Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی جهان نيوز: علیرضا زاکانی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح تحقیق و تفحص از قوه قضاییه در مجلس هفتم و مخالفت تعدادی از اصلاح طلبان با این طرح اظهار داشت: البته این موضوع جدیدی نیست و بنده در سال های گذشته بارها این تناقض رفتاری را با توجه به نمونه ای مثل آبسترکسیون هنگام قرائت گزارش تحقیق و تفحص از قوه قضائیه به عزیزان دوم خردادی گوشزد کرده ام و آنها هم هیچ پاسخی نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شخصیت و شان هر کسی پشت زبانش خوابیده است و ای کاش فیلم آن روز مجلس را از مجلس درخواست بکنند تا این ها جرات نکنند با اغواگری و دروغ، حقایق را کتمان کنند و صحبت حق بنده را جوک سال بخوانند.

وی افزود: این تحقیق و تفحص از قوه قضاییه توسط چند نفر از اصولگرایان از جمله آقایان نجابت، حسن کامران، نادران، محمد دهقان، بنده و چند نفر دیگر و خانم ها آجرلو و اخوان انجام شد. این دوستان اصلاح طلب بگویند که کدامشان جزء افراد تحقیق و تفحص کننده از قوه قضائیه بودند؟ ما در مجلس هفتم درخواست تحقیق و تفحص دادیم، کلی جار و جنجال راه افتاد، قوه قضاییه مخالفت کرد و مقام معظم رهبری هم خودشان و هم دفترشان سه مرتبه از این طرح حمایت کردند. به آقای هاشمی شاهرودی هم گفته شد که مانع این طرح نشوند.  

نماینده سابق مردم تهران در مجلس گفت: برای اولین بار در تاریخ جمهوری اسلامی از قوه قضاییه تحقیق و تفحص شد و افراد انقلابی مجلس خواهان طرح بودند، معلوم است چه کسانی بودند؛ در اینجا نه از آقای قنبری خبری بود، نه از آقای شجاع پوریان و نه از آقای علیخانی.

وی افزود: آن روزی که تحقیق و تفحص به پایان رسید، مشکل اساسی و جدی که مطرح شد، بحث قوه قضاییه در ابعاد مختلفش بود که یکی از آن، موضوع آقای مرتضوی به خصوص مساله آزمون دستیاری وی بود.

زاکانی تصریح کرد: بیشترین مقاومت در این طرح از سوی آقای مرتضوی بود و ایشان در مجلس به عنوان دفاع از خود و هم بعنوان نماینده قوه قضائیه هم شرکت می کرد و بارها با حضور وی در مجلس برای اینکه در مسیر تحقیق و تفحص خلل وارد کند، جلساتی برگزار شد. مسئول تحقیق و تفحص ابتدا آقای نجابت بود و بعد آقای کامران مسئول آن شدند. اصلا جوک قرن است که اصلاح طلبان خود را خواهان آن طرح جلوه می دهند. طرح تحقیق و تفحص با اصرار همین افراد و با پیگیری دکتر حدادعادل از سوی آقای محمد دهقان در صحن مجلس قرائت شد و اساسا خود گزارش طرح هم عمدتا به قلم بنده نوشته شد.

این نماینده سابق مجلس گفت: عجیب است بعد از مدت ها که یک کار جدی در مجلس انجام شد و اثرگذار هم بود و مشت عده ای را باز کرد، عده ای مثل آقایان علیخانی و شجاع پوریان بعنوان اعتراض فریاد کشیدند و از صحن مجلس بیرون رفتند. دوستان اصلاح طلب و برخی دیگر که خود را حامی دستگاه قضایی می دانستند با خروجشان از مجلس قصد داشتند جلوی قرائت طرح تحقیق و تفحص را بگیرند.

اصلاح طلبان نمی توانند تاریخ را کتمان کنند
زاکانی درباره علت مخالفت اصلاح طلبان با طرح تحقیق و تفحص از قوه قضاییه اظهار داشت: اصلاح طلبان سیاست ماکیاولیستی دارند و به همه نگاه ابزاری دارند و به نظرم اینجا با مرتضوی زد و بند داشتند. متاسفانه اِشکالی که در کشور ما وجود دارد، این است که قیل و قال سیاسی وجود دارد اما سر حق مردم که به صحنه آمدن و هزینه دادن لازم دارد، جای خیلی ها از جمله اصلاح طلبان خالی می شود. اصلاح طلبان فقط اهل حرف زدن هستند.

وی افزود: آقایان علیخانی، شجاع پوریان و جبارزاده (معاون سیاسی فعلی وزیر کشور) به مردم بگویند چرا در روز قرائت طرح تحقیق و تفحص با فریاد صحن مجلس را ترک کردند؟ اصلاح طلبان نمی توانند تاریخ را کتمان کنند. اصلاح طلبان حق و باطل را با هم خلط می کنند و در عین حال مدعی هم هستند.

این نماینده سابق مجلس گفت: آقای حداد عادل رئیس وقت مجلس بسیار اصرار داشت که طرح تحقیق و تفحص در مجلس قرائت شود. ما طرح را آماده و آن را به قوه قضاییه ارسال کردیم و از قوه قضاییه خواستیم هر جا سندی برای نقض حرف ما دارد، به ما ارائه کند و جلسات متعددی در این زمینه در مجلس  برگزار شد.  

وی در همین باره تصریح کرد: من در جلسات فیمابین از جمله کمیسیون قضایی مجلس و طرح کنندگان تحقیق و تفحص و در حضور خود مرتضوی بارها صحبت کردم. دو بار در دفتر آقای ابوترابی با حضور من، آقای ابوترابی فرد و آقای دهقان و آقای محصل همدانی رئیس وقت کمیسیون قضایی جلسه ای برگزار شد و من در آن جلسه، برای اینکه مرتضوی شامورتی بازی درنیاورد، حداقل به اندازه دوتا گونی سند بردم و برخی را ارائه کردم. در این جلسه و جلسات مشابه، اصلا اثری از اصلاح طلبان نبود.

زاکانی تصریح کرد: اگر پای حرف در میان باشد اصلاح طلبان نفر اول هستند اما اگر صحبت از عمل و هزینه دادن باشد جای بسیاری از آنها خالی است.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران

آفتاب‌‌نیوز :

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه برنامه‌های سفر خود به استان هرمزگان، به مناسبت روز کارگر با جمعی هزار نفری از کارگران این استان دیدار کرد.

رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در این دیدار ضمن گرامیداشت روز کارگر اظهار کرد: کارگران بخش قابل توجهی از نیروی شاغل در کشور را تشکیل می‌دهند؛ از همین‌رو مشارکت آن‌ها در تحقق شعار سال می‌تواند بسیار اثرگذار باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقاء شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا همه کارگران از حقوق بازنشستگی و بیمه برخوردار هستند؟ چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه اظهار داشت: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضاییه است. باید کارگران بدانند که مرجع تجدیدنظر درباره برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضاییه است. کارگران با دانستن و آشنایی با این قبیل اطلاعات و موضوعات است که می‌توانند از بخش‌های مربوطه و مقامات و مسئولان ذی‌ربط مطالبه‌گری کنند. 

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اقداماتی که قوه قضاییه می‌تواند در قبال حقوق کارگران انجام دهد، گفت: ما در قوه قضاییه می‌توانیم از طریق دیوان عدالت اداری به عنوان مرجع تجدیدنظر مصوبات مربوط به حقوق کارگری و همچنین قاضی‌ای که عضو کمیسیون‌های کارگری است به حمایت ویژه از حقوق کارگران بپردازیم؛ همچنین می‌توانیم شعب و مراجع قضایی تخصصی را برای حمایت از حقوق کارگران دایر کنیم. علاوه بر این‌ها من به عنوان رئیس قوه قضاییه از طریق جلسه سران قوا و شورا‌های عالی ذیربط، اقدامات لازم را برای رفع مشکل شما کارگران انجام خواهم داد.

پیش از سخنان رئیس قوه قضاییه، «تاجیک» نماینده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه هرمزگان از قرارداد‌های موقت کارگری و دستمزد پایین کارگران انتقاد کرد و گفت: چرا باید شرایط به نحوی باشد که همیشه میزان حقوق کارگران از تورم عقب‌تر باشد در حالی که طبق ماده ۴۱ قانون کار، به صراحت یکی از معیار‌های تعیین حداقل دستمزد کارگران، درصد تورم اعلامی بانک مرکزی است.

خانم «احمدی» نماینده کارگران منطقه ویژه معدنی و فلزی خلیج فارس نیز به طرح مباحثی در رابطه با ایمنی و حفاظت بهداشت کار پرداخت و خواستار در نظر گرفتن شعب تخصصی از سوی قوه قضاییه برای رسیدگی به پرونده‌های ناشی از این موضوع شد.

«اسدی» نماینده کارگران شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس نیز در این دیدار به طرح مباحثی در رابطه با ضرورت تامین مسکن برای کارگران پرداخت. 

«پرویزی» نماینده شرکت فولاد هرمزگان نیز در این جلسه به برخی اقدامات صورت گرفته در راستای رفاه حال کارگران این مجتمع اشاره کرد. 

«فریبرزی» نماینده شرکت پالایش نفت آفتاب نیز در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه قضایی در راستای جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی و بیکار شدن کارگران، به بیان مطالبی در رابطه با ضرورت تامین امنیت شغلی کارگران از سوی مسئولان پرداخت. 

«شاهین‌زاده» نماینده یکی از مجتمع‌های تاسیساتی استان هرمزگان نیز در این مراسم، برخی اقدامات صورت گرفته در واحد تولیدی متبوع خود را تشریح کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بانوان ایرانی بر فرضیه‌های غربی خط بطلان کشیدند
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحد‌های قضایی هرمزگان
  • کار ترانشه حاجی آباد به دستگاه قضا رسید
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • مهدی نصیری; زیر تیغ اصلاح‌طلبان و اصولگرایان/ توهم یا شوخی یا پروژه هدفمند؟! +جدول
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • مرتضوی: اصلاح قانون کار و دائمی شدن قرارداد کارگران در نوبت رسیدگی هیات دولت
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • اولین واکنش یک روزنامه اصولگرا به موضوع مهدی نصیری: او مهره تاج زاده است