Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ علیرضا تخت شاهی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در آیین افتتاح این تصفیه‌خانه که با حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو و هوشنگ بازوند، استاندار کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: عملیات اجرایی تصفیه خانه فاضلاب شهرستان کنگاور شهریور ماه سال 1391 با اعتباری بالغ بر 110 میلیارد ریال آغاز شد و ظرفیت نهایی این تصفیه خانه در افق طرح (سال 1420) حدود 12 هزارمتر مکعب در شبانه‌روز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: پروژه تصفیه خانه فاضلاب شهرستان کنگاور، در یک مدول اصلی و سه فاز اجرایی تعیین شده است که در فاز اول، دو قسمت اجرایی به صورت همزمان با ظرفیت 8 هزار متر مکعب در شبانه روز پیش بینی و احداث گردید که قادر خواهد بود فاضلاب تولیدی جمعیت تحت پوشش 52 هزارنفری کنونی شهر کنگاور را تصفیه نماید.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، در مرحله بعدی و تا سال 1420 بخش سوم به ظرفیت 4 هزارمتر مکعب در شبانه روز به مرحله اجرا در خواهد آمد.

تخت شاهی افزود: سیستم جدید تصفیه فاضلاب توسط شرکت Biowork ارائه شده که ضمن کاهش هزینه‌های اجرایی ابنیه، تمامی مزایای یک فرآیند لجن فعال با قابلیت حذف نیتروژن را دارا است.

او گفت: این سیستم با دارا بودن راندمان بالا در تصفیه فاضلاب، میزان اندکی لجن تولید می کند که پساب خروجی نیز به راحتی قابل استفاده در بخش کشاورزی است.

402

تصفیه خانه فاضلاب وزیر نیرو کرمانشاه کنگاور آب و فاضلاب نیتروژن هزینه راندمان

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۴۹۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است

به گزارش خبرنگار مهر، یاسر اکبریان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب لرستان هشت مصوبه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است که شش مورد از آنها در حوزه فاضلاب و دو مورد در حوزه آب است، اظهار داشت؛ مشکلی که در لرستان وجود دارد این بوده که هیچ‌کدام از شهرهای استان آب شرب پایدار ندارند.

وی با اشاره پیشرفت ۷۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب خرم‌آباد، پیشرفت ۶۸ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب بروجرد، پیشرفت ۴۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب دورود، پیشرفت ۶۷ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب کوهدشت و پیشرفت ۹۵ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب پلدختر، عنوان کرد: همچنین یکی دیگر از طرح‌ها، پروژه «قمرود» است که تا کنون هیچ اعتباری برای آن اختصاص پیدا نکرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب لرستان، ادامه داد: بخشی از این پروژه در لرستان از سوی قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا و برخی از روستاها از آب شرب بهره‌مند شده‌اند، گفت: همچنین آبرسانی به شهر «شاپورآباد» الیگودرز در قالب این پروژه تا کنون عملیاتی شده است.

اکبریان، افزود: مابقی پروژه آبرسانی به روستاها در قالب طرح «قمرود» اعتباری برای تکمیل ندارند.

کد خبر 6087679

دیگر خبرها

  • توسعه ۱۷ کیلومتری شبکه و خط انتقال فاضلاب در استان قزوین
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • آبرسانی به ۶ روستای گرمی خرداد ماه بهره‌برداری می‌شود
  • اعتباری برای روستاهای ضرر دیده از طرح «قمرود» پرداخت نشده است
  • وزیر نیرو:‌ ایران جزو کشور‌های برتر در سدسازی است
  • افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • بازدید دانشجویان دانشکده بهداشت از تصفیه خانه آب ارومیه
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی