Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@22:39:51 GMT

نظام مدرک‌گرایی در دانشگاه‌ها حاکم است

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۸۴۲۴

نظام مدرک‌گرایی در دانشگاه‌ها حاکم است

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: وجود حاکمیت مدرک‌گرایی در داشگاه‌ها سبب می‌شود که دانشجویان کسب مهارت و فن نکنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ مجتبی زارعی ظهر امروز در نشست خبری همایش بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور که در محل دفتر سازمان بسیج اساتید خراسان‌ رضوی برگزار شد، اظهار داشت: 720 کانون دانشگاهی در دانشگاه‌های مختلف کشور وجود دارد که بیش از 35 هزار نفر از جامعه علمی کشور در این تشکل نام‌نویسی کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه رویکرد حل‌المسائلی، رویکرد جدیدی است که بسیج اساتید انتخاب کرده است، ادامه داد: در بسیج اساتید، مهم‌ترین تمرکزها بر حوزه فرهنگی و معنوی، علمی و پژوهشی بوده و این درحالی است که دانشگاه‌ها از یک نظام بروکراتیک و اداری در حوزه علمی رنج می‌برند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با تاکید بر اینکه نظام مدرک‌گرایی در دانشگاه‌ها حاکم است، متذکر شد: وجود حاکمیت مدرک‌گرایی در داشگاه‌ها سبب می‌شود که دانشجویان کسب مهارت و فن نکنند.

زارعی بیان کرد: راه‌اندازی اردوهای علم و فناوری و راهیان و همچنین برگزاری جشنواره ملی و بین‌المللی شهید چمران با رویکرد حل‌المسائلی ایران و جهان اسلام برای نشان دادن عظمت و پیشرفت‌ها به سیاستمداران، سفرا، رایزنان فرهنگی و نمایندگان دیگر کشورها از برنامه‌های امسال بسیج اساتید است.

وی با اشاره به اینکه بسیج اساتید درصدد است، در استان‌ها براساس مزیت‌ها و محورهای توسعه‌‌ای هر استان به کمک استانداران و فرمانداران بیایند، تاکید کرد: سطح دیگر برنامه‌های بسیج اساتید سطح ملی و حاکمیتی است و بسیج اساتید قالب اندیشکده‌های مطالعات راهبردی در سطوح ملی و حاکمیتی مسائل را تعقیب می‌کند.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور بیان کرد: از چند سال گذشته، مشکل کمبود آب در خراسان رضوی و استان‌های مجاور که با بحران آب روبه‌رو هستند، وجود داشت، با توجه به این موضوع این مسئله در برنامه بسیج اساتید قرار گرفته، مسائلی را شناسایی کرده و در حال تدارک هستیم، البته بسیج ساختار اداری گسترده‌ای ندارد و در آن استادان بنا دارند، مسائل را به همراه کارگزاران با دستورکار مشترک حل کنند.

زارعی با تاکید بر اینکه بسیج اساتید یک تشکل مدنی و حاکمیتی است، خاطرنشان کرد: همچنین برقرای ارتباط بین استادان یک محله با مساجد محله خود را در نظر داریم تا از طریق هم‌افزایی اساتید در مسجد محل زندگی خود، ایفای نقش کنند تا تخصص خود را در اختیار مردم بگذارند.

وی با تاکید بر ضرورت برقراری ارتباط دانشگاه‌ها با  صنعت، جامعه و حوزه فرهنگ و فناوری، افزود: امیدوارم، بتوانیم اجتماعات سالانه مربوطه را به شکل جدیدی به‌صورت تخصصی و حل مسئله‌ای پیش ببریم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بسیج سازندگی ۲۸۶۴ نیروگاه کوچک‌ مقیاس در کشور ساخت
  • درخشش گروه‌های جهادی بسیج دانشجویی خوزستان در کشور
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • باقری: گروه‌های جهادی بسیج مایه فخر کشور هستند
  • روز شمار هفته بسیج سازندگی کشور
  • اساتید دانشگاه سرآمدان فرهنگی جامعه هستند
  • تجلیل از اساتید دانشگاه پیام نور ایلام
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی