Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:

«الیاس سعید» نماینده کشور زیمباوه در رشته قرائت سی و پنجمین مسابقات بین المللی قرآن کریم  در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در پاسخ به این پرسش که قاریان چگونه می توانند مفاهیم قرآنی که خود با آنها آشنا شده اند را به دیگران هم انتقال داده و آنها را به قرآن نزدیک کنند،گفت:این وظیفه ماست تا هر آنچه از قرآن فرا میگیریم به دیگران هم آموزش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من خودم معلم قرآن کودکان هستم و سعی می کنم دانش آموزان را از همین سنین کودکی با آموزه های قرآن آشنا کنم. آنها با روح قرآن رشد می کنند و این برای زندگی آینده شان بسیار خوب است. من خودم یادگیری قرآن را از سن 4 سالگی آغاز کردم و احساس می کنم سن 3 تا 4 سالگی بهترین سن برای آغاز یادگیری قرآن است.


وی در ادامه در پاسخ به این پرسش که قرآن چه جایگاهی در زندگی باید داشته باشد و چگونه می توان با قرآن زندگی بهتری داشت،گفت:باید به این نکته توجه داشته باشیم که قرآن اولویت اول در زندگی ماست.ما باید بر اساس آنچه قرآن به ما سفارش کرده است،زندگی کنیم.


سعید افزود:همانطور که هر روز روزنامه می خوانیم و به اخبار تلویزیون و رادیو گوش می کنیم تا از اتفاقات دنیای مادی آگاه شویم،قرآن را هم باید هر روز بخوانیم زیرا قرآن در حقیقت دنیای معنوی ماست و ما باید هر روز از آن آگاه شویم. همانطور که هر روز صبحانه میخوریم باید قرآن را جزو برنامه های روزانه خود قرار دهیم.
قاری زیمباوه ای در پاسخ به این پرسش که چطور می توانیم با استفاده از قرآن، جهان اسلام را برای مقابله با دشمنان و مستکبران متحد کنیم،گفت:قرآن باید نماد وحدت میان گروه های مختلف مسلمانان از جمله سنی ها و شیعیان باشد. ما باید بر اساس این آیه از قرآن کریم که «واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرّقوا» (همگی به ریسمان الهی چنگ زنید و متفرق نشوید) اختلاف های خود را کنار بگذاریم و متحد شویم.

وی تاکید کرد: دشمن با چیزهای ساده برای نابود کردن اسلام وارد می شوند.آنها با اسلحه ثةسراغ ما نمی آیند بلکه میان ما تفرقه می اندازند و با استفاده از جنگ روانی برای نابودی ما اقدام می کنند.در حقیقت وقتی ما سرگرم درگیری با هم هستیم آنها ما را از هم جدا می کنند و برنده می شوند اما اگر قرآن را ابزار وحدت خود قرار دهیم دشمن دیگر نمی تواند از سلاح ایجاد تفرقه استفاده کند.


الیاس سعید در پاسخ به پرسش دیگری درباره وضعیت مسلمانان و فعالیت های قرآنی در کشور زیمباوه گفت:مسلمانان حدود 50 هزار نفر از کل جمعیت زیمباوه را تشکیل می دهند و در حقیقت در اقلیت قرار دارند.جامعه مسلمانان زیمباوه بسیار فقیر است به این دلیل که کشور ما زمانی مستعمره انگلیس بوده است و در آن زمان سفیدپوست ها سیاه پوستان را به بردگی گرفتند و ما برای آنها کار کردیم .تاثیر این رفتارها هنوز هم در جامعه سیاه پوست های زیمباوه که اکثر آن ها را مسلمانان تشکیل می دهند، دیده می شود. بنابراین ما پول زیادی برای تبلیغ ها و فعالیت های بزرگ قرآنی نداریم و شاید به گونه ای می توان گفت که قرآن در جامعه ما مهجور مانده است.


نماینده کشور زیمباوه در مسابقات بین المللی قرآن کریم در پاسخ به این پرسش که چگونه می توان از قرآن به عنوان الگوی مقاومت اسلامی استفاده کرد، گفت:همه ما مسلمانان و غیر مسلمانان آفریده خدا هستیم و باید به عنوان انسان در کنار هم به طور صلح آمیز زندگی کنیم اما امروز شاهد افزایش مخالفت ها و اقدامات علیه اسلام و مسلمانان هستیم. وظیفه مسلمانان در این شرایط این است که از آموزه های قرآن برای مقابله با زور استفاده کنیم و به این ترتیب قرآن را الگوی مقاومت در برابر زورگویان قرار دهیم.


وی یادآور شد: می توانیم در همه کشورها کانال های قرآنی بزنیم و با این کار مردم همه کشورها را با مفهوم مقاومت اسلامی آشنا کنیم.
قاری زیمباوه ای سطح مسابقات بین المللی قرآن ایران را بسیار بالا دانست و گفت: مسابقات ایران یکی از بهترین مسابقاتی است که تا کنون دیده ام.
او پیش از این در مسابقات بین المللی قرآن کریم در آفریقای جنوبی،مالاوی،موزامبیک و زامبیا شرکت کرده است.در مالاوی رتبه سوم و در آفریقای جنوبی رتبه دوم را کسب کرده است.
الیاس سعید دومین بار است که در مسابقات بین المللی قران کریم در ایران شرکت می کند و امیدوار است که بتواند حائز رتبه در مسابقات بین المللی قرآن ایران شود.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مجلس مسابقات بین المللی قرآن دولت قرآن کریم یک کتاب یک امت برجام قرآن مساجد حسن روحانی آذربایجان شرقی یک کتاب یک امت سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع در دیدار اعضای شورای عالی مجمع تقریب با محمد کاظم آل صادق، سفیر جمهوری اسلامی ایران در عراق با اشاره به برگزاری اجلاس در بغداد، گفت که در کنار اعضای شورای عالی مجمع تقریب، فرهیختگان، برخی مسئولان نظام و میهمانانی از سایر کشورها در این اجلاس حضور دارند.

حجت الاسلام شهریاری با بیان اینکه اعضای شورای عالی مجمع تقریب شامل ۴۵ نفر از علما که متشکل از ۲۵ نفر خارجی و ۲۰ نفر عضو ایرانی است، تصریح کرد که شورای عالی به عنوان بازوی سیاستگذاری و نظارتی مجمع ایفای نقش می‌کند.

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر اینکه برنامه‌ریزی و تلاش برای تحقق وحدت و تقریب در دنیای اسلام جز اولویت‌های ما است، خاطر نشان کرد که چشم اندازمان رسیدن به امت واحده اسلامی برای شکل گیری اتحادیه کشورهای اسلامی است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن تقدیر از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و حجت الاسلام والمسلمین غلامرضا اباذری رایزن فرهنگی ایران در کشور عراق به سبب مساعدت برای برگزاری این اجلاس، گفت که ارسال پیام دوستی و مودت به ملت عراق و پیگیری دیپلماسی علمایی از اهداف ما از برگزاری اجلاس در کشور عراق است.

حجت الاسلام شهریاری در بخش دیگری از سخنان خود با تشریح اهداف و طراحی‌های استکبار جهانی برای ایجاد انشقاق در جهان اسلام، اظهار داشت که اسلام هراسی، شیعه هراسی و ایران هراسی پروژه غرب برای تحقق اهداف اش است.

وی در ادامه اضافه کرد که غرب با پروژه اسلام هراسی قصد انزوای مسلمانان در جهان را دارد و با شیعه هراسی بدنبال شکاف مذهبی در دنیای اسلام و با ایران هراسی بدنبال ایجاد تقابل ملت‌ها با ایران اسلامی است.

ایشان با اشاره به برگزاری سه اجلاس داخلی در استان‌های کردستان، گلستان و ارومیه و دعوت از علما و اندیشمندان کشورهای مجاور، تصریح کرد که تبادل نظر و ایجاد همدلی میان علمای شیعه و اهل تسنن و برگزاری دومین اجلاس در کشور عراق تأثیر بسیاری در شکست پروژه شیعه هراسی غرب داشته است.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی دیپلماسی علمایی و برگزاری اجلاس‌های این چنینی را در ابلاغ پیام اسلام و ملت ایران که همدلی و مودت است مهم دانست و تاکید کرد که حضور مؤثر علما و اندیشمندان در حوزه فرهنگی و ارتباطی ضمن نزدیک شدن دیدگاه‌ها و تقویت وحدت سبب روبرو شدن پروژه غرب با بن بست در جهان اسلام می‌شود.

حجت الاسلام شهریاری به تحول در روابط با علما و اندیشمندان ایرانی و سایر کشورهای دنیای اسلام پس از طوفان الاقصی اشاره و تاکید کرد که فضای ایجاد شده فرصت خوبی برای تقویت جبهه مقاومت، وحدت و همدلی هر چه بیشتر در دنیای اسلام است.

گفتنی است دومین کنفرانس وحدت اسلامی عراق امروز چهارشنبه با شعار «طوفان الاقصی.. قضیة و هویة» به میزبانی شورای الرباط محمدیه در بغداد در حال برگزاری است.

همچنین نشست شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با حضور جمعی از علمای شیعه و سنی روز پنج‌شنبه (۲۰ اردیبهشت‌ماه) در حاشیه این کنفرانس برگزار خواهدشد.

کد خبر 6100312 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • هر اندازه بتوان صهیونیست‌ها را از جنایات بازداشت، امکان آزادی قدس وجود دارد
  • مردم فلسطین در برابر دیدگان جهانیان از نقض حقوق بشر رنج می‌برند
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • طالبان: جهان اسلام باید از کشتار مسلمانان در غزه جلوگیری کند
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • حج امسال، حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند / یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج
  • حج امسال حج برائت از دشمن جنایتکار صهیونیستی و حامیانش/حجاج باید بتوانند منطق قرآنی برائت ابراهیمی را برجسته‌تر از همیشه نشان دهند/یاد خدا و وحدت؛ دو عنصر اصلی حج