما را اشغال کنند، دانلود خودکار رسانه‌هاست. وقتی این ویژگی فعال باشد، برنامه‌های پیام‌رسان به‌طور خودکار تمام عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای را که برای شما ارسال می‌شوند، دانلود می‌کنند. این وضعیت می‌تواند باعث شود به سرعت فضای ذخیره سازی گوشی پر شود، به خصوص اگر در چت‌های گروهی زیادی حضور دارید.

برای غیرفعال کردن دانلود خودکار رسانه، مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۲- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۳- روی «تنظیمات» (Setting) ضربه بزنید.

۴- روی «دیتا و مصرف حافظه» (Data and Storage Usage) ضربه بزنید.

۵- دانلود خودکار رسانه را غیرفعال کنید.

۲- تاریخچه چت خود را پاک کنید

 راه دیگر برای آزاد کردن فضای گوشی، پاک کردن تاریخچه چت است. با این کار همه پیام‌های شما، از جمله عکس‌ها، ویدیوها و سایر فایل‌های رسانه‌ای که به آنها ضمیمه شده‌اند، حذف می‌شوند.

برای پاک کردن سابقه چت خود، این مراحل را دنبال کنید:
۱- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۲- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۳- روی «تنظیمات» ضربه بزنید.

۴- روی« چت» ضربه بزنید.

۵- روی »تاریخچه چت»  (Chat History) ضربه بزنید.

۶- روی«پاک کردن تاریخچه چت» (Clear Chat History)  ضربه بزنید.
  فشرده سازی فایل‌های رسانه‌ای
اگر می‌خواهید سابقه چت خود را حفظ کنید، اما همچنان نگران فضا هستید، می‌توانید فایل‌های رسانه‌ای خود را فشرده سازی کنید. این کار، حجم فایل‌ها را بدون کاهش کیفیت زیاد، کاهش می‌دهد. برای فشرده سازی فایل‌های رسانه‌ای، مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۲- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۳-روی «تنظیمات» ضربه بزنید.

۴- روی «دیتا و مصرف حافظه»  ضربه بزنید.

۵- روی «کیفیت رسانه» ضربه بزنید.

۶- فشرده شده را انتخاب کنید.
  از سرویس ذخیره سازی ابری استفاده کنید
اگر هنوز در مدیریت فضای ذخیره‌سازی برنامه پیام‌رسان خود مشکل دارید، می‌توانید از یک سرویس ذخیره‌سازی ابری مانند گوگل درایو یا دراپ باکس استفاده کنید. این کار به شما امکان می‌دهد پیام‌ها و فایل‌های رسانه‌ای خود را در فضای ابری ذخیره کنید که فضای گوشی شما را آزاد می‌کند. برای استفاده از سرویس ذخیره سازی ابری، مراحل زیر را دنبال کنید:

۱- یک حساب کاربری با یک سرویس ذخیره سازی ابری ایجاد کنید.

۲- برنامه پیام‌رسان را باز کنید.

۳- روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

۴- روی «تنظیمات» ضربه بزنید.

۵- روی «دیتا و مصرف حافظه»  ضربه بزنید.

۶- روی «پشتیبان گیری و بازیابی» ضربه بزنید.

۷- سرویس ذخیره سازی ابری را که می‌خواهید استفاده کنید، انتخاب کنید.

۸- روی «اکنون پشتیبان گیری کنید» (Back Up Now) ضربه بزنید.
  توصیه‌های بیشتر
در اینجا چند نکته اضافی برای جلوگیری از اشغال حافظه گوشی اندرویدی توسط برنامه‌های پیام‌رسان آورده شده است:

۱- تعداد برنامه‌های پیام‌رسانی که استفاده می‌کنید را محدود کنید. هرچه برنامه‌های پیام‌رسان بیشتری روی گوشی خود نصب کرده باشید، فضای ذخیره‌سازی بیشتری را اشغال می‌کنند.

۲- پیام‌ها و فایل‌های رسانه‌ای استفاده نشده را حذف کنید. اگر پیام‌های قدیمی یا فایل‌های رسانه‌ای دارید که به آنها نیاز ندارید، آنها را حذف کنید.

۳- از یک فایل منیجر برای مدیریت فایل‌های برنامه‌ پیام‌رسان خود استفاده کنید. این کار به شما امکان می‌دهد ببینید کدام فایل‌ها، بیشترین فضا را اشغال می‌کنند و در صورت لزوم، آنها را حذف کنید.

۴- از یک برنامه پیام‌رسان سبک استفاده کنید. تعدادی برنامه پیام‌رسان سبک در دسترس هستند که برای استفاده از فضای ذخیره سازی و حافظه کمتر طراحی شده اند.

با رعایت نکات بالا، می‌توانید از پر شدن حافظه گوشی اندرویدی توسط برنامه‌های پیام‌رسان جلوگیری کنید. این به بهبود عملکرد گوشی و افزایش طول عمر آن کمک می‌کند.
  چند نکته اضافی دیگر هم وجود دارد که ممکن است برای شما مفید باشد
۱- از یک برنامه پیام‌رسان استفاده کنید که از پیام‌های موقتی پشتیبانی می‌کند. پیام‌های موقتی، پیام‌هایی هستند که پس از مدت زمان مشخصی ناپدید می‌شوند. این شیوه، می‌تواند راهی عالی برای صرفه جویی در فضا و جلوگیری از بهم ریختگی برنامه پیام‌رسان شما باشد.

۲- از یک برنامه پیام‌رسان استفاده کنید که فضای ذخیره سازی آفلاین را ارائه می‌دهد. استفاده از چنین برنامه‌ای، به شما امکان می‌دهد حتی زمانی که اتصال اینترنت ندارید به پیام‌های خود دسترسی داشته باشید. با این حال، توجه به این نکته مهم است که فضای ذخیره‌سازی آفلاین، مقداری از فضای گوشی شما را اشغال می‌کند.

۳- از یک برنامه پیام‌رسان استفاده کنید که به شما امکان می‌دهد تنظیمات ذخیره سازی خود را سفارشی کنید. این کار، به شما کنترل بیشتری بر نحوه ذخیره پیام‌ها و فایل‌های رسانه‌ای در گوشی‌تان می‌دهد. برای مثال، ممکن است بتوانید نوع فایل‌های رسانه‌ای را انتخاب کنید که به‌طور خودکار دانلود شوند یا مشخص کنید پیام‌ها، قبل از حذف خودکار چه مدت ذخیره شوند.

دیگر خبرها

  • عده‌ای با پُز روشنفکری مانع تحقق جوانی جمعیت هستند/این قشر به آیندگان ظلم می‌کنند
  • وزیر خارجه مصر: باید از تشکیل کشور فلسطین حمایت شود
  • خبر‌های رسانه، ۴ اردیبهشت
  • مردم در مقابل جنگ نرم دشمن هوشیار باشند
  • تبدیل مددگیرنده به مددکننده راهبرد موفق کمیته امداد
  • اولین گام سقوط روشنفکری
  • آموزش: چگونه مانع افزایش حافظه مصرفی پیام‌رسان‌ها شویم؟
  • چهارمین جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ برگزار شد
  • دشمنان در تلاش برای منفی جلوه دادن «طرح نور: هستند
  • تکذیب فشار‌ها بر رهبران حماس برای ترک قطر