Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > آذربایجان شرقی - معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به انعقاد قرارداد عملیاتی پروژه نفلین سینیت با یک شرکت کانادایی گفت: قرارداد اجرایی آن تا پایان اردیبهشت به پایان رسیده و پروژه وارد فاز اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، جمشید انصاری در جمع اعضای شورای اداری شهرستان سراب ابراز امیدواری کرد، سفر رئیس جمهور به استان آذربایجان‌شرقی موجب رفع مشکلات استان شده و نقش قابل توجهی در حل معضلات شهرستان سراب ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، قول مساعد داد تا به عنوان نماینده دولت درخواست‌های مردم و مسئولان شهرستان سراب را در هیات دولت و در جمع اعضای دولت پیگیری کند.

وی افزود: بدون تعارف تمام مواردی که از سوی مسئولان سراب درخواست شده، نیازمند منابع مالی است و بودجه عمومی کشور نیز مبلغی مشخص بوده که کفاف هزینه‌های کل کشور را نمی‌دهد، به عنوان نمونه همین پروژه نفلین سینیت به تنهایی نیازمند یک دهم بودجه عمومی کشور است.

انصاری تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع مالی، نباید تمام درخواست‌های شهرستانی را عمومی کرد چرا که همه درخواست‌ها قابل اجرا نیست و کارها باید براساس اولویت انجام گیرد.

معاون رئیس جمهور درادامه با اشاره به وجود پروژه‌های نیمه‌تمام در کشور اذعان داشت: تکمیل این پروژه‌ها نیازمند ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است که معادل ۱۵ سال بودجه عمرانی کشور بوده و در این میان هنر مدیران، اولویت‌بندی درست پروژه‌ها برای رسیدن به توسعه است.

رئیس سازمان استخدامی کشور با اشاره به پروژه عظیم نفلین سینیت در سراب گفت: این پروژه می‌تواند یک محرک توسعه برای شهرستان و استان باشد و درآمدهای حاصل از آن نظیر درآمدهای مالیاتی، می‌تواند سایر مشکلات شهرستانی را مرتفع کرده و مشکل اشتغال را به کل رفع کند.

وی در ادامه با اشاره به انعقاد قرارداد عملیاتی پروژه نفلین سینیت با یک شرکت کانادایی، ابراز امیدواری کرد، قرارداد اجرایی آن تا پایان اردیبهشت به پایان رسیده و پروژه وارد فاز اجرایی شود.

انصاری ادامه داد: در صورت تامین منابع مالی، این پروژه در مدت ۳۸ تا ۴۰ ماه قابل بهره‌برداری است که امید است در دولت فعلی پروژه به جایی برسد که موجب امیدواری مردم سراب شود.

46

کلید واژه‌ها : استان آذربایجان شرقی - تبریز - اقتصاد ایران - ایران و کانادا - رشد اقتصادی - کانادا -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان شرقی تبریز اقتصاد ایران ایران و کانادا رشد اقتصادی کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • تحصن دانشجویی در دانشگاه تورنتوی کانادا در حمایت از فلسطین
  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس
  • تخصیص ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلج فارس
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد