Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

چین و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس درباره پیوستن به  کنوانسیون کوتیف (COTIF) در حال بحث و تصمیم‌گیری هستند.

به گزارش گروه بین‌الملل تین‌نیوز، کنوانسیون کوتیف در زمینه بهره‌برداری کشورها از ترافیک ریلی در یک چهارچوب قانونی فعالیت می‌کند.

تمایل چین برای پیوستن به این کنوانسیون برای افزایش حمل کالا در مسیر شرق به غرب به  سمت اروپا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این همکاری برای سازمان‌های بین دولتی حمل‌ونقل بین‌المللی ریلی که مسئولیت مدیریت کوتیف را به عهده‌ دارند ازلحاظ سیاسی از اهمیت بالایی برخوردار است.

کوتیف به‌صورت سنتی در اروپای غربی ریشه داشته و تا زمانی که بر اساس قانون «یک کشور، یک رأی»  عمل کند  حضور چین تأثیر زیادی خواهد داشت.

شورای همکاری خلیج فارس برای گسترش شبکه ریلی منطقه نیاز به یک چهارچوب قانونی دارند و  کوتیف 125 سال است که سیستم‌های ریلی آماده ساخت برای اروپا و دیگر نقاط ارائه می‌کند.

کوتیف اقدامات تازه‌ای را درزمینهٔ ایمنی اجرا می‌کند که با قوانین اتحادیه اروپا نیز سازگار است. بدین ترتیب کشورهای همسایه اتحادیه اروپا می‌توانند جز اعضای اتحادیه اروپا شوند.

از سوی دیگر اوتیف و اتحاد جهانی پست زمینه انتقال مرسوله‌های پستی از طریق خطوط ریلی همکاری مشترک خواهند داشت.

دیگر شقوق حمل‌ونقل ماندد هوایی و دریایی معافیت‌های خاصی را درزمینهٔ انتقال مرسوله‌های پستی دارند و تنها تحت قوانین اختصاصی UPU مرسوله‌ها را منتقل می‌کنند. این قوانین بر بازرسی گمرکی ت نیز تأثیرگذار است.  باوجوداینکه COTIF از این معافیت برخوردار نیست اما رقابت خوبی را برای حمل مرسولات پستی از طریق ریل دارد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: راه آهن چین کوتیف کنوانسیون ریلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در دیدار گروسی و باقری چه گذشت؟
  • کاهش مشکلات جامعه با تحول در نظام آموزشی امکان‌پذیر است
  • بایرن مونیخ در رویای همکاری دوباره با پپ گواردیولا
  • استقبال دنزل دومفریز از پیوستن به منچستریونایتد
  • روستای تاریخی فهرج در چند قدمی پیوستن به دهکده‌های جهانی گردشگری
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • تحولات اوکراین| امکان درخواست کی‌یف از اروپا برای اعزام نیرو