Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-28@07:12:10 GMT

مرکز کاشت حلزون در زاهدان راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۶۰۷۷

مرکز کاشت حلزون در زاهدان راه اندازی می شود

خبرگزاری شبستان: سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: مرکز جراحی و بازتوانی شنوایی و کاشت حلزون در زاهدان راه اندازی می شود.

قاسم میری علی آباد سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به خبرنگار شبستان گفت: تربیت نیروی انسانی برای بکارگیری در سطح جامعه رسالت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی نبود نیروی انسانی ماندگار را یکی از معضلات در استان دانست و افزود: دانشگاه علوم پزشکی در زمینه نبود نیروی انسانی ماندگار برنامه ریزی های بسیار طولانی مدتی انجام داده است.

 

سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یادآور شد: در سال 65 که دانشگاه افتتاح شد فقط 3 نفر عضو هیات علمی بودند اما اکنون تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه به 450 رسیده است.

 

میری علی آباد بیان داشت: 6 دانشکده داریم که هر کدام در راستای وظایف خودشان نیروی انسانی در رشته های مختلف تربیت می کنند.

 

وی با بیان اینکه در 12  رشته نیروی متخصص تربیت می شوند، افزود:  هدف و چشم انداز ما تربیت نیروهای بومی ماندگار است.

 

سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: در  رشته چشم پزشکی  نیروهای فارغ التحصیل فوق تخصص تربیت می شوند که این نیروها نه تنها در استان بلکه در اقصی نقاط کشور خدمات ارائه می کنند و این افتخار برای دانشگاه است.

 

میری علی آباد با بیان اینکه روزانه یک مورد جراعی قلب در زاهدان انجام می شود، تصریح کرد: 7 دکتر فوق تخصص گوارش در زاهدان، 1 دکتر فوق تخصص گوارش در چابهار و 1 دکتر فوق تخصص در زابل خدمات درمانی می دهند.

 

وی افزود: 4 دکتر فوق تخصص خون و سرطان در استان فعالیت دارند که سه نفر آنها بومی هستند و ارائه خدمت می کنند.

 

سرپرست معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان یادآور شد: بخش رادیو تراپی در دو سال گذشته نداشتیم  و بیماران برای درمان به شهرهای دیگر کشورمان مراجعه می کردند اما اکنون هیچ بیماری برای انجام رادیوتراپی به دیگر استانها اعزام نمی شود.

 

میری علی آباد خاطرنشان کرد: در رشته های بیهوشی قلب و آی سی یو در گذشته نیروی متخصص نداشته ایم اما اکنون دو نفر دکتر متخصص فعالیت دارند و دو نفر نیروهای بومی از مهرماه به جمع نیروهای متخصص در رشته بیهوشی قلب و آی سی یو می پیوندند.   

 

وی افزود: با داشتن نیروی انسانی مرکز جراحی و بازتوانی شنوایی و کاشت حلزون در زاهدان راه اندازی می شود و بیماران برای درمان به دیگر شهرستانها مراجعه نخواهند کرد.

 

میری علی آباد با اشاره به اینکه سالیان 80 نفر در 12 رشته دستیار تخصص تربیت می شوند، گفت: همه روستاهای استان صاحب پزشک بومی هستند.

 

پایان پیام/291

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسابقات بین المللی قرآن مجلس دولت حسن روحانی آذربایجان شرقی قرآن کریم یک کتاب یک امت مسابقات قرآن برجام قرآن فوق تخصص خون و سرطان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیروی انسانی کلیدواژگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۶۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درجلسه بررسی مشکلات بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان با اشاره به کمبود پزشک متخصص در بخش بهداشت ودرمان استان گفت: سال گذشته ۹۷ پزشک متخصص در ۴۱ بیمارستان استان اصفهان به کار گرفته شدند که بیشتر آنها جذب بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان شدند.
شاهین شیرانی به تامین پزشک عمومی در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان هم اشاره کرد و افزود با به کارگیری پزشکان بخش خصوصی کمبود نیروی پزشک عمومی در شیفت شب این بیمارستان مرتفع خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد هم گفت: در سفر سال گذشته وزیر بهداشت و درمان به شهرستان گلپایگان مقررشد، این بیمارستان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار گیرد تا امکانات وتجهیزات آن تامین شود، اما تاکنون این واگذاری اجرا نشده است.
وی با بیان اینکه این بیمارستان در حال حاضر به عنوان درمانگاه خیریه به بیماران ارائه خدمت می‌کند، افزود: وزارت بهداشت سال گذشته ۵۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی بیمارستان خیریه آیت الله گلپایگانی (ره) گوگد اختصاص داد، که بخش‌های اورژانس و درمانگاه این بیمارستان بازسازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعمیر دستگاه‌های سی تی اسکن و دیگر دستگا‌های پزشکی را وظیفه دانشگاه علوم پزشکی برشمرد و گفت: در اسرع وقت دستگاه سی تی اسکن بیمارستان امام حسین (ع) تعمیر و به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • بازگشت به دنیای صدا بازگشت شنوایی ۱۰۶ کودکان با کاشت حلزون شنوایی در زاهدان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • جزئیات خودکشی یک فوق‌تخصص روماتولوژی | سمیرا آل‌سعیدی که بود و چرا دست به خودکشی زد؟
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • پشت پرده تربیت فیزیوتراپیست در دوره‌های کوتاه مدت
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت