Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - سنندج - ايرنا - نماينده ولي فقيه در کردستان گفت: اين استان داراي ظرفيت هاي بسياري براي توسعه است اما در بسياري از موارد ايجاد مانع در تحقق اين اهداف بر توانايي هاي آن غلبه مي کند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، آيت الله سيدمحمد حسيني شاهرودي روز چهارشنبه در ديدار کارگران و تشکيلات کارگري کردستان به مناسبت آغاز هفته کارگر با بيان اينکه ظرفيت هاي توسعه اقتصادي در کردستان فراهم است، اظهار کرد: منابع آبي، باغات و اراضي کشاورزي، گياهان دارويي و نيروي انساني از ظرفيت هاي استان براي توسعه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: فعال کردن اين ظرفيت ها در توسعه استان نيازمند همت و مشارکت همه اقشار است ولي دستگاه هاي دولتي با حمايت خود، دانشگاهيان با انجام مطالعات علمي و بخش خصوصي با سرمايه هاي خود مي توانند در اين خصوص پيشقدم باشند.
آيت الله حسيني شاهرودي تاکيد کرد: در سال هاي گذشته اقدامات مناسبي براي توسعه يافتگي در کردستان بويژه براي اشتغال انجام و سرمايه گذاري هاي خوبي شده که برخي از اين اقدامات به نتيجه هم رسيده است.
وي يادآور شد: در برخي موارد مشاهده مي شود کارکنان در دستگاه هاي اجرايي برابر اقدامات توسعه اي مانع تراشي مي کنند که کار اين افراد در اصل خيانت به استان و مردم است.
نماينده ولي فقيه در کردستان اضافه کرد: نهادها و دستگاه هاي نظارتي استان در برابر ممانعت از پيشرفت و توسعه عکس العمل نشان بدهند و لازم است دست اندارکاران با دلسوزي بيشتري در اين مسير حرکت کنند.
آيت الله حسيني شاهرودي خواستار تمرکز بر تکميل زيرساخت هاي استان به منظور ايجاد اشتغال براي کارگران شد و گفت: توجه به نيروي کار زمينه ساز رونق توليد براي کارفرمايان است.
وي حمايت از کالاي ايراني را وظيفه اي همگاني دانست و يادآور شد: نگاه ما بايد هم در کيفيت کالاها و هم در توليد آن مبتني بر ارزش افزوده باشد.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي کردستان نيز در سخناني گفت: مهمترين رکن ارج نهادن به کارگر در جامعه، حمايت از کالاي ايراني و خريد محصولات وطني است که رهبر معظم انقلاب با هوشمندي و درايت امسال را سال حمايت از کالاي ايراني نام نهاده اند.
برهان صلواتي اظهار کرد: اين شعار کليد حل معماي اقتصاد ايران است و اگر بخواهيم مشکل اشتغال استان را حل، اقتصاد را توسعه و ثروت در جامعه توزيع کنيم بايد از کالاي ايراني حمايت کرد.
وي افزود: تحقق اين شعار نيازمند همت 80 ميليون ايراني است و فقط مربوط به يک قشر خاص نيست چون ثابت شده توسعه اقتصادي در هر جامعه نيازمند حمايت از توليد داخلي است.
در پايان اين ديدار با اهداي لوح تقدير از کارگران و فعالان حوزه کار استان کردستان تجليل شد.
پنجم تا 11 ارديبهشت امسال به عنوان هفته کار و کارگر نامگذاري شده است و 11 اين ماه نيز روز جهاني کارگر است.
3034/9102
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۸۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

حجت الاسلام جواد عبادی از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل اقتصادی کشور متأثر از بازار مالی شامل بانک، بورس و بیمه است که در علم اقتصاد کار ویژه تعریف شده و حکمرانی اقتصادی اجازه نمی‌دهد از این کار ویژه خارج شوند و آن هم شامل تأمین نقدینگی و پوشش ریسک بخش واقعی اقتصاد است، کشورهایی که بخش مالی را کنترل کرده‌اند، به رشد رسیده‌اند.

متأسفانه در کشور ما بخش مالی از کار ویژه خارج شده است و اولویت مجلس دوازدهم باید تنظیم کار ویژه در خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون اقتصادی برای من بسیار مهم است و باتوجه به وضعیت اقتصادی کشورمان نیز این کمیسیون اهمیت بالایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

براساس آمار و ارقام موجود آذربایجان شرقی از استان‌های مهم اقتصادی است چراکه در سنجش اقتصادی استان‌ها به ظرفیت‌هایی شامل صنعت، کشاورزی، دامداری، جاذبه‌های گردشگری، ظرفیت ترانزیتی، اقلیم آب و هوایی و پیشینه اقتصادی توجه می‌کنیم و در مقایسه با سایر استان‌ها، استان ما یک سر و گردن بالاتر است، اما در این خصوص که باتوجه به مدیریت استانی و قانون گذاری در مجلس تا چه اندازه این ظرفیت‌ها بالفعل شده‌اند وضعیت مطلوبی مشاهده نمی‌شود.

البته صرفاً از اقتصاد استانی صحبت نمی‌کنیم، اگر بخواهیم اقتصاد ایران جهش یابد، قطعاً یکی از گزینه‌ها روشن شدن ظرفیت خاموش اقتصادی آذربایجان شرقی است؛ به عبارتی اقتصاد استان رونق یابد، در رونق اقتصادی کشور مؤثر بوده و بر اقتصاد ایران تأثیر می‌گذارد.

آذربایجان شرقی سرشار از معادن است، ۵۳ درصد معادن مس کشور متعلق به استان ماست و این یک ظرفیت بزرگ بوده و باتوجه به نگاه ملی و استانی درآمدزایی بزرگی برای استان ایجاد می‌کند، اما لازمه آن مدیریت و قانون گذاری صحیح است.

اگر نمایندگان مجلس در این زمینه در قانون گذاری و اجرای آن هم جهت و همدل بوده و مدیریت استانی و شرکت مس بهینه کار کنند، زنجیره ارزش مس آذربایجان رونق می‌یابد.

تنش آبی یکی از چالش‌های جدی آذربایجان شرقی است، در این خصوص نیز نظرتان چیست؟

بخشی از تنش آب به مدیریت آن مربوط است، البته در مقاطع مختلفی با کمبود آب مواجه هستیم اما مدیریت آن مهم است به عنوان مثال در نیروگاه تبریز به دلیل اینکه از تکنولوژی جدید استفاده نشده مصرف آب بیشترین سهم را دارد پس باید فکری کرد یا توجه کرد سیستم آبرسانی ما آیا واقعاً بهینه از آب استفاده می‌کند یا نه؟ یا تغییری در الگوی کشت محصولات کشاورزی ایجاد کرده‌ایم؟

همه این موارد به مدیریت منابع آب وابسته بوده و باید در این زمینه از ظرفیت‌های علمی و دانش بنیان استفاده کرد همچنین بحث کمربند آبی که مطرح است، اگر تکمیل شود، حداقل در زمینه آب شرب بت مشکل مواجه نمی‌شویم.

در حوزه آبریزی دریاچه که روستاهای اطراف آن بوده، این موضوع مطرح است که با مشاغل کم هزینه و کوچک مقیاس به معیشت آنها کمک کنیم، علاوه‌بر آن سیستم آبرسانی حوزه‌های آبریزی زمین‌های کشاورزی ارتقا یافته و در کشت زمین‌ها از لوله کشی استفاده شود تا پرتی نباشد.

کد خبر 6082968

دیگر خبرها

  • عشق شیدا سرمربی سپاهان را شیعه کرد!
  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم
  • همایش شهدا و تقریب برگزار می شود/ شهدای تقریب از افتخارات ما هستند
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • از ظرفیت شوراها برای پیشرفت چهارمحال و بختیاری استفاده شود
  • رفع مشکلات اقتصادی و تحقق شعار سال نیازمند اقدامات جهادی است
  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد