Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛جلیل سلطان نژاد معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان از شناسایی 200 هزار هکتار اراضی زراعی جهت اختصاص به طرح تبدیل دیمزارهای کم بازده خبر داد و گفت: با توجه به مقرون به صرفه بودن کشت بذر و یونجه و تولید علوفه و حفظ منابع، تولید علوفه با مشارکت عرصه‌نشینان در اولویت اداره کل منابع طبیعی استان زنجان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


  سلطان نژاد با تاکید بر لزوم حفظ و حراست از عرصه‌ها و منابع طبیعی در اراضی ملی  افزود: برای مدیریت عوامل تخریب و کاهش خسارات زیان بار در اراضی ملی و طبیعی پروژه تبدیل دیمزارهای کم بازده را در دستور کار جدی قرار داده‌ایم.
وی با اشاره به اختصاص بودجه برای اجرای این پروژه در سال 95 از محل اعتبارات سفر ریاست جمهوری به استان زنجان ادامه داد: در سال 96 نیز اعتبارات ملی و استانی مطلوبی برای اجرای این پروژه ها اختصاص داده شده و پروژه توزیع 2.5 تن بذر یونجه جهت تولید علوفه عملیاتی گردیده است.
معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان، با بیان اینکه پروژه نامبرده در اراضی کم بازده، متروکه و شیب دار اجرا می شود، اضافه کرد: زمانی که ارزش تولید نسبت به هزینه کاهش می یابد، اراضی توسط افراد رها می شود و دچار فرسایش می گردد که به این اراضی اصطلاحا" متروکه و رها شده گفته می‌شود.
وی اجرای پروژه تبدیل دمیزارهای کم بازده را گامی در جهت ارتقا سطح معیشت و وضعیت اقتصادی دامداران ذکر کرد و گفت: در حال حاضر 800 هزار هکتار اراضی زراعی در استان زنجان وجود دارد که 200 هزار هکتار برای اجرای پروژه شناسایی شده است.
سلطان نژاد زنجان را یکی از استان های پیشرو کشور در زمینه اجرای پروژه های تبدیل دیمزارهای کم بازده دانست و با توجه به وضعیت اقلیمی قرار گیری استان در مناطق خشک و نیمه خشک ایران تصریح کرد: با این وجود پیش روی استان زنجان در اجرای پروژه تبدیل دیمزارهای کم بازده نسبت به استان‌هایی که در این وضعیت آب و هوایی قرار گرفته اند قابل توجه است.
وی با بیان اینکه این پروژه نسبت به زراعت دیم اقتصادی تر است، به اجرای پروژه تبدیل دیمزارهای کم بازده با مشارکت دامداران در مناطقی از زنجان، ابهر، طارم و ماهنشان اشاره کرد.

۲۰۰هزار هکتار از اراضی زراعی به دیمزارهای کم بازده تبدیل می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزان محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۸۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عباس پوریانی رئیس کل دادگستری مازندران در حاشیه بازدید از اراضی جنگلی- جلگه ای، اراضی حفاظت شده البرز مرکزی و اراضی ساحلی سیسنگان شهرستان نوشهر در جمع خبرنگاران گفت: برخی زمین‌های جنگلی و ساحلی در شهرستان نوشهر مورد تصرف قرار گرفته و متاسفانه برخی افراد به خود اجازه میدهند علیرغم اینکه این زمین‌ها متعلق به منابع ملی است، زمین را در ید و تصرف غاصبانه خود قرار دهند.

او افزود: همه دستگاه‌های مرتبط تکلیف دارند از اراضی ملی و منابع طبیعی صیانت و حفاظت کنند؛ چراکه این اراضی، جزو انفال و متعلق به مردم است و دستگاه‌های متولی از جمله اداره کل منابع طبیعی استان، به عنوان امین مردم باید از این منابع خدادادی حراست کنند.

پوریانی با بیان اینکه دستگاه قضایی در این راستا ورود جدی به موضوع خواهد داشت، تصریح کرد: افرادی که قصد تعرض به منابع ملی و منابع طبیعی دارند از این قصد خود عدول کنند چراکه قطعاً برخورد دستگاه قضایی با متخلفین، جدی، قاطع و بازدارنده خواهد بود.

او خاطرنشان کرد: در برخی اراضی ملی غرب استان، افرادی ساخت و ساز‌هایی انجام دادند و علیرغم اینکه حکم خلع ید و قلع و قمع مستحدثات در خصوص این زمین‌ها صادر شده، ولی متاسفانه اداره کل منابع طبیعی تاکنون نسبت به اجرای این احکام اقدام نکرده و به تکالیف و وظایف خود در این خصوص عمل نکرده است که قطعاً دستگاه قضایی به موضوع ورود نموده و نسبت به اجرای احکام صادره به قید فوریت اقدام خواهد شد.

رئیس کل دادگستری مازندران در جریان سفر کاری خود به غرب استان از اراضی جنگلی- جلگه‌ای موسوم به ۱۰ هکتاری در روستای ملکار، اراضی ۵ هکتاری حفاظت شده البرز مرکزی در مجاورت پارک سیسنگان، اراضی جنگلی منطقه توسکاتک و اراضی ساحلی سیسنگان بازدید به عمل آورد و به صورت میدانی، وضعیت تغییر کاربری‌های غیرمجاز، ساخت و ساز‌های بدون مجوز و تصرفات اراضی ملی را مورد بررسی قرار داد.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۲۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در زنجان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • برخورد قاطع دستگاه قضا با متعرضین اراضی ملی و منابع طبیعی
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است
  • رفع تصرف ۲۰ هکتار از اراضی ملی در شهرستان طارم