Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@08:17:51 GMT

ادامه الگوي مصرف کنوني به ورشکستگي آبي مي انجامد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۱۴۴۱

ادامه الگوي مصرف کنوني به ورشکستگي آبي مي انجامد

خبرگزاري آريا - کاشان- ايرنا- معاون استاندار و فرماندار ويژه کاشان گفت: بايد الگوي مصرف آب توسط قشرهاي مختلف مردم تغيير کند چرا که اگر با روند کنوني پيش برويم، از بحران عبور کرده و به ورشکستگي آب در منطقه متبلا مي شويم.

به گزارش ايرنا، حميدرضا مومنيان روز چهارشنبه در جلسه شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان کاشان سلامت جامعه را در ارتباط مستقيم با خشکسالي و بحران کم آبي عنوان کرد و گفت: همه تلاش ها بر مديريت درست همه منابع آبي منطقه براي توزيع عادلانه استوار است اما مديريت مصرف و صرفه جويي ضرورت مي باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: منابع آبي داخلي شهرستان و چاه هاي اضطراري از يک سال و نيم پيش شناسايي و پيش بيني شده بود تا در صورت جيره بندي احتمالي نيز توزيع عادلانه آب صورت گيرد.
نزديک به 80 درصد آب آشاميدني شهرهاي کاشان و آران و بيدگل از سفره هاي زيرزميني منطقه و ساير نيازها با انتقال آب زاينده رود تامين مي شد که به گفته فرماندار کاشان، انتقال آب زاينده رود از هفته جاري به منطقه کاشان 100 ليتر بر ثانيه نسبت به هفته گذشته کاهش يافته است.
پيش تر محمدرضا اسدي مديرعامل شرکت آبفا، از کاهش 35 درصدي بارندگي در دشت کاشان خبر داده و از همه مردم منطقه خواسته بود تا با کاهش دست کم 30 درصدي در مصرف براي جلوگيري از مسائلي مانند جيره بندي آب همکاري کنند.
او همچنين با اشاره به مصوبه هاي پيشين شوراي سلامت و امنيت غذايي شهرستان، خواستار جمع آوري فروش آب هاي تصفيه بدون مجوز در کاشان شد و گفت: برخي از اين مکان ها آب هاي آلوده و غير بهداشتي به مردم تحويل مي دهند.
مومنيان اضافه کرد: با توجه به اهميت سلامت مردم اين گونه موارد نياز به تذکر نيست بلکه بايد با دستور دادستان جمع آوري و تعطيل شوند.
وي در ادامه تصريح کرد: مسئولان با کمال تاسف در جلوگيري از ساخت و سازهاي غيرمجاز در کاشان موفق نبودند و به رغم فعاليت شرکت هاي معبربان و شهربان کنترل اين پديده موفقيتي نداشته است.
فرماندار کاشان افزود: 70 واحد مسکوني تا کنون در ميان يکي از خيابان هاي منطقه ناجي آباد ساخته شده در حالي که بر اساس اطلاعات سامانه مکان يابي، شهرباناني که حقوق دريافت مي کنند بيشتر در نقاط مرکزي شهر رفت و آمد داشته و ميانگين توقف آنها گاهي 2 ساعت بوده است.
او بيان کرد: با وجودي که مسئوليت جلوگيري از ساخت و سازهاي غيرمجاز بر عهده شهرداري بوده اما نظارت درست براي کنترل اين ساخت و سازها انجام نشده که در اين راستا برنامه هايي براي برخورد قاطع با متخلفان در دستور کار مي باشد.
مومنيان گفت: هيچ وضعيت غيرايمني به استناد بخشنامه هاي موجود قابليت تبديل به جريمه ندارد و در جايي که مشکل ايمني وجود داشت (ساخت و ساز غير مجاز) بايد تخريب شود.
وي افزود: بر اساس ابلاغ قوه قضائيه مسئولان بايد در مدت سه سال وضعيت ساخت و سازهاي غيرمجاز در شهرستان کاشان را تعيين تکليف (تخريب، جريمه و يا صدور مجوز) کنند.
کاشان با جمعيت نزديک به 365 هزار نفر در فاصله 200 کيلومتري شمال اصفهان واقع است.
6136/8123
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۱۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد

عصرایران ؛ رضا غبیشاوی – جنگ اسرائیل در غزه از 200 روز عبور کرد. همزمان در همین روزها، بیش از 34 هزار انسان در اثر جنگ در این منطقه، کشته شدند.

به گواه آمارهای مورد تایید سازمان ملل متحد، اکثریت انسان هایی که 200 روز قبل بودند اما امروز نیستند؛ از افراد عادی و غیرنظامی به ویژه زنان و کودکان بودند. آنهایی هم که از مرگ جان سالم به در برده اند حالا آواره اند و برای زنده ماندن و رفع گرسنگی دست و پا می زنند.

 200 روز گذشت اما هیچ کدام از اهداف تعیین شده دولت و ارتش اسرائیل، محقق نشد. سران سیاسی و نظامی اسرائیل قبل از جنگ چند هدف را تعیین کرده بودند از جمله : نابودی حماس، برکناری حماس از حکمرانی غزه و آزادی اسیران اسرائیلی در غزه.

تا روز 200 جنگ، هیچ کدام محقق نشده اند و از این باب یک ناکامی برای ارتش اسرائیل است. در حالی که قدرت های بزرگ غربی، سخاوتمندانه، از دولت و ارتش اسرائیل حمایت سیاسی و تسلیحاتی می کنند و در مقابل، تنها چند گروه مقاومت فلسطین وجود دارند با مرزهای بسته و کاملا در محاصره اسرائیل.

ارتش اسرائیل به اهداف اعلامی خود نرسید اما  34 هزار نفر را در این جنگ کشت؛ شهرها و خانه های غزه را تخریب و همه تاسیسات شهری و زیرساخت های زندگی را نابود کرد. 



نظامیان اسرائیلی در غزه

نیروی زمینی ارتش اسرائیل بعد از گذشت 19 سال ، دوباره وارد غزه شد و این منطقه را اشغال کرد. با جلوگیری از ورود غذا و کالای کافی از جمله لوازم درمانی به غزه، قحطی گسترده، گرسنگی شدید و زندگی در لب مرز مرگ را به مردم این منطقه تحمیل کرد. اسرائیل تلاش می کند ناکامی خود را در صحنه جنگ، در سایر بخش ها جبران کند. 

در حال حاضر، نیروی زمینی ارتش اسرائیل همه مناطق شمال و مرکز منطقه غزه را اشغال و کنترل حماس را کنار زده  اما همچنان شهر پرجمعیت رفح در جنوب غزه، در اداره دولت حماس است. شهری که نزدیک به 1.5 میلیون ساکن و پناهجو در آن مستقرند و هیچ جایی برای فرار و در امان ماندن از حملات ندارد. به همین دلیل در صورت حمله ارتش اسرائیل به این شهر، حمام خونی جدیدی شکل می گیرد. 

-  چه حماس باقی بماند یا نماد ؛ پیروز شود یا نشود مسئله بزرگتر و اساسی، اشغال سرزمین و مردم فلسطین توسط اسرائیل باقی مانده است. اشغال هر سرزمین و هر ملتی از سوی نیروی متجاوز و اشغالگر، مقاومت مردم تحت اشغال را بر می انگیزد. این مقاومت در اشکال مختلف تا زمان برچیده شدن اشغال، ادامه دارد.

 اگر می خواهیم داستان اسرائیل – فلسطین را درک کنیم کافی است تصور کنیم اگر اشغال هندوستان توسط انگلیس تا کنون ادامه می یافت الان شرایط چگونه بود؟ آیا جز این بود که مردم استقلال طلب هندوستان علیه اشغال سرزمین شان ، علیه اشغالگران انگلیسی، دست به مقاومت می زدند تا بتوانند اشغالگران را اخراج و استقلال کسب کنند؟

تخریب خانه های غزه در جنگ اسرائیل



 تصور کنید اشغال الجزایر از سوی فرانسه تاکنون ادامه داشت و فرانسوی ها ، علاوه بر غارت منابع طبیعی، به سرکوب و نابودی فرهنگ و زبان و آداب و رسوم مردم الجزایر ادامه می دادند.
در این صورت آیا جنگ و گریز نیروهای استقلال طلب الجزایری علیه نظامیان فرانسوی ادامه نمی یافت تا بتوانند آزادی و استقلال خود را کسب کنند؟

 تصور کنید دولت تبعیض نژادی (آپارتاید) در افریقای جنوبی تا همین امروز به کار خود ادامه می داد و اقلیت سفید می توانست اکثریت سیاه را با تبعیض و تحقیر و زور و اسلحه، به حاشیه براند و آنان را از آزادی و حقوق انسانی محروم سازد. آیا جز این است که تا امروز همچنان آفریقای جنوبی شاهد ناآرامی و درگیری و تنش و زد و خورد بود؟
آیا جز این است که امروز هم در هندوستان، هم در الجزایر و در افریقای جنوبی، با صحنه هایی شبیه آنچه در فلسطین می گذرد روبه رو بودیم؟ 

اشغال هندوستان در 1950 پایان یافت و این سرزمین مستقل شد. اشغال الجزایر هم در 1962 تمام شد و این منطقه شمال آفریقا استقلال یافت. آپارتاید (تبعیض قانونی سفیدها علیه سیاهان ) در افریقای جنوبی هم در سال 1991 به پایان رسید و سیاهان از حقوق برابر و مساوی در کنار سفیدها برخوردار شدند.

 اما فلسطین و فلسطینی ها همچنان درگیر اشغال سرزمین شان از سوی اسرائیل هستند. از سال 1948 (سال اعلام استقلال و برپایی کشور و دولت اسرائیل) تاکنون این اشغال ادامه دارد و هیچ چشم اندازی برای صلح و پایان اشغال وجود ندارد چرا که طرف اسرائیلی، بر ادامه اشغال و سرکوب مردم فلسطینی به نام تروریسم اصرار دارد. مقاومت، تنها چیزی است که در شرایط فعلی، در اختیار مردم فلسطین است.



-  حدود 35 هزار انسان در منطقه غزه در حمله ارتش اسرائیل کشته شدند. این شکست تمامی عیاری برای جهان متمدن سال 2024 است. جهانی که در مقابل چشمان او، این قتل عام رخ داد. از گورهای دسته جمعی تا حمله به بیمارستان ها و از تحمیل گرسنگی تا تحمیل قحطی همه و همه در حالی روی دادند که کشورهای قدرتمند غربی و شرقی جهان، تنها نظاره گر بودند. کشته شدن بیش از 140 خبرنگار در غزه در مدت 200 روز نیز دیگر رکورد دردناکی بود که به دست ارتش اسرائیل ثبت  شد. با این حال، واکنش ها، همچنان کمی بیشتر از اندک است. این موضوع بار دیگر ثابت کرد جهان، اخلاقی اداره نمی شود. دوباره ثابت شد جهان شکست خورد. مثل وقتی قتل عام بوسنی رخ داد و جهان نتوانست مانع از آن شود. مثل وقتی که کشتار رواندا صورت گرفت و جهان، فقط نظاره گر بود.

حوادث غزه ثابت کرد مرگ و رنج انسان ها، ارزش چندانی برای  کشورها و قدرت های جهانی ندارد. بار دیگر ثابت شد زندگی در این جهان غیراخلاقی، نیازمند عقل و تدبیر و سیاست و کیاست بیشتری است.

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 1) نتانیاهو و آینده غزه / "بی بی" به دنبال چیست؟ / تفاوت طرح ایران ، اسرائیل و جهان اسرائیل و فلسطین ، راه حل تک کشوری یا دو کشوری؟ (بخش 2)  موشک های ایران در آسمان قدس ؛ عکس تاریخی 

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • قبض برق این مشترکان ۲۴ برابر می‌شود
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • قبض این مشترکان ۲۴ برابر می شود
  • ۲۴ برابر شدن قبوض برق برای مشترکان پر مصرف
  • تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست
  • 200 روز جنگ اسرائیل در غزه ؛ جهان شکست خورد