Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا موثقی ‌نیا روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: توسعه صنایع پتروشیمی چابهار سال 1391 در هیات دولت تصویب شد و پس از آن نیز رهبر معظم انقلاب تاکیداتی بر تسریع توسعه و آبادانی سواحل مکران داشتند.
وی بیان کرد: این 2 سند بالادستی موجب شد تا شرکت شستان سال 1391 طی تفاهمی با وزارت نفت، مسئولیت توسعه صنایع پتروشیمی در منطقه مکران را به عهده گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: شهرک پتروشیمی توسعه نگین مکران در زمینی به مساحت هزار و 280 هکتار در حال ساخت است و 6 واحد پتروشیمی شامل پنج واحد تبدیل گاز به محصولات پایین دستی و یک واحد اوره آمونیاک در آن ساخته شود.
وی ادامه داد: قطعات زمین آماده ‌سازی شده و برای واگذاری به سرمایه ‌گذاران داخلی و خارجی آماده است.
مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُّران ظرفیت تولیدی فاز نخست این شهرک را در حدود هشت و نیم میلیون تن در سال عنوان کرد و افزود: هم اینک 350 میلیارد تومان برای زیرساخت های برق، آب و زیرسازی معابر و اراضی واحدهای مختلف آن هزینه شده است.
موثقی نیا تصریح کرد: عمده محصولات پتروشیمی صادراتی و مابقی محصولاتیست که به عنوان خوراک برای مجتمع‌های پتروشیمی و صنایع پایین دستی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: قرار است برای تکمیل زنجیره ارزش محصول، صنایع پایین دستی نیز در شهرک پتروشیمی مکران ساخته شود.
وی بیان کرد: شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران، متولی ایجاد زیرساخت‌ها و امور زیربنایی برای ساخت شهرک پتروشیمی مکران، تامین سرویس‌های جانبی متمرکز (یوتیلیتی)، توسعه و ساخت انبارها، پایانه‌ها و مخازن صادراتی، ساخت خطوط انتقال گاز متان (از خط لوله هفتم سراسری) و نیز مدیریت شهری شهرک پتروشیمی مکران است.
وی افزود: در واقع این شرکت به عنوان متولی توسعه و ایجاد سومین قطب صنعت پتروشیمی کشور بعد از ماهشهر و عسلویه در منطقه آزاد چابهار محسوب می شود.
مدیرعامل شرکت توسعه پتروشیمی نگین مَکُّران گفت: گاز طبیعی مورد نیاز این شهرک از طریق خط لوله هفتم سراسری گاز که هم اینک تا ایرانشهر اجرا شده است تامین خواهد شد.
موثقی نیا با بیان اینکه تفاهم نامه ساخت پارک پتروشیمی در چابهار توسط فدراسیون صنعت شیمی و پتروشیمی چین و مجتمع پتروشیمی نگین مکران در تهران امضا شده است، خاطرنشان کرد: پتروشیمی توسعه، رونق تولید و صادرات به کشورهای دنیا و اشتغال پایدار را در سیستان و بلوچستان به ارمغان می آورد.
به گزارش ایرنا چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از 2 شهر به نام های چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشکیل شده است.3043
3043**3213
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 پتروشیمی زمین سرمایه گذاری گاز یورو موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم از اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در سه شهرک صنعتی این جزیره خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، مرتضی صابری امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن بین‌المللی مرکز رشد برگزار شد، اظهار داشت: این شمار نیروی کار در 230 شرکت فعال در شهرک‌های فجر، تولا و کاوه منطقه آزاد قشم مشغول به فعالیت هستند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه صنعتی و معدنی در قشم و حمایت ویژه سازمان منطقه آزاد قشم از سرمایه‌گذاران در این جزیره، گفت: این منطقه دارای یک سایت هاب انرژی، یک سایت صنایع شیلاتی و سه شهرک صنعتی بزرگ است که حمایت‌ها و امتیارات ویژه‌ای برای فعالان سرمایه‌گذاری در این مراکز وجود دارد.

مدیر صنعت، معدن و تسهیل تولید سازمان منطقه آزاد قشم یکی از مهمترین اولویت‌های کاری این واحد را حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: در راستای رفع موانع تولید واحدهای تولیدی جزیره قشم، موفق به مصوبه‌ای برای حذف مالیات بر ارزش افزوده چند شرکت دانش‌بنیان در قشم شدیم که در زمینه تولید کود گیاهی از جلبک‌ها و ماهی‌های خشک فعالیت دارند.

صابری با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال گذشته برای کاهش بروکراسی ادارای تصریح کرد: در همین راستا نیز پارسال با حذف دریافت اسناد اعتباری از سرمایه‌گذاران، موفق شدیم پروانه بهره‌برداری 5 شرکت فعال در شهرک صنعتی تولا که به دلایلی موفق به دریافت پروانه نشده بودند را صادر و آنها را به چرخه تولید و اشتغال جزیره بازگردانیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذارانی که با وجود دریافت زمین اما هنوز با گذشت سالهای بسیار اقدام به فعالیت نکرده‌اند، قراردادشان فسخ می‌شود، گفت: در همین راستا نیز بیش از 13 هکتار از زمین‌های واگذار شده در حوزه صنعت و معدن به 19 سرمایه‌گذار که با وجود گذشت بیش از دو دهه از واگذاری هنوز اقدامی انجام نداده بودند، فسخ شد.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه زیرساخت های آموزشی در خارگ است
  • اخذ پیش پروانه شهرک پرنیان ۳ قم
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟
  • علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در بندر چابهار هستیم
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم