Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی گفت: راه مصونیت از آسیب‌های عصر «جهان شبکه‌‌ای» بازگشت به داشته‌های تمدنی خودمان است، باید با تدبیر در مقابل تهاجم همه جانبه فرهنگی غرب بایستیم و توجه به معنویت را در جهان گسترش دهیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید ابراهیم رئیسی در ادامه سفر خود به جمهوری تاتارستان در جمع دانشجویان دانشگاه فدرال قازان، اظهار داشت: در آغاز قرن گذشته کمونیسم که ریشه آن در غرب بود و به شرق مهاجرت کرد، باجلوه دین ستیز خود در جمهوریهای شوروی سابق از جمله تاتارستان پیاده شد اما نتوانست عمر خود را به یک قرن برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امام خمینی(ره) در نامه به گورباچف ضمن پیش بینی پایان عصر کمونیسم، حقایق بسیاری را یادآور شدند که مهمترین آن ضرورت توجه به خداوند برای سعادت در دنیا و آخرت بود.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه با ظهور دوره پهلوی در ایران، اسلام ستیزی با مداخله مستقیم غرب شدت گرفت که با پیروزی انقلاب اسلامی طومارش در هم پیچید، تصریح کرد: با سقوط دو رژیم دین ستیز شوروی و پهلوی زمینه بی‌نظیر برای احیای روابط دیرینه مذهبی و فرهنگی بین دو کشور و ملت ایران و تاتارستان به وجود آمده است.
وی تأکید کرد: تحقیقات نشان داده که بیش از 3 هزار لغت ادبیات دینی تاتارستان ریشه در زبان فارسی دارد که بیانگر عمق قرابت فرهنگی این دو سرزمین است.

*غرب در حال رقم زدن عصر «جهان شبکه‌ای» است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی با بیان اینکه در آغاز قرن بیست و یکم، غرب سودای ایجاد نظم یکپارچه جهانی را در سر پروراند، گفت: در این راستا دو دهه تلاش کرد و اکنون در حال رقم زدن عصری است که می‌توان آن را دوره «جهان شبکه‌ای» نامید.
وی خاطر نشان کرد: این مرحله دارای مزایا و معایبی است که اگر ملت‌ها خود را برای مواجهه با آن و درک تغییر شرایط زندگی آماده نکنند، بیش از بهره‌وری مزایا، گرفتار مصیبت‌های آن می‌شوند.
تولیت آستان قدس رضوی به تشریح ویژگی‌های دوره «جهان شبکه‌ای» پرداخت و گفت: این دوره به دنبال عبور از هویت‌ها، خرده فرهنگ‌ها، ملیت‌ها و حتی حکمرانی درون سرزمینی است و تلاش می‎کند با تکیه بر فضای سایبری، حاکمیت فراملی را بر ملت‌ها حاکم کند.

*باید به جای یک کنشگر منفعل، یک بازیگر فعال باشیم
وی با تأکید بر اینکه امروز ما باید با اندیشه و همت بلند، جایگاه خود را در این دوره ترسیم کنیم و به‌جای کنشگر منفعل، یک بازیگر فعال باشیم، تصریح کرد: امپراطوریهای اقتصادی جهان علاوه بر پروژه شبکه سازی‌های مجازی، به دنبال هویت زدایی از ملت‌های منطقه هستند و به تصویر کشیدن خشونت لجام گسیخته به اسم دین اسلام توسط داعش در همین راستاست.
تولیت آستان قدس رضوی ادامه داد: دین اسلام مبتنی بر حکمت، علم، عقلانیت، معنویت و اخلاق است، آنچه در آسیا و آسیای میانه وجود دارد الهام گرفته از مکتب اهل بیت پیامبر(ص) و  مکتب رضوی است.
وی با بیان اینکه دین اسلام، دین عقلانیت، فطرت گرایی، اخلاق، معنویت و مودت بین همه انسان‌ها با مذاهب مختلف است، تأکید کرد: قدرت‌های استکباری می‌خواهند خشونت را که مظهر اشباع ناپذیری انسان مادی غربی است به تعالیم اسلامی تحمیل کنند و دین گریزی از درون را در ملت‎های منطقه به وجود آورند.

* راه مصونیت از آسیب‌های عصر «جهان شبکه‌‌ای» بازگشت به داشته‌های تمدنی خودمان است
حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی خاطر نشان کرد: راه مصونیت از آسیب‌های عصر «جهان شبکه‌‌ای» بازگشت به داشته‌های تمدنی خودمان است، باید با تدبیر در مقابل تهاجم همه جانبه فرهنگی غرب بایستیم و توجه به معنویت را در جهان گسترش دهیم.
وی افزود: باید برای دوری از معایب عصر «جهان شبکه‌ای» با گفت‌وگوی بین صاحبان اندیشه در دانشگاه‌ها و مراکز علمی 2 کشور و تشکیل جغرافیای فرهنگی و علمی بر پایه فرهنگ دینی، از ملت‌هایمان صیانت کنیم.
وی با بیان اینکه حرم مطهر حضرت رضا(ع) فضایی معنوی برای جبران خلاءهای  امروز انسانها نه تنها برای شیعیان بلکه برای همه دوستداران اهل بیت(ع) خلق کرده است، گفت: آستان قدس رضوی به عنوان بزرگترین مجموعه مردم نهاد دینی در جهان اسلام مسئولیت توسعه فرهنگ، معارف، علم و حتی سلامت و محرومیت زدایی را از سوی واقفین در طول سالیان متمادی بر عهده داشته است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین رئیسی در پایان تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم گفت‌وگوی میان اندیشمندانمان با دانشگاه شما را گسترش دهیم و با ایجاد مراودات علمی به اهداف مشترکمان که برای تعالی انسان امروز مفید است، نزدیک‌تر شویم.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۷۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی

در رویدادی که نگاه‌ها را به خود جلب کرده است، بیمه البرز به عنوان حامی اصلی، برگزاری چهل و چهارمین دوره مسابقات کشتی فرنگی جام بین‌المللی جهان پهلوان تختی را عهده‌دار شده است.

به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بیمه البرز، این دوره از مسابقات کشتی فرنگی با حضور بیش از ۲۰۰ کشتی گیر مدعی قهرمانی و با حضور کشتی گیرانی از کشورمان و همچنین چهار کشور برزیل، ارمنستان، عراق و سوریه در محل سالن مسابقات مجموعه ورزشی نفت اهواز از ۶ تا ۷ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

این مسابقات بصورت زنده از شبکه‌های سه سیما، ورزش و شبکه استانی خوزستان و با گزارش مستقیم هادی عامل روی آنتن می‌رود.

خاطرنشان می‌شود فضای تبلیغاتی سالن برگزاری این دوره از مسابقات در اختیار بیمه البرز است.

دیگر خبرها

  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • بیانیه سازمان بسیج اساتید خراسان رضوی در حمایت از غزه
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی