Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-29@16:33:21 GMT

کودک آزاری در ماهشهر / مردم آزاری در الکوره

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۱۵۸۹

ماجد تمیمی
روزنامه نگار مستقل

چند روزی است که خبر یک جنایت بزرگ کودک آزاری چند دختر و پسر بچه توسط یک نامادری و پدر آن ها، رسانه ها را شوکه کرده است. در شهرک طالقانی یا همان الکوره . مقام های قضایی نیز اقداماتی را انجام داده اند و پرونده در حال پیگیری است. چکش داغ، چسب حرارتی، شکستن دندان ها و دست ها و پاها بخشی از سناریوی این فیلم ژانر وحشت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

...

چرا این یاداشت دو تیتر دارد؟!

شهرک طالقانی (الکوره) از توابع بندر ماهشهر با جمعیتی بالغ بر ۴۵ هزار نفر است. در فاصله ۱۰ کیلومتری منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر و بزرگترین مجتمع پتروشیمی ایران و یکی از بزرگترین بنادر صادراتی کشور قرار دارد. روایت رسمی از این منطقه عرب نشین و محروم! با نام شهرک طالقانی پیوند خورده است اما ساکنان بومی از این منطقه به نام الکوره یاد می کنند. منطقه ایی متشکل از ساکنان بومی و جنگ زده ها...

من بچه یک جنگ زده ام، بچه کوره ها!

روایت غیر رسمی.

خیابان های تنگ. اعتیاد. فقر. بیکاری. بنیادگرایی. نزاع های قبیله ایی. کمبود امکانات اولیه رفاهی و آموزشی این شهرک قریب به ۵۰ هزار نفری را به یک اردوگاه تبعیدشدگان و فراموش شدگان تبدیل کرده است. در نزدیکی بزرگترین مجتمع های تولید ثروت ایران.

هنوز به خاطر دارم دبستان شهید برزگر را در خیابان سربندر شهرک طالقانی. مدرسه ایی که بیشتر شبیه یک شوره زار بود تا مکان آموزشی. بدون امکانات اولیه یک مدرسه؛ کلاس های با سقفی کوتاه و پر از شوره، نیمکت های زوار در رفته و....یک وحشت ناتمام بود. معلمی که با خودکار گذاشتن لای دست هایمان و فشار دادن آن. اولین معنای کودک آزاری را به من آموخت. آقای ... معلم کلاس چهارم دبستان!!

بعدها در مدرسه راهنمایی شهید مطهری ۲سال از وجود معلم زبان انگلیسی محروم بودیم و معلم پرورشی آقای ... که مدیر مدرسه هم بود. نقش معلم زبان انگلیسی را ایفا می کرد. این یک کودک آزاری بود.

یادم می آید همان زمان که کلاس دوم راهنمایی بودم و ۱۲ سال بیشتر نداشتم با یکی از همکلاسی ها با پای پیاده تا اداره آموزش و پرورش ماهشهر رفتیم و به این وضعیت اعتراض کردیم. ۱۰ کیلومتر را با پای پیاده رفتیم. نتیجه اش کشیده های محکم آقای... بود و تجدیدی من در درس زبان انگلیسی و تذکر به خانواده ام و کتک های مفصل خانواده...!
این یک کودک آزاری بود که تا اکنون در کوره ها ادامه دارد.

گزارشگر و خبرنگار تهرانی؟!

چند روزی است که کوره ها تیتر اخبار کودک آزاری است و آب دهان خبرنگاران را به وجد آورده است. سلفی گرفتن و اشک ریختن برای کودکانی که دندان هایشان با چشکش شکسته شده و دست هایشان با چسب حرارتی سوخته و یک ماه در حیات خلوت بر میله ها بسته شده اند. یکی از این خبرنگارهای تهرانی از کودک می پرسد چسب حرارتی دیگر چیست؟!!!

آقایان مسئول و خبرنگاران خوش لهجه تهرانی!

اینجا کوره ها است. یک شهرک عرب نشین. با جمعیتی قریب به ۵۰ هزار نفر بدون حتی یک فصای سبز یک پارک مناسب، یک سرسره، یک تاب.... آیا این کودک آزاری نیست. کمی دوربین ها و قلم هایتان را به سمت این جنایت رسمی ببرید حالا که کارد به استخوان رسیده است، آمده اید با زخم هایمان سلفی بگیرید. پدران بیکار کودکان و گرسنگی آنها آیا کودک آزاری نیست؟

نامادری این کودکان به قطع یک مجرم است و باید با او برخورد لازم قصایی صورت گیرد. اما مسؤلان شهرى و استانى و كشورى مسوولیتی ندارند؟

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۱۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مصطفی حقیقی مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان در دیدار با عباس صوفی نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی از فعالیت مجدد منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال خبر داد.

وی در حالی از این خبر مسرت‌بخش پرده برداشت که توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه همدان، فامنین و قهاوند وارد فازی جدی می‌شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد ۱۴ سال مسکوت بود، ادامه داد: این منطقه در آستانه فعالیت مجدد و واگذاری است. جهان‌آباد یکی از ظرفیت‌های مهم اقتصادی استان همدان تلقی و بستر خوب و اثرگذاری برای توسعه به شمار می‌رود.

حقیقی عنوان کرد: با توجه به تنش‌های آبی در منطقه، در جهان‌آباد زمینه مناسبی برای ایجاد «بندر خشک» وجود دارد، امیدواریم با حمایت نمایندگان، این موضوع عملیاتی شود و رفتن به سوی این کار مزایای بسیاری دارد که از جمله آن جلوگیری از هدررفت منابع است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست با بیان اینکه منطقه ویژه جهان‌آباد و رونق آن یکی از دغدغه‌های اصلی ما تلقی می‌شود، ادامه داد: به اعتقاد من همدان نیاز به صنعت خودروسازی دارد و منطقه جهان‌آباد این ظرفیت را دارد که در این زمینه کمک‌حال باشد.

عباس صوفی با بیان اینکه یکی از محور‌های اصلی توسعه اقتصاد، پویاییِ شهرک‌های صنعتی است، تبیین کرد: برنامه‌ریزی برای فعال کردن واحد‌های تولیدی در روستاها، یکی از اهداف مهم ما خواهد بود و تمام تلا‌ش‌ها در نگاه کلان، توسعه اشتغال در حوزه انتخابیه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیرخارجه اردن: نباید اجازه داد نتانیاهو منطقه را به نابودی بکشاند
  • وزیرخارجه اردن:نباید اجازه داد نتانیاهو منطقه را به نابودی بکشاند
  • لایروبی کانال آب‌های سطحی شهرک سعدی
  • قطعی آب مکرر در شهرک والفجر رباط کریم
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • امیدواریم جلسات باشگاه فولاد در خوزستان برگزار شود
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود