Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

مدیر عامل بورس انرژی، با اشاره به برگزاری جلسه کمیته عرضه بورس انرژی ایران در هفته جاری، گفت: کالاهای بلندینگ نفتا و حلال 404 شرکت نفت ستاره خلیج فارس در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران پذیرش شد.

سید علی حسینی افزود: پیش از این نیز گاز مایع این شرکت در بازار فیزیکی بورس انرژی ایران پذیرش شده بود که با توجه به راه‌اندازی فاز دوم این پالایشگاه، امید می‌رود، در آینده نزدیک شاهد شروع عرضه محصولات این پالایشگاه در بورس انرژی باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به رسالت بورس انرژی در بحث تأمین مالی صنعت انرژی کشور معادل با 3000 میلیارد ریال اوراق سلف موازی استاندارد بنزین اکتان 92 جهت تأمین مالی فعالیت‌های شرکت بر پایه بنزین اکتان 92 در سال 95 از طریق بورس انرژی منتشر شد.

به گفته این مقام مسئول شرکت نفت ستاره خلیج فارس به عنوان نخستین پالایشگاه طراحی شده بر اساس خوراک میعانات گازی با ظرفیت پالایش 360 هزار بشکه میعانات گازی در روز با هدف تولید بنزین، گازوئیل، گاز مایع و سوخت جت احداث شده است.

وی افزد: ارزش افزوده بالاتر نسبت به پالایشگاه‌های نفت خام، تولید بیش از 75 درصد بنزین و نفت گاز از خوراک پالایشگاه میعانات گازی و تسهیل صادرات فرآورده‌های تولیدی به خارج کشور از جمله توجیه‌ اقتصادی برای انجام این پروژه است.

حسینی گفت: پذیرش سایر فرآورده‌های شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز در حال پیگیری است و به زودی شاهد پذیرش و عرضه سایر محصولات پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس انرژی خواهیم بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۵۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی

حمیدرضا کریمی‌فرد اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.

او با بیان اینکه در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در سطح استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است، افزود: علاوه‌ بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد ۵ نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس هم اکنون فعال هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس، متوسط میزان تابش این استان را بین ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و افزود: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است. 

کریمی‌فرد، درباره شرایط راه‌اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان فارس نیز گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت‌نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • بندر شهید بهشتی ـ چابهار
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • سیر تاریخی شناسنامه‌های المثنی استقلال