Web Analytics Made Easy - Statcounter

کودک و نوجوان > فرهنگی - اجتماعی - ترجمه‌ی سحر منصوری:
نام واقعی این بازیگر ۴۳ساله‌ی فرانسوی «ساموئل جوی» است، اما چون کارش را با تئاتر شروع کرده و به‌خاطر ادای احترام به پدربزرگش، نام هنری «هملت» را برای خودش انتخاب کرده است.

او كه به‌عنوان بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون در فرانسه شناخته‌شده است، 17سال پيش از فيلم‌سينمايي «حريف تمريني»، فيلم كوتاهي ساخته بود و حريف تمريني، اولين فيلم بلندسينمايي او در مقام كارگردان به‌حساب مي‌آيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوي مي‌گويد كارگرداني فيلم تجربه‌ي فوق‌العاده‌اي بوده اما هرگز حاضر نيست بازيگري را فراموش و رها كند.

حريف تمريني، داستان بوكسوري به‌نام «استيو لَندري» است كه بيش‌تر از اين‌كه برنده باشد، بازنده بوده است، اما در آخرين فعاليت حرفه‌اي‌اش در دنياي ورزش مي‌خواهد به همه ثابت كند كه فقط يك حريف تمريني نيست و مي‌تواند قهرمان باشد.

اين فيلم در سي و ششمين جشنواره‌ي جهاني فيلم فجر، ميهمان بخش «زنگ هفتم» و كودكان و نوجوانان ايران است.  به همين مناسبت، ترجمه‌ي گفت‌وگويي ويژه را با ساموئل جوي، كارگردان اين فيلم برايتان مي‌آوريم.

 

کمي از داستان فيلم حريف تمريني بگوييد.

داستان درباره‌ي بوکسوري 45ساله است که روزهاي آخر عمر حرفه‌اي ورزش بوکس را مي‌گذراند. اوضاع براي او طوري پيش مي‌رود که مي‌پذيرد براي يک‌ماه، حريف تمريني ورزشكار ديگري براي شرکت در مسابقه‌ي قهرماني باشد.

حريف تمريني، داستان اين مرد است و به رابطه‌ي او با خانواده و حرفه‌اش مربوط مي‌شود؛ مردي که هم پدر است و هم قهرماني ايستاده در آخر مسير.

 

با توجه به داستان فيلم فکر مي‌کنم انتخاب بازيگر کار چندان آساني نبوده.

بله، من دنبال كسي بودم که علاوه بر بازيگري با بوکس هم آشنا باشد. کسي که اداي بوکس را درنياورد و كاملاً بداند بوکس چيست. فکر کردم حتي اگر کسي سه تا چهارماه شبانه‌روز هم تمرين کند تا بوکس ياد بگيرد، باز هم به کار من نمي‌آيد چون من بازيگري را مي‌خواستم که با بوکس، با سختي‌ها و دشواري‌هاي اين ورزش زندگي کرده باشد.

 

پس شانس آورديد که بازيگر مورد نظرتان را پيدا کرديد.

بله، «ماتيو کازووتيز» خيلي از فاکتورهاي لازم اين نقش را داشت. اما مشکل اين‌جا بود که او بوکس تايلندي کار کرده بود، نه بوکس انگليسي. براي همين زماني را در نظر گرفتيم تا او بوکس انگليسي کار کند و با آن عجين شود. طوري که انگار اين ورزش را هضم کرده است.

 

 

موافقيد که حريف تمريني، بيش‌تر فيلمي ورزشي است تا يک درام خانوادگي؟

نه، مطلقاً! اصلاً حريف تمريني را فيلمي ورزشي نمي‌دانم، هرچند اين فيلم به موضوع بوکس هم مي‌پردازد. به‌نظر من حريف تمريني، فيلمي درباره‌ي يک مرد است، نه فيلمي درباره‌ي يک ورزشکار. اين مرد مي‌خواهد هم پدر باشد و هم ورزشکار.

او سال‌ها بوکس کار کرده و روحياتش زمخت و خشن شده و حالا با اين روحيات تيره و تار مي‌خواهد با دخترش ارتباط برقرار کند. او چيزي از ظرافت و رفتار لطيف و مهربان پدرانه نمي‌داند و اين چالش بزرگ زندگي اوست.

هم‌چنين مي‌خواهد آموخته‌هايش را به ورزشکاري جوان‌تر منتقل کند. نوع ارتباط او با پسر ورزشکار نيز چالشي ديگر برايش پيش مي‌آورد. حالا اين مرد، تک و تنها بايد با اين چالش‌هاي سخت و نفس‌گير در زندگي‌اش رودررو شود.

 

خودتان هم به بوكس علاقه داشتيد يا عامل ديگري باعث شد که کارگرداني اين فيلم را برعهده بگيريد؟

به نظرم آمد كه اين داستان قابليت تبديل‌شدن به يک فيلم خوب را دارد. ضمن اين‌كه علاقه‌ي من در بازيگري به نقش‌هاي دردسرساز يا آدم‌هاي بد قصه است. فکر مي‌کنم گاهي در حق اين آدم‌ها بي‌انصافي مي‌شود. شايد براي همين است که قهرمان فيلم حريف تمريني برايم انساني قابل احترام بود که بايد به او فرصت  داده مي‌شد.

 

اگر حريف تمريني با اقبال مواجه شود، ممکن است که از دنياي بازيگري فاصله بگيريد؟

اوه خداي من، هرگز! بازيگري براي من تمام نمي‌شود حتي با اين‌که ممکن است فرصت‌هاي کارگرداني بيش‌تري بعد از اين نصيبم شود.

 

 

ماجراي اسم «هملت» چيست؟

من کارم را از تئاتر شروع کردم. در ابتداي راه، اسم هنري هملت را براي خودم انتخاب کردم چون به‌ نوعي مي‌خواستم به پدربزرگم اداي احترام کرده باشم. وگرنه نام واقعي من جوي است.

 

ولي اين‌روزها کم‌تر تئاتر کار مي‌کنيد.

تعمدي نيست. هنوز براي تئاتر احترام ويژه‌اي قائلم. اما دنبال نقشي‌ هستم که آن‌قدر کشش داشته باشد تا مرا به صحنه بازگرداند.

 

اولين تجربه‌ي حضورتان در مقام کارگردان با يک فيلم نسبتاً خشن بود. دوست نداريد که براي فيلم‌هاي بعدي‌تان سراغ ژانر کمدي برويد؟

چرا که نه؟ حتماً! اصلاً دوست ندارم در يک ژانر محدود شوم. البته کار‌کردن در ژانر كمدي، اصلاً کار آساني نيست.

 

در همین زمینه: زنگ سینما برای دانش‌آموزان لذت زنگ هفتم یک دنیا سینما در بهار زنگ هفتم، زنگ تماشا! دنبال داستانی بامزه بودم! آدم بسیار سمجى هستم! بازی هِنوک شگفت‌انگیز بود!

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۵۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر در میزبانی مسابقات قهرمانی کشور سنگ تمام گذاشت

علی دانشمندفرد در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مسابقات بوکس قهرمانی نوجوانان کشور اظهار کرد: خوشبختانه سطح ورزشکارانی که در این مسابقات حضور پیدا کردند از نظر فنی بالا بود.

وی افزود: استعدادهای درخشانی به ورزش بوکس کشور در این مسابقات معرفی شدند که قطعا آینده بوکس ایران را خواهند ساخت.

دبیر فدراسیون بوکس با اشاره به میزبانی ملایر گفت: در این چند روزه شاهد بودیم که تمام مسئولان ملایر برای برگزاری مطلوب این مسابقات شبانه‌روز تلاش کردند و انصافا سنگ تمام گذاشتند.

دانشمندفرد خاطرنشان کرد: از مدیرکل ورزش و جوانان و رئیس هیئت بوکس استان همدان و مدیران ورزشی ملایر به جهت فراهم کردن بهترین امکانات تشکر و قدردانی می‌کنیم.

وی با اشاره به وضعیت بوکس کشور بیان کرد: با استخدام مربیان کوبایی فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی ایران تمام تلاش خود را انجام که به صورت زیرساختی آینده بوکس کشور را بسازیم.

دبیر فدراسیون بوکس عنوان کرد: به دنبال استعدادیابی و پیدا کردن نخبه‌های بوکس برای المپیک‌های آینده هستیم نا بتوانیم مدال کسب کنیم.

دانشمندفرد با بیان اینکه بوکس از محدودیت خارج شده است، گفت: امروز دیگر بوکس ورزش مظلوم کشور نیست و از محدودیت خارج شده و نگاه مدیران ورزش کشور به این ورزش تغییر کرده است.

وی افزود: همچنین امروز بوکس به خوبی توسط صدا و سیما و رسانه‌ها پوشش داده می‌شود که باعث استقبال خانواده‌ها از این رشته شده است.

کد خبر 6092626

دیگر خبرها

  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی شد
  • پاتریس اورا، اتوئو را به ویا ترجیح می‌دهد؛ خاطره مدافع فرانسوی از نبرد با ساموئل اتوئو در فینال رم / زیرنویس فارسی
  • سه نماینده امید بوکس ایران از قهرمانی آسیا حذف شدند
  • بنزما به خانه برگشت؛ پیگیری درمان کریم در کمپ تمرینی رئال مادرید
  • حذف پنج نماینده دیگر ایران در بوکس آسیا
  • حذف پنج نماینده دیگر ایران در بوکس قهرمانی جوانان و امید آسیا
  • مبارزه بوکس مایک تایسون با جیک پل رسما کلید خورد
  • برنز محشری در بوکس قطعی شد
  • تحول خوبی در بوکس کشور ایجاد شده است/ همدان استعدادهای خوبی دارد
  • ملایر در میزبانی مسابقات قهرمانی کشور سنگ تمام گذاشت