Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا كرباسی، مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی استان فارس در گفت‌وگو با ایكنا از فارس، با بیان اینكه یكی از كاركردهایی كه ما تلاش كردیم در این اتحادیه انجام دهیم، بحث توان‌افزایی مؤسسات است، گفت: اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی تنها یك منبع صرف برای تأمین بودجه‌های مؤسسات نیست بلكه هدف اصلی آن هم‌افزایی و توان‌افزایی مؤسسات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری دوره‌های مدیریتی و توان‌افزایی برای مؤسسات قرآنی
وی افزود: در این راستا ما در سال گذشته برای برگزاری دوره‌های مدیریتی و توان‌افزایی مؤسسات قرآنی كه وظیفه اصلی اتحادیه نیز هست، اقداماتی انجام دادیم تا كیفیت كار مؤسسات را ارتقا دهیم به نحوی كه نیازی به بودجه‌های دولتی نداشته باشند و مسئله تأمین بودجه برای آن‌ها تبدیل به یك چالش نشود.
كرباسی ادامه داد: یك دوره مدیریتی برای مدیران مؤسسات قرآنی در سال 96 برنامه‌ریزی كردیم و تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری نیز ثبت‌نام انجام می‌شود.

دعوت از مدیران مؤسسات جهت شركت در كارگاه‌های توان‌افزایی
مدیرعامل اتحادیه مدغم مؤسسات قرآنی استان فارس ضمن دعوت از مدیران مؤسسات قرآنی جهت حضور در این كارگاه توان‌افزایی گفت: با توجه به اینكه این كارگاه دو یا سه روزه برگزار خواهد شد ما حتی مباحث اسكان مدیران مؤسسات شهرستان‌ها نیز در نظر گرفته‌ایم.

ثبت و جمع‌آوری اطلاعات تمام مؤسسات قرآنی فارس
وی در ادامه از جمع‌آوری پرونده‌ها و اطلاعات مربوط به مؤسسات فعال قرآنی در فارس خبر داد و گفت: البته هنوز این كار تمام نشده است و به یاری خدا تا پایان خردادماه امسال اطلاعات تمام مؤسسات فعال استان فارس كه دارای مجوز ارشاد یا سازمان تبلیغات اسلامی در اتحادیه ثبت خواهد شد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد

به گزارش جماران؛ به نقل از ایرنا، جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به جنگ غزه و بحران انسانی در این باریکه تصریح کرد که پاسخ نامتناسب (رژیم) اسرائیل به عملیات هفتم اکتبر (طوفان الاقصی)، خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است.

بورل که به انگلیس سفر کرده است، روز جمعه در سخنانی در جمع دانشجویان دانشگاه آکسفورد، گفت: «آنچه پس از گذشت هفت ماه در غزه رخ می‌دهد بسیار وحشتناک است.»

وی با تکرار مواضع خصمانه غرب علیه عملیات جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) علیه رژیم صهیونیستی عنوان کرد: «اما یک اتفاق وحشتناک نمی‌تواند اتفاق وحشتناک دیگری را توجیه کند.»

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در بخش دیگری از سخنان خود، به معیارهای دوگانه غرب در قبال جنگ در اوکراین و غزه اعتراف کرد و گفت: مردم واکنش سریع و قاطع ما را در حمایت از اوکراین مشاهده کردند اما نسبت به رفتار ما در قبال فلسطین تردید دارند. برداشت آنها این است که ارزش غیرنظامیان اوکراینی با مردم غزه، جایی که بیش از ۳۴ هزار غیرنظامی کشته شده و گرسنگی کودکان فلسطینی را می‌کشد، متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه (رژیم) اسرائیل قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش‌بس در غزه را نقض کرده است تصریح کرد: ما باید در ادبیات خود به طور یکپارچه و منسجم عمل کنیم. اگر در جایی اعلام می‌کنیم که جنایت جنگی رخ داده است باید در هرجای دیگری که چنین اتفاقی رخ می‌دهد، با همین ادبیات سخن بگوئیم.

بورل همچنین خواستار افزایش تلاش‌ها برای تحقق راه‌ حل موسوم به دو دولتی شد و ادعا کرد که این مسیر، تنها راه رسیدن به صلح در خاورمیانه است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی طی نزدیک به هفت ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه‌ انداخته و ضمن بستن تمام گذرگاه‌ها و جلوگیری از ورود کمک‌های امدادی، این منطقه را به یک ویرانه تبدیل کرده است.

این رژیم همچنین به بهانه نابودی حماس قصد دارد تا به شهر مرزی رفح، جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفته‌اند، حمله کند. این مساله نگرانی‌های بین‌المللی را برانگیخته و به رژیم صهیونیستی هشدار داده‌اند که چنین اقدامی بحران انسانی در نوار غزه را وخیم‌تر می‌کند.

شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه پیش قطعنامه‌ای را در حمایت از برقراری آتش‌بس فوری در نوار غزه برای انتقال فوری کمک‌های بشردوستانه تصویب کرد؛ اما رژیم صهیونیستی با حمایت تمام‌قد واشنگتن این قطعنامه را نادیده گرفته است و به کشتار مردم فلسطین ادامه می‌دهد.

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

دیگر خبرها

  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند
  • سردار رادان: دشمن با تمام توان درحال از بین بردن حجاب است
  • هشدار امیر دریادار سیاری درباره تلاش «دشمنان» برای «کنترل اذهان جوانان ایران»
  • ۱۴ منطقه فارس میزبان دانش آموزان قرآنی
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است