Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، میزگرد «احیای بافت تاریخی مرکز استان سمنان، توسعه صنعت گردشگری» با حضور مسوولان و کارشناسان حوزه های عمرانی و فرهنگی شهرستان سمنان در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز سمنان برگزار شد.
در این میزگرد مهدی صمیمیان معاون امور عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری، حمیدرضا دوست محمدی رییس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان، محمد زحمتکش عضو شورای اسلامی شهر، سعید حسینی رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری، محمودرضا دارائی مدیر امور گردشگری شهرداری سمنان و حسین صدر ناصری پژوهشگر حوزه عمرانی و شهری حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حاضران در میزگرد «احیای بافت تاریخی مرکز استان سمنان، توسعه صنعت گردشگری» با تاکید بر لزوم همکاری و همدلی دستگاه های اجرایی و مردم در این هدفگذاری، نقش فرهنگ سازی برای نوسازی بافت تاریخی و پذیرش گردشگر را با تکیه بر داشته های فرهنگ بومی اجتناب ناپذیر دانستند و بر هماهنگی بیشتر برنامه های بازسازی شهری با تکیه بر توسعه صنعت گردشگری، به منظور جلوگیری از هرگونه موازی کاری در این زمینه تاکید کردند.
حدود 30 درصد از بافت تاریخی استان سمنان در مرکز این استان واقع شده و بر اساس آمار، شهر سمنان بزرگترین بافت تاریخی استان را داراست، یکی ازمشکلات اساسی در احیای بافت تاریخی و فرسوده سمنان، بی رغبتی ساکنان در بافت برای دریافت تسهیلات به منظو بازسازی این بخش از شهر است.
در سال گذشته بیش از هشت میلیارد ریال معادل چهاردرصد از اعتبارات مرکز استان سمنان، صرف احیا و بازسازی بافت فرسوده شد.
گزارش تکمیلی این میزگرد در روزهای آینده در سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی(ایرنا) و حساب شبکه های اجتماعی این رسانه ملی منتشرمی‌شود.
7339/6103
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 جمهوری اسلامی دستگاه های اجرایی صنایع دستی و گردشگری صنعت عضو شورای اسلامی شهر موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۲۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد

شهردار بافت تاریخی یزد با اشاره به اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد گفت: اتصال فاضلاب‌های خانگی به قنات‌های متروکه اصلی‌ترین عامل فرونشست در شهر یزد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری بافت تاریخی یزد، علیرضا نقوی با اشاره به انتشار مطالب نادرستی در فضای مجازی مبنی بر انتقال شبکه دفع آب‌های سطحی به قنات‌های متروکه سطح شهر و فرونشست‌ها اظهار کرد: منطقه بافت تاریخی در سال گذشته با هزینه ۱۰۷ میلیارد ریال، پروژه دفع آب‌های سطحی از بلوار دهم فروردین تا رودخانه مرکزی را اجرا کرد که خوشبختانه امسال هیچیک از خیابان‌های مسیر دچار آبگرفتگی نبود و روان آب‌ها به رودخانه مرکزی هدایت شد و خبر منتشر شده مبنی بر هدایت روان آب‌ها به قنات‌های متروکه صحت ندارد.

وی به فرونشست‌هایی که پس از بارندگی‌های اخیر ایجاد شد پرداخت و افزود: در تقاطع ایرانشهر حفره ایجاد شده در مسیر پوکه متروکه‌ای بود که عمده دلیل آن اتصال فاضلاب خانگی و واحدهای صنفی اطراف به مسیر قنات بوده که متأسفانه بارها نسبت به تخلف این قبیل اقدامات شهروندان تذکر داده شد و همشهریان بر اصلاح آن اقدام نکردند و ضروری است تا شرکت آب و فاضلاب هم به این مهم تاکید بیشتری داشته باشند.

شهردار بافت تاریخی یزد ضمن تأکید بر اصلاح مسیر فاضلاب‌های خانگی از سوی شهروندان گفت: بخشی از کسبه و ساکنین اقدام به اتصال لوله‌های فاضلاب خانگی به مسیرهای پوکه قنات می‌کنند که این کار علاوه بر تخلف و جرم بودن آن، منجر به این قبیل فرونشست‌ها در سطح معابر که باعث بروز خسارات جبران‌ناپذیر و جانی خواهد شد.

به گزارش ایمنا، برای جلوگیری از اینگونه مخاطرات، همکاری بیشتر دستگاه‌های خدمت‌رسان در آموزش‌های بیشتر به شهروندان را می‌طلبد.

کد خبر 751179

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • عکس/ تخریب بافت تاریخی روستای شیلاندر
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • برگزاری ۵ رزمایش برای نوسازی بافت های فرسوده
  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد