Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-05-02@22:05:37 GMT

بانکهای خصوصی در رونق تولید مشارکت فعال کنند

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۴۹۱۷۱

بانکهای خصوصی در رونق تولید مشارکت فعال کنند


قائم مقام بانک مرکزی ضمن بررسی اقدامات انجام شده توسط نظام بانکی در خصوص بازسازی مناطق زلزله زده بر ضرورت تسریع عملکرد بانک ها در رفع مشکلات زلزله زدگان تاکید کرد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از بانک مرکزی، اکبر کمیجانی، قائم مقام این بانک که در راس هیئتی متشکل از نمایندگان بانک مرکزی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بانک مسکن به منظور بررسی وضعیت عملکرد شبکه بانکی در بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه در این استان به سر می برد، صبح امروز در جلسه مشترک با استاندار کرمانشاه از عملکرد کارکنان شبکه بانکی در استان کرمانشاه تشکر کرد و گفت: همکاران من در نظام بانکی از جمله کسانی بودند که از ساعات اولیه وقوع زلزله وارد عمل شدند و تلاش بی وقفه ای داشتند که همچنان نیز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیجانی همچنین پیشنهاد کرد کمیته ای با حضور یکی از معاونان استاندار کرمانشاه و نمایندگانی از مدیران سرپرستی بانک‌های دولتی استان، مدیران سرپرستی بانک های خصوصی استان و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به منظور هماهنگی و انسجام بیشتر در رفع مشکلات آسیب دیدگان مناطق زلزله تشکیل شود. وی با تاکید بر لزوم برگزاری جلسات مستمر این کمیته به صورت هفتگی، گفت: عملکرد این کمیته بایستی به طور دقیق توسط سخنگو برای افکار عمومی اطلاع رسانی شود.

قائم مقام بانک مرکزی در این جلسه ضمن بررسی اقدامات انجام شده توسط نظام بانکی در خصوص بازسازی مناطق زلزله زده بر ضرورت تسریع عملکرد بانک ها در رفع مشکلات زلزله زدگان تاکید کرد.

از بانک‌های خصوصی انتظار بیشتری داریم

قائم مقام بانک مرکزی در ادامه به ارائه آماری از نسبت تسهیلات به سپرده به تفکیک گروه های بانکی پرداخت. بر این اساس نسبت تسهیلات به سپرده بانک های تجاری دولتی در بهمن ۹۶ در حدود ۷۶ درصد، در بانک های تخصصی نزدیک به ۲۰۰ درصد و جمع آن در بانک های تجاری و تخصصی در مرز ۱۱۸ درصد بوده است. این نسبت در بانک های خصوصی شده( اصل ۴۴) ۶۶.۹ درصد و در بانک های خصوصی ۴۲ درصد است.

کمیجانی در این خصوص ضمن گلایه از عملکرد بانک‌های خصوصی گفت: انتظار داریم بانک های خصوصی در اجرای طرح رونق تولید عملکرد و مشارکت بهتری داشته باشند. وی همچنین بر تخصیص منابع داخلی هر استان به مصارف مورد نیاز همان استان تاکید کرد.

قائم مقام بانک مرکزی با اشاره به اجرای موفق طرح رونق تولید طی سال های ۹۵ و ۹۶ گفت: خوشبختانه نظام بانکی در اجرای طرح رونق تولید با پرداخت تسهیلات به بنگاههای کوچک و متوسط گام های موثری در حمایت از تولید ایرانی و ایجاد اشتغال برداشته است.

وی افزود: در مرحله اول اجرای این طرح پرداخت حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان به ۷۵۰۰ بنگاه پیش بینی شده بود که شبکه بانکی در عمل حدود ۱۷ هزار میلیارد تومان به بیش از ۲۳ هزار بنگاه تسهیلات پرداخت کرد. برای سال ۹۶ هم پرداخت ۵۰ هزار میلیارد در قالب حمایت بنگاه های کوچک و متوسط و فعالیت های اشتغالزایی پیش بینی شده است.

کمیجانی ادامه داد: تسهیلات پرداختی بانک ها به بخش های اقتصادی طی ۱۲ ماه سال ۹۶ مبلغ ۶۱۳۹.۱ هزار میلیارد ریال بوده که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۶۵۵.۵هزار میلیارد ریال (معادل ۱۲ درصد) افزایش داشته است.

همچنین تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در تمام بخش های اقتصادی طی ۱۲ ماهه سال ۹۶ مبلغ ۳۷۸۸.۸ هزار میلیارد ریال معادل ۶۱.۷ درصد کل تسهیلات پرداختی بوده است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۲۷۷ هزار میلیارد ریال معادل ۷.۹ درصد افزایش داشته است.

به گفته کمیجانی سهم تسهیلات پرداختی بابت تامین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۱۲ ماهه سال ۹۶ معادل ۱۴۵۶.۸ هزار میلیارد ریال بوده که حاکی از تخصیص ۸۳.۶ درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه در گردش تمام بخش های اقتصادی است.

true برچسب ها : اکبر کمیجانی بانک مرکزی ایران زلزله کرمانشاه ۹۶ طرح رونق تولید وام بانکی true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: اکبر کمیجانی بانک مرکزی ایران زلزله کرمانشاه ۹۶ طرح رونق تولید وام بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۹۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن

استاندار قم با تشکر از بانک‌هایی (دولتی) که در ارائه تسهیلات مسکن به استان کمک کردند، گففت: بانک مسکن قم در ارائه تسهیلات بعد از اصفهان و شیراز رتبه دوم کشور را دارد، اما برای برخی بانک‌های خصوصی که در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیدمحمد آقامیری استاندار قم در جلسه امروز شورای بانک‌های استان که در محل سالن امام جواد استانداری برگزار شد نیاز اولیه مردم را در حوزه مسکن دانست و با تشکر از بانک‌هایی (دولتی) که در ارائه تسهیلات مسکن به استان کمک کردند، اظهار داشت: بانک مسکن قم در ارائه تسهیلات بعد از اصفهان و شیراز رتبه دوم کشور را دارد، اما برای برخی بانک‌های خصوصی که در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتند و یا منابع استان را خارج از استان خرج کردند در سفر دوم رئیس جمهور به قم، تصمیمات جدی گرفته خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به استناد بخشنامه بانک مرکزی که 50 درصد منابع بانکی هر استان باید در همان استان هزینه شود، افزود: بنابر تاکید رئیس جمهور نسبت به ارائه تسهیلات خرد به مردم با خارج شدن بانک‌های متخلف از گردونه، بانک‌های دیگر، می‌توانند با شتاب بیشتر به مردم خدمت رسانی نمایند.

استاندار با بیان اینکه بانک‌های خصوصی تحت نظارت بانک مرکزی که با استفاده از منابع استانی فعالیت دارند باید در راستای سیاست‌های مالی دولت به ویژه مسکن به عنوان اولویت اول دولت قدم بردارند، گفت: خوشبختانه استان قم در حوزه مسکن جزء استان‌های برتر کشور است، اما این کافی نیست و برای رسیدن به اهداف تعیین شده همه باید تلاش کنند.

آقامیری با بیان اینکه از ابتدای سال 1402 تا اسفند سال گذشته، از 26 همت جذب بانک‌های خصوصی، فقط 6 همت خرج شده است، عنوان کرد: این جای سوال است که 20 همت جذب شده از استان چرا باید خارج از استان خرج شود در حالی که نصف این مبلغ بسیاری از مشکلات استان را برطرف می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • چرا عمده مردم از دریافت وام بانکی محروم اند؟/سو استفاده بانک ها