Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@07:31:50 GMT

99 درصد جمعیت شمال استان اصفهان واکسینه هستند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۶۴۸۹

99 درصد جمعیت شمال استان اصفهان واکسینه هستند

کاشان- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان از واکسینه شدن 99 درصدی جمعیت هدف شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در برابر بیماری های واگیردار در سال گذشته خبر داد.

گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان حاکی است که دکتر سید علیرضا مروجی روز چهارشنبه با اشاره به نامگذاری هفته جهانی واکسیناسیون با عنوان 'محافظت جمعی با واکسیناسیون' گفت: بیش از 115 هزار نفر سال 1396 در برابر بیماری های مهلک واگیردار در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل واکسینه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ایمن سازی دوران کودکی را سرمایه گذاری جهانی برای نجات زندگی سالیانه بیش از 2.5 میلیون نفر در دنیا عنوان کرد و افزود: بر اساس براوردهای وزارت بهداشت میزان مرگ و میر کودکان زیر پنج سال در کشور سال 1357 برابر با 154 در یک هزار تولد زنده بود که این میزان در سال 1395 به 16 در یک هزار تولد زنده کاهش یافت.
معاون دانشگاه علوم پزشکی کاشان بیان کرد: این دستاورد بسیار بزرگ پس از پیروزی انقلاب با انجام واکسیناسیون و مراقبت های دوران بارداری و کودکی عملی شد در حالی که همچنان 25 درصد از مجموع مرگ های زیر پنج سال جهان در اثر بیماری های قابل پیشگیری با واکسن رخ می دهند.
او در ادامه یکی از مشکلات برنامه واکسیناسیون کشور و منطقه در سال های گذشته را وجود برخی افراد سودجو عنوان و تصریح کرد: برخی خود را پیشرو در زمینه طب سنتی معرفی و در مجامع عمومی علیه واکسیناسیون سخنرانی می کنند، در حالی که سخنان آنها غیرعلمی بوده و هرگونه کوتاهی در امر واکسیناسیون باعث بازگشت بیماری های ناتوان کننده و کشنده دوران کودکی خواهد شد.
وی از مردم خواست تا همچون گذشته با درایت نیروهای بهداشتی و درمانی را همراهی کرده و با تشکیل پرونده الکترونیک نسبت به واکسیناسیون خود و کودکان اقدام کنند.
به گزارش ایرنا، چهارم تا دهم اردیبهشت ماه به عنوان هفته جهانی واکسیناسیون نامگذاری شده است.
جمعیت افزون بر 465 هزار نفری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان قرار دارند.
8123

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سلامت واكسيناسيون كاشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۶۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با یک کشته و سه مصدوم
  • برخورد ال ۹۰ با گاردریل در آزادراه کاشان - قم با ۴ فوتی و مصدوم + عکس
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است