Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@22:11:15 GMT

تعاون روستايي خراسان شمالي به سيلو نياز دارد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۶۰۲۹

تعاون روستايي خراسان شمالي به سيلو نياز دارد

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- مدير تعاون روستايي خراسان شمالي با بيان اينکه اين سازمان براي نگهداري گندم به صورت فني و بهداشتي نياز به سيلو دارد، گفت: انبارهاي موجود به صورت چندمنظوره است که بايد به فناوريهاي روز تجهيز شوند.

ايرج ناصري مقدم پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار کرد: در انبارهاي فعلي سازمان گندم، جو و انواع کود نگهداري مي شود که براي انبار محصولات خوراکي بايد اصول بهداشتي از جمله ضد عفوني و ساير موارد رعايت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: اين سازمان 57 هزار و 350 تن ظرفيت انبارداري دارد که از اين ميزان 23 هزار تن مربوط به شبکه تعاون روستايي، 19هزار تن مربوط به سازمان، سه هزار و 850 تن تعاوني توليد، پنج هزار و 700 تن به صورت استيجاري و مابقي نيز مربوط به انبار شرکت سهامي زراعي است.
وي در بخش ديگري از سخنانش تعداد تشکل ها و تعاوني هاي اين استان را 202 مورد عنوان کرد و گفت: اين تعاوني ها شامل روستايي، کشاورزي، زنان، توليد، انجمن و کانون و نظام هاي صنفي و همچنين شرکت هاي سهامي زراعي، تشکل هاي آب بران، انجمن هماهنگي و حمايتي تشکل هاي شهرستان و کانون هماهنگي و حمايتي تشکل هاي استان هستند که بيش از يک ميليون نفر عضو دارند.
ناصري مقدم ميزان ظرفيت مخازن فروشگاه هاي نفتي زير پوشش سازمان را هفت ميليون و 720 هزار ليتر عنوان کرد و افزود: 363 مخزن مواد نفتي در استان وجود دارد.
وي افزود: در سال گذشته 55 هزار و 575 تن کود شيميايي، 146 ليتر دفع آفات نباتي، چهار هزار و 120 تن بذور، 34 هزار و 819 نهاده دامي و 146 تن سموم و دفع آفات نباتي تهيه و بين کشاورزان توزيع شده است.
اين مسئول استاني اظهار کرد: در اين مدت 340 هزار و 505 تن گندم، جو، کلزا و آفتابگردان به صورت تضميني مباشرتي، 873 تن نيز وش پنبه به صورت تضميني و 556 تن پرتقال و 450 تن سيب درختي به صورت حمايتي خريداري شد.
مدير تعاون روستايي خراسان شمالي گفت: همچنين در سال گذشته 30 هزار و 493 تن محصول زراعي شامل انواع غلات، گياهان علوفه اي، جاليزي و غده اي و همچنين 578 هزار تن محصول باغي شامل ميوه هاي دانه دار و هسته دار و ميوه هاي خشک و 21 هزار تن محصولات پروتيني به صورت توافقي خريداري شد.
خراسان شمالي 344 هزار هکتار عرصه کشاورزي دارد که سالانه بيش از دو ميليون و 500 تن انواع محصول کشاورزي زراعي و باغي و همچنين دامي توليد مي شود.
3007/6042/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۶۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید

یک کارشناس اقتصادی ضمن انتقاد از سهم اندک بخش تعاون در اقتصاد ایران، توسعه تشکل‌های تعاونی محور را به عنوان راهکاری موثر برای افزایش مشارکت مردم در امر تولید دانست.

گروه کار و تعاون بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «عبدالمجید شیخی» کارشناس اقتصادی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون موضوع تعاون در اسلام و نقش تعاونی‌ها در اقتصاد اسلامی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با کارگران به موضوع مشارکت مردم در امر اقتصاد اشاره کردند و حتی ایشان در آن جلسه بر تاسیس تشکل‌های تعاونی‌ها تاکید ویژه‌ای کردند.


این کارشناس اقتصاد اسلامی تصریح کرد: در قرآن مجید از مسئله تعاون به عنوان یک کار خیر و پسندیده تعبیر شده است. قرآن کریم در این رابطه می‌فرماید: «تَعاوَنُوا عَلَی البِرِّ و التَّقوی و لا تَعاوَنُوا عَلَی الإثمِ و العُدوانِ».


وی تصریح کرد: اقتصاد تعاونی یک راهکار علمی، عقلی و عملی برای مشارکت مردم در اقتصاد است. متاسفانه در شرایط کنونی سهم بخش تعاون در اقتصاد ایران به شدت پایین است. در حال حاضر سهم این حوزه از ساختار اقتصادی ایران به طور میانگین ۲ تا ۳.۵ درصد برآورد شده است.


شیخی گفت:عمده قضاوت‌های صورت گرفته از بخش تعاون معطوف به وضعیت فعلی تعاونی‌ها است. در حال حاضر بسیاری از کارشناسان اقتصادی کشور در زمان تحلیل جایگاه بنگاه‌های دولتی، خصوصی و تعاونی و همچنین مقایسه آن‌ها با یکدیگر شرایط کنونی تعاونی‌ها را در نظر می‌گیرند، در صورتی که چنین تصوری کاملاً غلط است. متاسفانه تعاونی‌های کشور چه از نظر کیفی و چه از نظر کمی در شرایط مطلوبی قرار ندارند.


این کارشناس اقتصاد اسلامی متذکر شد: در حال حاضر ماهیت تمامی تعاونی‌های کشور صرفاٌ به تعاونی‌های تولید کننده صنایع دستی و یا محصولات کشاورزی خلاصه شده است؛ لذا، برای بهبود این بخش باید به سمت گسترش بنگاه‌های اقتصادی حرکت کنیم که به جای ساخت کالا‌ی معمولی و سپس توزیع آنها، محصولات دانش‌بنیان را تولید و در نهایت صادرکنند.


وی تاکید کرد: تبدیل برخی از تشکل‌های فعلی به تعاونی و یا تاسیس تشکل‌های نوپای مربوط به این بخش، کمک شایانی به توزیع درآمد خواهد کرد. پس از این اقدام، رفع موانع مربوط به صدور مجوز‌ها و سپس توسعه برخی فعالیت‌های اقتصادی مانند مشاغل خانگی از دیگر موارد مهمی است که منجر به توسعه تعاونی‌های فردی، جمعی و سپس حوزه تعاون خواهد شد.


شیخی با انتقاد از دیدگاه برخی از اقتصاددانان در مورد ایجاد تعاونی‌های جدید گفت: برخی صاحب‌نظران اقتصادی بر این باورند که تاسیس این نوع بنگاه‌ها به معنای افزایش تصدی دولت در حوزه تعاون است؛ این گزاره درست نیست، زیرا بخش خصوصی هیچ گاه برای خود رقیب قدرتمندی همچون تعاونی‌ها را ایجاد نمی‌کند؛ لذا، مسئولیت ایجاد این نوع بنگاه‌های اقتصادی صرفاً بر دوش بخش عمومی یا همان دولت است.


این کارشناس اقتصاد اسلامی خاطرنشان کرد: خلق تعاونی‌های جدید توسط بخش عمومی به معنای مالکیت دولت بر آن‌ها نیست، بلکه به منزله مدیریت آن توسط دولت است.


وی در پایان و در پاسخ به این سوال که توسعه تشکل‌های تعاونی محور تا چه حد می‌تواند در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه موثر واقع شوند، گفت: ساده‌ترین راه برای کمک‌رسانی به این قشر، توسعه و تجمیع تعاونی‌هاست. در حال حاضر عموم مردم توانایی خلق اشتغال ندارند، اما می‌توان با بهره‌برداری از نخبگان حوزه کار و تعاون این هدف را محقق ساخت. توسعه پنل‌های خورشیدی و رشد تعداد مزارع گلخانه‌ای از جمله نمونه‌هایی هستند که ازطریق آن می‌توان از اقشار آسیب‌پذیر جامعه حمایت‌های لازم را به عمل آورد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: تعاون ، تعاونی ، مشارکت مردم ، رشد تولید ، اقتصاد اسلامی ، عبدالمجید شیخی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9h

دیگر خبرها

  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • نیاز مبرم ۱۰۰ رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • نیاز ضرروی ۱۰۰رشته قنات در خراسان شمالی به مرمت
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان
  • توزیع بیش از ۴۷ هزار تن آرد روستایی در بین روستائیان استان قزوین
  • ۲۰ کیلوگرم تریاک در عملیات مشترک پلیسی در خراسان شمالی کشف شد