Web Analytics Made Easy - Statcounter

اطلاعات جالب توجهی از مراودات رسانه‌های اصلاح طلب با سعید مرتضوی وجود دارد. به عنوان مثال زمانی که مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی فعالیت می کرد در راستای ترويج منويات و اخبار خود در چندين نوبت به برخی روزنامه‎ها مبالغ قابل توجهی پرداخت کرده است.

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، چندی پیش «علیرضا زاکانی»، نماینده ادوار مختلف مجلس شورای اسلامی در میان هیاهوی اصلاح‌طلبان برای دستگیری «سعید مرتضوی» با یادآوری حمایت نمایندگان این جریان در مجلس هفتم در  توییتی نوشت: «مرتضوی امروز دستگیر شد و اصلاح‌طلبان طلبکار اصل این ماجرا از نظام شده‌اند! جالب است بدانید همین اصلاح‌طلبان در حرکتی جمعی در مجلس هفتم، آبستراکسیون کردند که گزارش تحقیق‌وتفحص از عملکرد قوه‌قضائیه خوانده نشود؛ گزارشی که محورش تخلفات مرتضوی بود!»

اما اصلاح‌طلبان این موضوع را بر نتابیدند و سعی کردند با شیوه‌ای مضحک و تمسخرآمیز خود را درباره حمایت از سعید مرتضوی تطهیرکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه روزنامه اصلاح طلب شرق دست به کار شد و با داریوش قنبری یکی دیگر از نمایندگان اسبق مجلس به گفتگو پراخت.

وی نیز این موضوع را جوک سال دانست و به کنایه با بیان اینکه شاید آقای زاکانی فراموشی گرفته اند، اظهار کرد: «  این ادعا اشاره به آبستراکسیون فراکسیون اقلیت یا اصلاح‌طلبان ‌آن مجلس دارد. اولا که تعداد ما آن‌قدر کم بود و در اقلیت بودیم که اگر هم می‌خواستم امکان و توان آبستراکسیون نداشتیم. تعداد اعضای فراکسیون اصلاح‌طلبان آن زمان در‌مقایسه‌با جمعیت 270 نفری مجلس به زحمت به 40 نفر می‌رسید. نکته بعد اینکه این حرف از اساس نادرست است. تقریبا هیچ آبستراکسیونی به خاطر این موضوع صورت نگرفت.»

قنبری درحالی از بیخ و بن ماجرای آبستراکسیون در مجلس هفتم را تکذیب می کند که با نگاهی به تنها آبستراکسیون مجلس هفتم و حواشی آن می توان دریافت که این فعال اصلاح طلب در این زمینه حقیقت را پنهان می‌کند. در همین راستا در مجلس هفتم و در پی تصویب تحقیق و تفحص از قوه قضاییه و همچنین در زمان قرائت گزارش این تحقیق و تفحص عده‌ای از نمایندگان مجلس با ترک جلسه علنی اعتراض خود را نسبت به این گزارش نشان دادند.

شاید بتوان گفت که قرائت گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضاییه اولین و آخرین آبستراکسیون مجلس هفتم را رقم زد که در آن هم نمایندگان اصلاح‌طلب و هم بخشی از نمایندگان دیگر اقدام به ترک جلسه علنی کردند و با وجود از رسمیت افتادن جلسه علنی «حداد عادل»، رییس وقت مجلس توجهی به تذکرات نکرد و قرائت این گزارش را لازم دانست. البته شاید قنبری خود یکی از ترک کنندگان جلسه مجلس بوده که فراموشی خود را به علیرضا زاکانی نسبت می دهد.

البته پیش از این نیز برخی از نمایندگان مجلس از تعامل و همکاری مشترک سعید مرتضوی با برخی گروه‌های اصلاح طلب سخن گفته بودند و شاهد مثال خود را آبستراکسیون نمایندگان اصلاح طلب مجلس هفتم هنگام قرائت گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضائیه که به تخلفات سعید مرتضوی پرداخته بود و باعث عدم قرائت این گزارش شد، عنوان کردند.

از سوی دیگر روزنامه شرق با پافشاری بر عداوت اصلاح‌طلبان با مرتضوی مطرح کرد که این اصلاح‌طلبان بودند که بیشترین ضربه را از مرتضوی خورند. اما با بررسی برخی اتفاقاتی که در گذشته و ارتباطات پنهان و آشکار مرتضوی در رسانه‌های این جریان رخ داده به وضوح می‌توان دریافت که بر خلاف ادعای اصلاح‌طلبان چندان هم رابطه‌ای بدی میان این دو وجود نداشته است.

در همین راستا اطلاعات جالب توجهی از مراودات رسانه‌های اصلاح طلب با سعید مرتضوی وجود دارد. به عنوان مثال زمانی که مرتضوی در سازمان تامین اجتماعی فعالیت می کرد در راستای ترويج منويات و اخبار خود در چندين نوبت به برخی روزنامه‎ها مبالغ قابل توجهی پرداخت کرده است که در ميان اين ‎روزنامه‎ها نام‎‎هايی نظير اعتماد، آرمان و آفتاب يزد به چشم می‌خورد.

وقتی روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد برای مرتضوی خبر سفارشی منتشر می کند و بر اساس آن فاکتور و چک صادر می شود!

علاوه ‎بر اين، نام هوشنگ سفيدي مديرمسئول وقت روزنامه آرمان در ميان دريافت‎کنندگان کارت هديه (به مبلغ ۱۰ ميليون تومان) و همچنين دريافت ۵۰ ميليون تومان جهت سمپوزيوم مؤسسه آرمان به چشم می‌خورد. يا برای مثال روزنامه آفتاب يزد برخلاف ژست مخالفت اين‎روز‎هايش با مرتضوی، در دوران مديريت وی بسياری از سخنراني‎‎های وی را به صورت ويژه پوشش داده است که بر اساس اسناد واريزی از بودجه غيرشمول به‎نظر می‎رسد اين لطف آفتاب يزد بی‌جواب نمانده است. موضوعی که اسنادش نیز موجود است و هفته نامه پنجره این اسناد را در یکی از شمارگان خود منتشر کرده است.

به عنوان نمونه، به متن خبر روزنامه آفتاب یزد 17 دی 1388 که در سایت تابناک (80233) هم آمده است، توجه کنید:

«در پی انتشار خبری از دو سايت خبری درباره گزارش مجلس پيرامون حادثه كهريزك و نام بردن از افرادی خاص (مرتضوی) و انتساب آن به برخی نمايندگان مجلس، خبرنگاران رسانه‌هاي مختلف با برخی از نمايندگانی كه در اين دو سايت خبری نام آنها را ذيل اين خبر دروغ درج كرده‌بودند، تماس حاصل نمودند كه نمايندگان مذكور ضمن تكذيب كامل خبر منتشر شده از سوی اين دو سايت، با حيرت و تعجب اظهار داشتند: «نه تنها اين خبر دروغ و غيرواقع و مغرضانه منتشر شده، بلكه از سوي اين هيأت هيچ‌گونه گزارشي در رابطه با كهريزك كه اتهامی متوجه شخص يا اشخاص می‌باشد، تنظيم و ارائه نشده است و اساسا انتساب اتهام به افراد در اين رابطه بر خلاف وظايف نمايندگی مجلس شورای اسلامی است و سايت‌های مذكور بنابر اغراض شخصی جعل خبر نموده‌اند كه می‌بايست پاسخگوی اين اقدامات غيراخلاقی و خلاف قانون باشند»‌. "

در اینجا روزنامه اصلاح طلب آفتاب یزد رسما به عنوان ماله کش عملکرد مرتضوی عمل کرده و گزارش مجلس را زیر سوال برده است.

بااین حال اصلاح‌طلبانی که حامی برخی از کارهای مرتضوی بودند و امروز به جهت ژست مقابله با فساد با مرتضوی که محکوم و روانه زندان شده است، عداوت می ورزند، خود را دانسته به آلزایمر سیاسی می زنند تا شاید رفتار گذشته آنان نزد افکارعمومی پاک شود اما وقایع سیاسی بخصوص وقایع مجلس شورای اسلامی که در تاریخ ثبت شده است، قابل انکار نیست.   منبع:جهان نیوز

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد پوتین برای میانجیگری میان ایران - اسرائیل / 3 شرط تهران / روزنامه کویتی: روسیه قطعات حساس جنگنده سوخو35 را به ایران نداده

پوتین پیشنهاد میانجیگری روسیه میان ایران و اسرائیل را مطرح کرده است.

به گزارش عصرایران، روزنامه کویتی "الجریده" به نقل از یک منبع اگاه نوشت در تماس اخیر سران ایران و روسیه، پوتین میانجیگیری میان ایران و اسرائیل را مطرح کرد و رئیسی هم مخالفتی نکرد اما سه شرط مطرح کرد.

هدف از میانجیگری، کاهش سطح تنش میان ایران و اسرائیل  و جلوگیری از تشدید درگیری در منطقه اعلام شده است.

سه شرط اعلامی رئیسی برای پذیرش میانجیگری پوتین میان ایران و روسیه این موارد هستند: 
1- روسیه، اسرائیل را قانع کند به حمله اخیر ایران ، واکنشی نظامی نداشته باشد.
2- اجازه دادن به ایران برای استقرار سامانه های دفاع هوایی در سوریه
3-  روسیه قطعات مهم جنگنده های سوخو 35 را به تهران بدهد تا ایران بتواند از این جنگنده ها به صورت موثر برای دفاع از آسمان خود استفاده کند.

