Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-01@03:40:39 GMT

مهارت های فرزندپروری به منظور پیشگیری از اعتیاد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۵۱۳۶

مهارت های فرزندپروری به منظور پیشگیری از اعتیاد

استان‌ها > لرستان - اولین جلسه کمیته فرهنگی - پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان به ریاست موسوی نیا سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان و با حضور دبیر شورای هماهنگی و اعضای کمیته(۲۶ دستگاه اجرایی استان) در سال ۹۷ در سالن کنفرانس گروههای آموزشی برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان، در این جلسه موسوی نیا سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان و رئیس کمیته فرهنگی، پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تقدیر از اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی دستگاه‌های اجرایی در ایام نوروز بر آمادگی آموزش و پرورش لرستان جهت همکاری همه جانبه با دستگاه‌های اجرایی استان اشاره کرد و بر ظرفیت عظیم آموزش و پرورش در جهت فرهنگ سازی و ارائه آموزش ها و مهارت های فرزندپروری و سبک‌های زندگی به منظور پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و قرص های روانگردان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی نیا سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان لرستان و رئیس کمیته فرهنگی پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در این جلسه گفت همه صاحبنظران بهداشت، سلامت و تعلیم و تربیت اتفاق نظر دارند که پیشگیری بهتر از درمان است.

وی تصریح کرد: اگر می‌خواهیم جامعه ای سالم و با نشاط داشته باشیم می‌طلبد افراد آن از نظر جسمی ، روحی و روانی سالم باشند.

موسوی نیا خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش به خاطر ظرفیت بالای خود می‌تواند عرصه‌ای برای انجام فعالیت‌های فرهنگی باشد و حتی لازم است برای این منظور از دوران پیش دبستانی شروع کرد.

وی با اعلام آمادگی آموزش و پرورش برای همکاری با سایر ارگانهای مختلف در جهت مبارزه با مواد مخدر ،ابراز امیدواری کرد که با همفکری و هم افزایی بتوانیم یک جامعه سالم داشته باشیم تا دانش آموزان در دوران جوانی سلامت لازم را داشته باشند و پویایی و نشاط در جامعه جریان داشته باشد.

 

46

کلید واژه‌ها : استان لرستان - ترک اعتیاد - پیشگیری از اعتیاد - اعتیاد -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان لرستان ترک اعتیاد پیشگیری از اعتیاد اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۵۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران گفت: تشکیل بانک اطلاعاتی با کمک مجمع خیرین به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، سیدحسین درویشی شامگاه _یک‌شنبه، نهم اردیبهشت_ در جلسه شورای مهارت واقع در سالن ششم بهمن فرمانداری ویژه آمل با اشاره به فعالیت دو هزار و ۵۰۰ آموزشگاه در سراسر استان اظهار کرد: از این تعداد ۳۰۰ آموزشگاه در این شهرستان وجود دارد که ۲۰۰ آموزشگاه آن به آمایش نیاز دارد.

وی افزود: در جهت جذب سرمایه‌گذار در ۲ حوزه گردشگری و صنایع‌دستی فراخوان عمومی داده شود و این باید بر مبنی عنوان سال آن هم مشارکت مردمی باشد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه در این استان ۷۰ درصد آموزش در آموزشگاه‌های آزاد انجام می‌شود، گفت: بنگاه‌های اقتصادی و واحدهای صنعتی در استان فعال هستند، بنابراین برای ارتقای مهارت و جذب کارگر باید در سامانه عضو شوند.

درویشی با تاکید بر اینکه در جهت مهارت‌آموزی واحدهای اصناف باید وارد کار بیاید، اظهار داشت: با وجود اینکه ایجاد اشتغال در سطح کشور جایگاه بالایی قرار داریم، اما در زمینه دانش‌آموختگان در تراز پایین قرار داریم.

وی با اشاره به اینکه هم‌اکنون ۷۰ درصد کارآموز یا دانشجوی در حال تحصیل یا دانش‌آموز هستند و این مناسب نیست، عنوان کرد: با توجه به تشکیل مجمع خیرین فنی و حرفه‌ای در این استان نیاز به فعالیت گسترده در سراسر مازندران دارد؛ تشکیل بانک اطلاعاتی در این مجمع ضروری به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در فنی و حرفه‌ای است.

این مسئول افزود: پنجشنبه مهارتی به نام مهر راه انداخته شد که در این اصناف دهیاران و بخشداران برای توانمندسازی روستا به کمک سفیران مهارت آموزی بیایند، با توجه به این‌که پایلوت آن در ۵۰۰ روستا دستور کار قرار گرفت.

کد خبر 748904

دیگر خبرها

  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • تصویب نقشه راه اجرایی سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • در جلسه عصر امروز شورای‌عالی انقلاب فرهنگی صورت گرفت؛ تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • تشکیل بانک اطلاعاتی به منظور ترویج اشاعه کارآموزی در مازندران
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج