Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين-ايرنا-معاون امور اقتصادي و برنامه ريزي وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي گفت: با توجه به اينکه ثبات مديريت در صنايع وضعيت کارگران را بهبود مي بخشد از اين رو واحدهاي توليدي و بنگاه هاي اقتصادي بايد در اين زمينه مورد توجه جدي قرار گيرند.

به گزارش ايرنا، علي سرزعيم عصر چهارشنبه در حاشيه بازديد از واحد توليدي لوازم خانگي پارس قزوين در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: امسال يکي از اهداف مهم اين وزارتخانه ساماندهي بنگاه هاي اقتصادي است زيرا بسياري از آنها با نرخ کارمزد بالا در حال ادامه فعاليت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بعضي از اين واحدها نيز با ضرر و زيان روبرو بوده که اميدواريم با برنامه ريزي هاي صورت گرفته آنها نيز با کمک برخي از سرمايه گذاري ها بتوانند از وضعيت کنوني خود خارج شده و دوباره رونق اقتصادي آنها بازگردد.
به گفته وي، تدابير انديشيده شده و وضعيت شرکت هاي زيانده به طور منظم و هفتگي از سوي شخص رئيس جمهور توسط وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي مورد پيگيري مستمر قرار مي گيرد.
سرزعيم با اشاره به برنامه ريزي در جهت تحقق شعار سال، گفت: امسال جهت آرامش خاطر مردم با ساماندهي بنگاه هاي اقتصادي، شاهد رونق توليد بيشتر و در پي آن ايجاد اشتغال پايدار خواهيم بود.
وي يکي از اهداف امسال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي را هم افزايي در مجموعه شرکت هاي اين وزارتخانه دانست و افزود: شرکت هاي ايراني از اين پس براي بقاي خود در بازارهاي جهاني بايد به عنوان يک برند و رقيب اصلي براي محصولات خارجي ظاهر شوند.
وي اضافه کرد: همکاري بين شرکت هاي داخلي بايد در بازارهاي صنعتي رونق بيشتري پيدا کند و رفته رفته با ايجاد هم افزايي بازار کشور را بيش از پيش در دست گرفته و بازار کشور هاي همسايه را نيز تحت کنترل خود داشته باشند.
اين مقام مسئول با ابراز اميدواري در جهت موفقيت اين طرح براي بقاي بنگاه هاي اقتصاي، افزود: افزايش نرخ ارز به اين روند کمک شاياني خواهد کرد چراکه با به وجود آمدن اين بازار، شاهد رقابت شرکت ها در جهت پيشرفت و هم افزايي با هم خواهيم بود.
معاون امور اقتصادي و برنامه ريزي وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي ادامه داد: اين وزارتخانه شرکت هايي که تعديل نيروي انساني بالايي دارند را مورد ارزيابي هاي کامل قرار داده و در جهت رفع موانع آنها نيز تلاش هاي لازم را انجام مي دهد.
به گفته وي، تا امروز بيش از 70 درصد از بنگاه هايي که با تعديل نيروي انساني بالا روبرو بوده اند با رفع موانع دوباره به چرخه توليد بازگشته اند.
سرزعيم با اشاره به بازديد حضوري خود از شرکت لوازم خانگي پارس قزوين، گفت: اين بازديد در راستاي روشن شدن وضعيت اين شرکت و بررسي علل کاهش توليد آن صورت پذيرفت که اميدواريم اين واحد توليدي با سابقه را در سال حمايت از کالاي ايراني به نحو درست بتوانيم به چرخه توليد و سود آوري بازگردانيم.
6104/8054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • باز طراحی ۷ خیابان اصلی در قم
  • بهره‌برداری خط دوم کارخانه سیمان رزن در سال آینده
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • تعیین تکلیف ۲۹ بنگاه اقتصادی در نشست کارگروه تسهیل فارس
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران
  • حرکت بازار ارز به سمت ثبات/ نوسان یک یا دو هزار تومانی قیمت دلار طبیعی است
  • دانشگاه بنگاه اقتصادی نیست/ لزوم تولید دانش کاربردی برای تبدیل به سرمایه