رئیسی و پوتین روز سه شنبه 28 فروردین 1403 بایکدیگر تلفنی گفتگو داشتند.

 

روزنامه الجریده چاپ کویت : پیشنهاد پوتین برای میانجیگری  میان ایران و اسرائیل  

این منبع درباره شرط اول توضیح داد: رئیسی به پوتین گفت کشورش در حمله انتقامی به اسرائیل ، از همه آنچه که در اختیار داشت استفاده نکرد و اگر تهران با هرگونه تجاوز مستقیم اسرائیل روبه رو شود پاسخی دریافت خواهد کرد که هیچکس انتظارش را نداشت.

همچنین شرط دوم مربوط به حملات اسرائیل علیه منافع ایران در سوریه است. رئیسی در این زمینه از مسکو گلایه کرده زیرا  اجازه روسیه و سکوت سامانه های دفاع هوایی روسی، باعث شده اسرائیل برای سال های طولانی، حملاتی را علیه منافع ایران در سوریه انجام دهد و کار به جایی رسید که تهران دیگر چاره ای جز پاسخگویی برای جلوگیری از ادامه ترورها و حملات نداشت.

 این منبع گفت پوتین به همتای ایرانی خود پاسخ داد تصمیم روسیه برای عدم ورود به این موضوع ناشی از ارزیابی مسکو است که دخالت روسیه می تواند منجر به افزایش بیشتر تنش ها و دخالت آمریکا به نفع اسرائیل شود. همچنین حضور نظامی روسیه در کشور سوریه با توافقنامه میان دو کشور برای مبارزه با تروریسم است.

پوتین همچنین آمادگی مسکو را برای کنار گذاشتن مخالفت خود با نصب سامانه های دفاع هوایی ایران در خاک سوریه اعلام کرد.

پوتین افزود در صورتی که استقرار سامانه های دفاع هوایی ایران در سوریه باعث تضمین امنیت مراکز ایرانی در این کشور شود افسران روس در خاک سوریه آمادگی دارند در این زمینه با همتایان ایرانی خود هماهنگی های لازم را انجام دهند.

در این خبر ادعا شده با وجود اینکه ایران جنگنده های روسی سوخو35 را دریافت کرده اما هنوز قطعات ضروری برای راه اندازی آنها را دریافت نکرده است. رئیسی در این مکالمه تلفنی خواستار دریافت این قطعات مهم شده است. 

روزنامه کویتی نوشته است روسیه به دلیل مخالفت اسرائیل و کشورهای جنوب خلیج فارس، تاکنون از ارائه این قطعات مهم سوخو35 به ایران خودداری کرده است.

این وضعیت باعث شده ایران بتواند از این جنگنده ها تنها برای اهداف آموزشی و ماموریت های کوتاه برد استفاده کند.

پوتین هم آمادگی کشورش را برای تحویل این قطعات اعلام کرد اما این موضوع را منوط به اجرای تعهدات سابق ایران برای ارائه موشک و پهپادهای مورد نیاز مسکو در جنگ اوکراین دانست. 

 منبع آگاه به روزنامه کویتی الجریده گفت: رئیسی همچنین به پوتین گفت ادامه جنگ اسرائیل در غزه و رفتارهای متهورانه آن در منطقه بدون بازخواست و  با پوشش آمریکایی، به معنای حرکت منطقه به سمت تشدید تنش یا بروز یک جنگ قریب الوقوع است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال
  • پیشنهاد پوتین برای میانجیگری میان ایران - اسرائیل / 3 شرط تهران / روزنامه کویتی: روسیه قطعات حساس جنگنده سوخو35 را به ایران نداده
  • تصویب لایحه تجارت پس از ۲۰ سال/ تشدید مجازات‌ سرقت
  • فعال سیاسی اصلاح‌طلب: اقدام اسرائیل نباید بی پاسخ می‌ماند /با هیچ معیاری نمی‌شود از اسرائیل خوشمان بیاید + فیلم
  • برای دلار ۲۰ هزار تومانی و تورم ۳۰ درصدی فریاد وااسلاما سر دادند؛ الان دلار ۶۵ هزار تومانی و تورم ۴۵ درصدی را توجیه می‌کنند
  • تغییرات دولت در بخش اول لایحه بودجه اصلاح شد/گزارش بخش دوم بودجه تا پایان هفته آینده به صحن مجلس ارائه می شود
  • زشت و زیبای سریال افعی تهران | سحر دولتشاهی تراپیست است یا ...؟ |‌ ویدئویی از شروع رابطه عاشقانه سحر دولتشاهی و پیمان معادی در سریال مطرح
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها
  • چین: هرگز فعالیت‌ جدایی‌طلبان تایوان را تحمل نخواهیم کرد
  • واکاوی حمایت از مالکیت فکری ادبی و هنری