Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت مساجد ترکی در آلمان از سوی دولت ترکیه کنترل می‌شود. بنا بر گزارش دولت آلمان در سال گذشته ۳۵۰ امام جماعت برای مساجد ترکی به این کشور فرستاده شده‌اند. گزارش می‌گوید که ادارات آلمان در پاسخ به تقاضای نهاد مذهبی ترکیه (دیانت) به این امام‌ها ویزای کاری داده است.

خبرگزاری ایسنا: منابع آلمانی می‌گویند، سال گذشته تقریبا هر روز یک امام جماعت از سوی ترکیه به آلمان فرستاده شده تا مبلغ سیاست‌های اردوغان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
منتقدان به دولت آلمان خرده می‌گیرند که از خطرات این گونه تبلیغاتی مذهبی-سیاسی در کشور غافل است.

به گزارش دویچه‌وله، فعالیت مساجد ترکی در آلمان از سوی دولت ترکیه کنترل می‌شود. بنا بر گزارش دولت آلمان در سال گذشته ۳۵۰ امام جماعت برای مساجد ترکی به این کشور فرستاده شده‌اند. گزارش می‌گوید که ادارات آلمان در پاسخ به تقاضای نهاد مذهبی ترکیه (دیانت) به این امام‌ها ویزای کاری داده است.

حزب چپ‌های آلمان از دولت درباره فعالیت این امامان سوال کرده است. روزنامه محلی شهر کلن نوشته که در پاسخ به این سوال روشن شد که طول اقامت در ویزای کاری این عده ۱۸۰ روز در نظر گرفته شده است، اما کسی پیگیر این مسئله نیست که آیا آن‌ها پس از اتمام ویزای خود آلمان را ترک کرده‌اند یا مانده‌اند و تقاضای پناهندگی کرده‌اند.

سازمان سراسری نظارت بر فعالیت مساجد ترکی در آلمان (DiTiB) یک سازمان مستقل آلمانی است، ولی امام‌های مساجد از سوی سازمان دیانت ترکیه فرستاده می‌شوند. این سازمان در نهایت تحت کنترل اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه است. امام‌های مساجد از سوی سازمان دیانت ترکیه فرستاده می‌شوند.

سویم داغدلان، معاون رئیس فراکسیون حزب چپ در پارلمان آلمان به روزنامه محلی کلن گفته که دولت آلمان در این زمینه بسیار "ساده‌لوحانه و غیرمسئولانه" برخورد کرده است. به نظر این حزب هرچه شمار امام‌های سازمان دیانت در آلمان بیشتر باشد بدین معناست که نفوذ و کنترل اردوغان در میان ترک‌های آلمان بیشتر می‌شود.

او این را یک توهم دانسته است که انتظار رود سازمانی که همسو با تهدید‌های اردوغان علیه مخالفان و منتقدین اوست، و به تعقیب آن‌ها از سوی دولت ترکیه کمک می‌کند، به بسط دموکراسی در این کشور کمک کند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Nig

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ «یسرائیل کاتس» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی امروز جمعه در پایان جلسه مشورتی مدعی شد تل‌آویو در پاسخ به تصمیم دولت ترکیه مبنی بر قطع روابط تجاری با این رژیم اقدامات «مهم و عملی» اتخاذ کرده است.

بیشتر بخوانید؛ اردوغان : دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم

روزنامه الحره نوشت، از جمله اقدامات رژیم صهیونیستی در پاسخ به این تصمیم ترکیه، تلاش برای کاهش هرگونه رابطه اقتصادی بین آنکارا، تشکیلات خودگردان فلسطین و غزه است چرا که ترکیه بزرگترین واردکننده به تشکیلات خودگردان فلسطین است و مجموع واردات آن به تشکیلات خودگردان حدود ۱۸ درصد است.

همچنین رژیم صهیونیستی از مجامع اقتصادی بین‌المللی درخواست خواهد کرد مجازات علیه ترکیه را به دلیل نقض توافقات تجاری بررسی کنند.

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی همزمان با کمک به بخش‌های صادراتی متضرر از اقدام ترکیه، فوراً برای یافتن جایگزینی برای اقتصاد این کشور در تمامی زمینه‌ها و محصولات مختلف تلاش خواهد کرد.

روز پنجشنبه ترکیه اعلام کرد قصد دارد تا زمانی که رژیم صهیونیستی اجازه دهد کمک‌های انسانی وارد غزه شود، تمامی مبادلات تجاری با این رژیم را به حالت تعلیق درآورد. این درحالی است که آنکارا ماه گذشته نیز محدودیت‌هایی را بر صادرات ترکیه به فلسطین اشغالی اعمال کرده بود.

در همین زمینه، وزارت بازرگانی ترکیه در بیانیه‌ای اعلام کرد تا زمانی که رژیم صهیونیستی به جریان مستمر کمک‌های بشردوستانه به غزه اجازه دهد، صادرات و واردات مربوط به این رژیم به حالت تعلیق درمی‌آید.

کاتس در واکنش به این اقدام ترکیه مدعی شد: هرگز تسلیم اخاذی اردوغان و تهدیدهای او نمی‌شویم. اقتصاد اسرائیل قوی‌تر از دیکتاتوری همچون اردوغان است که توافقات را نقض و به نفع حماس کار می‌کند.

وی در ادامه ادعا کرد «هر کسی که اقدامات یکجانبه علیه اقتصاد اسرائیل اتخاذ کند پاسخ مناسب و دردناک دریافت خواهد کرد. اردوغان می‌خواهد به اسرائیل آسیب وارد کند اما در نهایت اقتصاد فلسطین را متضرر می‌کند».

کاتس این تصمیم ترکیه را «گام شگفت‌انگیز دیگر از سوی دیکتاتوری که آرزوی سلطان شدن دارد» خواند.

ترکیه امروز هم اعلام کرد تا زمان برقراری آتش‌بس دائمی در غزه و انتقال کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه، تجارت با رژیم صهیونیستی را که سالانه حدود هفت میلیارد دلار تخمین زده می‌شود، متوقف می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229363 برچسب‌ها رژیم صهیونیستی

دیگر خبرها

  • فایننشال تایمز: اروپا نگران تشدید اقدامات «خرابکارانه و خشن» روسیه است
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم
  • واکنش رژیم صهیونیستی به تصمیم ترکیه برای تعلیق مبادلات تجاری
  • ادعای رژیم صهیونیستی درباره پاسخ به ترکیه برای قطع روابط تجاری
  • تورم به مرز ۷۰ درصد در ترکیه رسید
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • اردوغان سیاست ترکیه را «نرم» می‌کند
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد