Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جمعی از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران طی نامه‌ای از اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی خواستند تا به مشکلاتشان رسیدگی شود.

متن این نامه بدین شرح است:

« اعضای محترم کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام 

این شکوائیه را در حالی به شما می‌نویسیم که تنها داشته و سرمایه ما به عنوان استاد و معلم یعنی آبرو و اعتبار ما مورد اهانت و تاراج افرادی قرار گرفته که با زور ، کرسی ها و مناصب دانشگاهی را غصب کرده و بدون بیم از نظارت و حسابرسی به تاخت و تاز و آزار و اذیت اساتید  مشغولند و هیچ قانون و مقرراتی را هم محترم نمی‌شمارند!         

آیا خبر دارید در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران اساتید قبل از انجام سفرهای علمی و دانشگاهی باید تعهد کتبی بدهند که پس از بازگشت از سفر کلاسهای جبرانی را برگزار خواهند کرد؟  

این حرکت اهانت آمیز بر اساس  کدام منطق و قانون دانشگاهی استوار است؟ آیا اساتید دانشگاه دزد و حرام خوارند که باید چنین تعهدی بسپارند؟ مگر اساتید  تا کنون از برگزاری کلاسهای جبرانی در صورت غیبت احتمالی خود داری کرده اند؟

نکند مدیران دانشگاه تهران تصور می کنند شعور و فهم اساتید دانشگاه در حدی نیست که متوجه این نکته بدیهی و پیش پا افتاده شوند؟ و چرا این رفتار اهانت آمیز در باره  مدیران دانشکده و رفقایشان اعمال نمی شود و آنها مجازند هر چه می خواهند غیبت کنند و جبرانی هم نگزارند یا حتی اگر مایل بودند در هر نیمسال تحصیلی فقط دو واحد تدریس کنند و ترسی هم از عقوبت یا حداقل کسر حقوق نداشته باشند؟

آیا اطلاع دارید اساتید منتقد جریان اصلاحات در دانشکده فوق به اشکال مختلف از سوی مدیران تحت فشار و آزار و اذیت  قرار می‌گیرند صرفا به این دلیل که نخواستند در برابر رفتارهای خلاف قانون مدیران غاصب و تحمیلی سکوت کنند؟ رفتارهایی مانند سپردن تدریس در مقطع کارشناسی ارشد به افراد غیر هیات علمی که حتی یک روز سابقه تدریس در  مقطع کارشناسی در دانشگاههای معتبر را هم نداشته اند! ان هم در حالی که قانون به صراحت این مورد را ممنوع کرده و برخی از اعضای هیات علمی همین دانشکده نتواسته اند ظرفیت درسی قانونی خود را پر کنند!

مدیران این دانشکده با سوء استفاده از اختیارات خود و به صورت کاملا سلیقه‌ای نمرات ترفیع سالانه اساتید متعهد را کاهش داده و حتی به صورت خلاف واقع بدترین نمرات را برای آنان لحاظ می‌کنند و حتی با نگه داشتن بدون دلیل پرونده های ترفیع و تبدیل وضعیت برخی از اساتید و عدم ارائه پرونده ها به هیات ممیزه دانشگاه ( به تعبیر خودشان ) قصد رام کردن اساتید سرکش ! را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اساتیدی که حاضر نشده اند تسلیم رفتارهای غیر قانونی و مخالف مصالح نظام و انقلاب مدیران غاصب دانشکده شوند.

دراین دانشکده اساتید وابسته به جریان حاکم برخلاف عقل و منطق و عرف دانشگاهی و علمی جهان ،خود را در گرایشهای مختلف علمی صاحب تخصص دانسته و حتی در چها رشته گرایش متفاوت در مقطع دکتری به تدریس و راهنمایی پایان نامه مشغولند و حال آن که حضور یک استاد متعهد در هیات داوری پایان نامه ارشد را به بهانه عدم تطبیق آن پایان نامه با گرایش آن استاد را بر نمی تابند!

این نمونه ها و موارد فراوانی از این دست در دانشکده ای رخ می دهد که ریاست ان بر عهده فردی است که استادیار پایه 26 است! ان هم در دانشکده‌ای که ده‌ها استاد تمام و دانشیار دران حضور دارند! و البته بماند که اساتید دانشکده با شرکت در انتخابات و با رای بالا یکی از اعضای خوشنام و متعهد هیات علمی با درجه استاد تمام را به ریاست دانشکده برگزیدند و مدیران دانشگاه تهران با زیر پا گزاردن رای و خواسته اکثریت اساتید ، یک استادیار پایه 26  را به ریاست دانشکده منصوب کردند و کافی است برای سنجش میزان کفایت و مدیریت ایشان  ،به صورت نامحسوس تحقیقی از دانشجویا ن ، تشکلهای دانشجویی، کارمندان و دانشکده حقوق و علوم سیاسی صورت پذیرد و البته در همین دانشکده بود که برخلاف رای اکثریت اساتید گروه مطالعات منطقه ای ( و گروه حقوق عمومی ) افراد ناموفق در جلب نظر و رای اساتید با زور و از بالا به مدیریت گروههای مذکور منصوب شدند.

وکلای محترم مجلس، ریاست و اعضای محترم  کمیسیون آموزش عالی! در حالی دست به دامان شما شده ایم که وزیر علوم جرات دخالت در مسائل دانشگاه تهران را که به تیول خاصه جبهه منحله مشارکت و حکومتی خود مختار در دل نظام آموزش عالی تبدیل شده را ندارد و مدیران دانشگاه با خیال راحت به سیاسی کاری و ترکتازی در سرکوب منتقدان خود مشغولند و از هیچ فرد و نهادی حساب نمی برند! درخواست ما از شما رسیدگی و تحقیق در باره موارد مطرح شده در این نامه و برخورد با تخلفات فوق الذکر است تا قانون و حرمت اساتید دانشگاه، لااقل در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران محترم شمرده شود.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود.

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 2
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود - 1
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • نشست سراسری مدیران، گروه‌ها و اعضای هیات علمی«گردشگری، میراث و شهرسازی»
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • نشست هم‌اندیشی نمایندگان مجلس با هیات رییسه دانشگاه مازندران
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت