Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ؛ معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش تبادکان  گفت: جشنواره‌ی جابربن حیان، پلی ارتباطی میان دانش آموز و معلم است که این ارتباط نظریات دانش آموزان را تبدیل به خلاقیت و آثار می‌کند که در جامعه به آن نیاز داریم.

علی حاتمی افزود: هفتمین جشنواره جابرحیان  با شرکت ۳۵ هزار دانش آموز دختر و پسر از منطقه تبادکان و ۵۰ هزار دانش‌آموز از قطب شهید کاوه برگزار شده که این قطب شامل آموزش و پرورش سرخس کلات احمد آباد رضوی و طرقبه و شاندیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی از با اشاره به این‌که هدف اصلی جابربن حیان اختراع، اکتشاف و تجمل نیست، گفت: هدف اصلی ما این است که دانش آموزان از آموخته‌هایی که از معلمانشان دارند بتوانند به عمل تبدیل کنند.   معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش تبادکان افزود:دانش‌آموزان این آموخته‌ها را مطابق با نیاز روز جامعه تفکر کرده و محیط پیرامون خود را بررسی و مشاهده می‌کنند و بعد از نتیجه‌گیری در کار استفاده می‌کنند.

حاتمی ادامه داد: به طور مثال مشکل اصلی جامعه امروز کمبود آب است و دانش‌آموزان بیش‌تر روی این مسئله فعالیت کردند و کار‌ها و راهکار‌های خود را ارائه داده‌اند.

وی از تاثیرات برپایی این جشنواره‌ها در آینده گفت: این‌گونه فعالیت‌ها و به‌کارگیری افکار دانش‌آموزان در این راستا می‌تواند در جامعه آینده ایران تاثیرگذار باشد.
انتهای پیام// م. ط   برگزاری جشنواره جشنواره جابربن حیان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش آموزان آموزش وپرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۵۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تحول معاونت پرورشی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش بر پیوند بین آموزش‌وپرورش تأکید کرد و گفت: تربیت زیربنای هر فعالیتی در آموزش‌وپرورش است. اگر دانش‌آموزان مسیر خود را پیدا کنند و مشکلات انگیزشی ر ا حل کند، بقیه امور حل خواهد شد. ما معتقدیم که معلم فیزیک و علوم و ... هم یک معلم تربیتی هستند. به همین منظور پیوستی تعریف کرده و گفته‌ایم برای مثال در کتاب فیزیک، در کلاس فیزیک، فلان کتاب به‌عنوان پیوست فرهنگی این کتاب و این کلاس است که دانش‌آموز آن را می‌خواند و در نمره کلاسی او نیز مؤثر است. تلفیق بین آموزش‌وپرورش شروع شده و انتظار داریم در سال آینده به‌خوبی انجام شود.

وی اظهار کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی یا به تعبیر درست‌تر، «معاونت تربیتی» یکی از اصلی‌ترین ابعاد تعلیم و تربیت است که اقدامات بسیار خوبی را انجام داده است که رساندن کار تربیتی به دل مدرسه و جذاب‌سازی فرآیند‌های تربیتی مهم‌ترین آنهاست.

پورثانی ادامه داد: یک اقدام مهم دیگر طراحی سند تحول معاونت پرورشی است که مقدمات این کار در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال انجام است. این کار پس از چندین سال است که انجام می‌شود و امید است باعث تحول در فرایند تربیتی در کل کشور شود.

پورثانی بابیان اینکه ما اعتقاد داریم ۱۷ میلیون دانش‌آموز اثرگذار، کنشگر و فعال داریم، گفت: نگاه ما به دانش‌آموز، نگاه یک دانش‌آموز اثرگذار است. برای نمونه همگان دیدند که امسال در انتخابات، آموزش‌وپرورش یک کار فوق‌العاده انجام داد و نه‌فقط رای‌اولی‌ها، بلکه همه دانش‌آموزان پای‌کار بودند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه انتخابات، مسجد، اعتکاف و اربعین و ... هرکدام یک محیط یادگیری است افزود: تمام این محیط‌ها باید توسط وزارت آموزش‌وپرورش به رسمیت شناخته شود، چون سند گفته است.

وی از تشکیل ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین که هر گروه بین ۵ تا ۷ نفر عضو دارد، خبر داد و گفت: افق ما برای امسال تشکیل ۱۰۰ هزار گروه است. این گروه‌ها حول حجاب و عفاف و دستاورد‌های انقلاب تولید اثر می‌کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی با بیان اینکه دستور برنامه هفتم است که هر دانش‌آموز هرسال حداقل یک‌بار باید به اردو برود، گفت: گفتمان تربیت، گفتمان غالب آموزش‌وپرورش است و به دنبال این هستیم که گفتمان تربیت به گفتمان غالب نظام اسلامی تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحان شبه نهایی غیرقانونی نیست
  • هفتمین اردوی کتابخوانی در منطقه عشایری قیروکارزین
  • جلوگیری از تخریب ۲ مدرسه در کرج با هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز
  • بیش از ۱۳۰۰ دانش آموز با رای دادگاه تجدیدنظر استان البرز از بلاتکلیفی درآمدند
  • تنوع در محیط‌های آموزشی از تکالیف آموزش و پرورش است
  • طرح تحول معاونت پرورشی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • برگزاری بزرگترین جشنواره عکاسی از المان‌های شهری در مشهد
  • رویداد فرهنگی ورزشی دختران آفتاب ایران موجب کشف استعدادها می‌شود
  • فعالیت ۸۰۰ گروه جهادی دانش آموزی خدام در چهارمحال و بختیاری
  • پرداختی به شهرداری ها منوط به تسویه حساب سرویس مدارس استثنایی شد