Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@19:22:53 GMT

عوارض استفاده از لمینیت و کامپوزیت به جای درمان ارتودنسی

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۲۱۵۰

به گزارش خرداد به نقل از ساعت 24،فرهاد صدرالدینی، در ارتباط با موضوع ارتودنسی اظهارداشت: بی تردید بهترین شیوه برای درمان دندان‌های نامرتب و کج استفاده از روش‌های ارتودنسی ثابت و متحرک است که در تمام محافل علمی دنیا به عنوان بهترین شیوه برای درمان ناهنجاری‌های دندانی شناخته می‌شود.
وی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل مدگرایی و ناآشنایی با عوارض لمینیت، بسیاری از بیماران مایل هستند به جای اردتونسی از ونیرهای کامپوزیت استفاده کنند که البته پس از مدتی دچار بیماری های مختلف دهان و دندان می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این متخصص ارتودنسی ادامه داد: دندانی که از ریشه کج شده است و درجای مناسب خود قرار ندارد باید با فشار مناسب و در طول زمان درمان شود و شیوه‌های دیگر نمی‌تواند راه حل قطعی باشد.
وی با بیان اینکه استفاده از لمینیت به جای ارتودنسی باعث پوسیدگی دندان می‌شود افزود: تراشیدن مینای دندان، فاصله بین روکش تا لثه، احتمال لب‌پر شدن بر اثر دندان قروچه و ... تنها بخشی از عواملی است که باعث پوسیدگی می شود چرا که لایه محافظ پیشتر تراشیده شده و دندان بسیار حساس و آسیب پذیر شده است.
صدرالدینی گفت: ناهمگونی فک با دندان یکی از دلایلی است که بیماران برای درمان و طرح لبخند به پزشک مراجعه می کنند موضوعی که تنها با ارتودنسی قابل درمان است ولی ما حتی شاهد هستیم که در برنامه‌ها برخی برای تبلیغات و کسب درآمد روش لمینیت را پیشنهاد می کنند که برنامه سازان باید در این خصوص توجه داشته باشند.
این متخصص ارتودنسی خاطر نشان کرد: ارتودنسی علم تصحیح روابط نامناسب فک و دندان و ردیف کردن دندان های نامنظم است؛ همچنین با انجام ارتودنسی مشکلات مربوط به نظم، ترتیب و قرارگیری دندان‌ها در فک برطرف شده و فرد می‌تواند با کیفیت بهتری غذا بخورد و از زیبایی بیشتری هنگام صحبت کردن و لبخند زدن برخوردار باشد. برچسب ها: لمینیت ، کامپوزیت ، ارتودنسی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اثربخشی مراتع در تولید گوشت قرمز
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • لبخند زیبا و جذاب، راز جذابیت لبخند بازیگران چیست؟
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • شیوه درست کردن نیمروی بدون روغن + فیلم
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • صلیب سرخ: در شیوه کمک رسانی به افغانستان تغییر ایجاد شود
  • فیلمی از شیوه انتقال آذوقه به عشایر محاصره شده در سیل
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»