Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور گفت: راه‌آهن همدان و کرمانشاه را افتتاح کرده‌ایم و راه‌آهن ارومیه امسال افتتاح خواهد شد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،حسن روحانی رئیس‌جمهور ظهر امروز در نشست خبری پایان سفر خود به آذربایجان شرقی گفت: شاهد افتتاح 70 طرح و پروژه و همچنین شاهد پروژه‌های متعددی در زمینه صنعت، گردشگری و کشاورزی بودیم، معنایش این است که این استان تحرک بسیار خوبی در مسیر توسعه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه وقتی مصوبات سفر گذشته را ورق زدیم و بررسی کردیم، دیدیم از 23 طرح و پروژه‌ای که در سفر قبلی تصویب شده بود و به مردم قول داده شده بود، 18 طرح و پروژه اجرایی و عملی شده است، آن 5 طرح پروژه نیز حدود 60 درصد اجرایی و عملیاتی شده که باید برای تکمیل آنها پیگیری کنیم.

رئیس قوه مجریه تصریح کرد: در جلسات متعددی که خدمت مردم بودیم، مطالباتی مردم و فرهیختگان این استان دارند که عمدتاً مربوط به بحث ارتباطات زمینی یعنی راه‌ها، بزرگراه‌ها و راه‌آهن است، حتی یکی از نمایندگان در جلسه شب گذشته شورای اداری می‌گفت راضی هستیم تمام پروژه‌ها تعطیل شود و به پروژه راه‌آهن داده شود. اینکه پروژه‌ای را می‌توانیم تعطیل کنیم یا نه، من نمی‌دانم، ولی این پیام را دریافت می‌کنیم که مسئله راه‌آهن اهمیت دارد.

روحانی در این باره اظهار داشت: قدم‌های خوبی در این زمینه امسال برداشته می‌شود و راه‌آهن به بستان‌آباد می‌رسد و تا پایان امسال افتتاح می‌شود و بعد هم ادامه پیدا می‌کند. یکی از تلاش‌های دولت یازدهم و دوازدهم این بوده است که این در مناطق شمال‌غرب بتوانیم راه‌آهن‌هایی که مورد نیاز است افتتاح کنیم.

وی افزود: راه‌آهن همدان و کرمانشاه را افتتاح کرده‌ایم و راه‌آهن ارومیه امسال افتتاح خواهد شد. همچنین راه‌آهن بستان‌آباد نیز امسال افتتاح خواهد شد و تلاش این است که راه‌آهن قزوین ـ رشت به افتتاح برسد. همه اینها پیداست که دولت در زمینه راه‌آهن اهتمام ویژه‌ای دارد و بسیار از لحاظ زیر ساختی، حمل‌ونقلی، اقتصادی، ارتباط با دنیا ارتباط ترانزیت برای ما بسیار مهم است.

رئیس‌جمهور بیان داشت: از لحاظ سیاسی یک قدرت خوبی است که ایران می‌تواند منطقه بزرگ اقیانوس هند، آفریقا و خلیج فارس را به آسیای مرکزی، قفقاز، اروپای شمالی و شرقی متصل کند. جایگاه بسیار مهمی ایران از این نظر دارد که باید از آن استفاده کنیم.

وی ادامه داد: خوشحال هستم که مجموعاً 3 هزار میلیارد طرح و پروژه افتتاح شد و 6 هزار میلیارد کلنگ‌زنی شد و با طرح دیگری که آغاز شد، این 6 هزار میلیارد می‌تواند به 9 هزار میلیارد برسد و بسیار خوشحالم که امسال تبریز به عنوان پایتخت گردشگری دنیای اسلام است و این شهر بسیار قدیمی و ارزشمند این استعداد را دارد که یک قطب بزرگ گردشگری نه‌تنها برای داخل و دنیای اسلام و حتی برای جهان باشد.

رئیس قوه مجریه با تأکید بر اینکه جاذبه‌های بسیار زیادی در تبریز وجود دارد، عنوان کرد: باید قدم‌های زیادی هم ما برداریم، یعنی امسال که سال پایتخت گردشگری هست، از آن استفاده کنیم و همه دست به دست هم دهیم و بتوانیم در زمینه گردشگری یک تحرک خوبی را ایجاد کنیم.

روحانی اضافه کرد: گردشگری زمینه بسیار خوبی برای اشتغال است، در آمارها خواندم سال گذشته 500 هزار گردشگر وارد تبریز و آذربایجان و تبریز شده است و سال جاری دنبال هدف 600 هزار گردشگر است که بسیار ارزشمند است.

وی ادامه داد: برند تبریز برای ما بسیار اهمیت دارد. تبریز در شیرینی و شکلات، کفش و چرم و فرش، تبریز یک برند مهم است و این برند این‌قدر ارزش دارد که وقتی کسی نام تبریز را می‌بیند، به آن اعتماد می‌کند.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: صبح به همراه امام جمعه محبوب تبریز سری به بازار کفش زدیم تا به مردم بگوییم این صنعت کفش برای دولت اهمیت دارد و خواستیم بگوییم ما حامی این صنعت هستیم.

روحانی اظهار داشت: کفش تبریز جزء جنس‌هایی است که بهانه نداریم برای نخریدن آن، در این مغازه‌ها اکثر چرم‌هایی که پرسیدم، گفتند خارجی هست و این جای تأسف دارد. مردم خودشان انگیزه کافی برای کار و تلاش دارند و ما باید از آنها حمایت کنیم.

وی با تأکید بر اینکه خدا را شکر وضع بارندگی در آذربایجان شرقی خوب است، بیان داشت: این نعمت خداوند است تا کشاورزان بتوانند از این رحمت الهی استفاده کنند.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برنامه شما برای اطمینان‌بخشی به کارآفرینان در بخش خصوصی و به ویژه آذربایجان شرقی چیست، گفت: امسال، سال حمایت از کالای ایرانی و تولیدات داخلی کشور خودمان است. در این زمینه همه باید کمک کنیم و دولت هم باید قدم‌های مهمی را بردارد، آذربایجان و تبریز جزو مناطق خاص کشور ما است. بخش خصوصی در این استان بسیار فعال است که بسیار ارزشمند است.

روحانی ادامه داد:‌ این التهاب بازار ارز یک کمکی به کالای ایرانی شد، اولاً بخشی از ارز ما برای قاچاق کالا می‌رفت. لازم بود یک سامانه‌ای را درست کنیم که در این سامانه ارز را دنبال کنیم. اول قرار بود این سامانه تا آخر اردیبهشت راه‌اندازی شود، اما الان دارد استفاده می‌شود. نکته دوم این است که هم واردکننده و هم تولیدکننده قیمت ارز را نمی‌دانستند چه مبلغی است و در بازار هم از من می‌پرسیدند آیا واقعاً‌ این دلار 4200 تومانی را به واردکنندگان و تولیدکنندگان می‌دهید؟ پس معلوم است که مردم هنوز شک دارند. واقعاً آنچه واردات کشور است، حتماً با همین ارز پرداخت خواهد شد و مشکلی برای تأمین ارز موردنیاز کشور نداریم.

وی بیان داشت: این طرح باعث شد جلوی قاچاق به مقدار زیاد گرفته شد و مؤثر برای تولید داخل ماست و با این سامانه، تولیدکننده می‌داند قیمت ارز مواد اولیه را چقدر وارد می‌کند و می‌تواند برای سال آینده خود نیز پیش‌بینی کند، بنابراین دولت با یک تیر چند نشان زد که یک تیر طرف واشنگتن بود، زیرا آنها می‌خواستند توطئه‌هایی طراحی کنند که بازار داخلی ما را به هم بریزند و یک سمت دیگر هم سمت قاچاق بود.

ادامه دارد...

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۶۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود

حسن محمدی ادیب گفت: یک هزار آثار تاریخی ثبت شده ملموس و ناملموس در این استان وجود دارد که از این تعداد ۱۱۳ بنای تاریخی شامل پل‌ها ، خانه‌ها ، مساجد ، کلیساها و تپه‌های تاریخی که روی آنها بنا وجود دارد، شناسایی شده است.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل افزود: در استان اردبیل ۱۶ خانه تاریخی وجود دارد که از این تعداد ۹ خانه تاریخی در دهه ۸۰ با اعتبارات دولتی تحت تملک دولت و اداره میراث فرهنگی قرار گرفته و هفت خانه همچنان در اختیار مردم و مالکان بناها قرار دارد.

او با اشاره به تخریب برخی از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: خانه‌هایی که همچنان در اختیار مالکان آنهاست به هر حال مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و قابل استفاده است اما برخی از خانه‌هایی که تحت تملک دولت بوده و طی سال‌های گذشته به طور کامل هم مرمت شده، به دلیل عدم رسیدگی در مرحله تخریب قرار دارد.

محمدی ادیب افزود: البته خانه‌های تاریخی زیادی در اردبیل وجود دارد که این خانه‌ها واجد ارزش تاریخی هستند ولی واجد ثبت نیستند و شاخص‌های مورد نیاز برای ثبت شدن را ندارند.

او در خصوص فرایند ثبت خانه‌ها و اصولا آثار تاریخی گفت: پرونده آثار تاریخی بر اساس اولویت‌های مدنظر شورای فنی برای ثبت به وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی ارائه می‌شود و این پرونده‌ها مورد داوری قرار می‌گیرند، پرونده خانه‌های دیگری از استان اردبیل برای داوری به وزارتخانه ارسال شده که به مرحله ثبت نرسیدند.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با بیان اینکه تاکنون تعداد زیادی خانه تاریخی در سطح کشور ثبت شده است، گفت: وزارتخانه در شرایط فعلی بر روی ثبت مساجد و خانه‌های تاریخی کار می‌کند. پرونده ثبت ۵۴ کاروانسرای ایران هم در قالب یک پرونده جامع به یونسکو ارائه شده بود که کاروانسرای سنگی شاه عباسی صائین هم جزو این مجموعه است.

محمدی ادیب افزود: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی رویکرد وزارت میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استفاده از توان و ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای احیا و مرمت خانه‌ها و بناهای تاریخی است که این رویکرد در استان اردبیل هم وجود دارد.

به گفته او، در این راستا پارسال به موضوع استفاده از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی شتاب داده شد و امسال هم اگر این روند ادامه یابد تمام خانه‌های تاریخی اردبیل تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل تصریح کرد: پارسال چهار خانه تاریخی خادم باشی، شریعت، حمام اوچ دوکان و حمام پیرزرگر به سرمایه‌گذاران داده شد و امسال هم این روند ادامه خواهد داشت.

محمدی ادیب با بیان اینکه احیا و مرمت این خانه‌ها بر اساس نقشه اولیه و کاربری مورد تایید وزارتخانه خواهد بود، گفت: این خانه‌ها در گذشته متعلق به تجار و ملاکان بزرگ بوده که محل مراجعه مردم بوده است و مردم در این خانه‌ها رفت و آمد داشتند و الان هم با تغییرات مختصر همان کاربری مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

او با بیان اینکه تاکنون مرمت هفت خانه تاریخی اردبیل به طور کامل تمام شده است، افزود: هم‌اکنون خانه ارشادی اداره میراث فرهنگی شهرستان اردبیل است، خانه رضازاده به عنوان موزه شهدا و خانه صادقی به عنوان بوتیک هتل استفاده می‌شود ، خانه ابراهیمی نیز مجموعه اداری ستاد عتبات عالیات است و خانه مجتهدزاده هم قرار است به صورت مجموعه اقامتی مورد استفاده قرار بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • افتتاح نمایشگاه نقشه‌‌های تاریخی خلیج‌فارس و عروسک‌های بومی اقوام ایرانی
  • افتتاح دو نمایشگاه نقشه های تاریخی و کهن خلیج فارس و عروسک های بومی اقوام ایرانی
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • واژگونی خودرو پراید در محور ارومیه تبریز ۴ مصدوم بر جای گذاشت