Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-05@07:27:21 GMT

فشار میانمار برای بایکوت خبری جنایات علیه مسلمانان

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۵۸۶۵۰

فشار میانمار برای بایکوت خبری جنایات علیه مسلمانان


  به گزاش ایکنا به نقل از Dünya Bülteni؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد که شبکه‌های تلویزیونی، مطبوعات و خبرگزاری‌های میانمار از پرداختن به مسئله قتل عام مسلمانان روهینگیایی دوری می‌کنند. به گفته کارشناسان، اصلی‌ترین دلیل این امر اعمال فشار توسط دولت میانمار به مطبوعات و رسانه‌های این کشور است.   براساس این گزارش، حوادث ایالت راخین یعنی محل زندگی مسلمانان روهینگیایی در سال‌های اخیر باعث بروز اختلاف‌هایی جدی میان خبرنگاران و روزنامه‌نگاران با مدیریت رسانه و یا روزنامه‌ای که در آن کار می‌کنند، شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  برای مثال، امتیاز روزنامه «میانمار تایمز» که در این کشور به زبان انگلیسی منتشر می‌شود، در سال 2004 میلادی توسط یک فرد نزدیک به ارتش خریداری شده است. یکی از ویراستار‌های این روزنامه در ماه‌‌های گذشته به دلیل تهیه خبری درباره ظلم ارتش به مسلمانان میانمار از کار برکنار شد.   روزنامه‌نگاران میانماری می‌گویند که دولت میانمار به آنان اجازه تحقیق در مورد مسئله مسلمانان روهینگیایی را نمی‌دهد و تنها تحت کنترل نیروهای ارتش آن هم به صورت محدود می‌توانند از محل زندگی مسلمانان بازدید کنند.   اصحاب رسانه و مطبوعات معتقداند اخباری که در مورد مسلمانان روهینگیایی کار می‌شود با زاویه دید فرماندهان ارتش هم‌سو و کاملا به صورت یکجانبه است.   یادآور می‌شود، طی ماه‌های گذشته در پی حملات ارتش و نیروهای امنیتی میانمار به محل سکونت مسلمانان در ایالت راخین هزاران تن از آنان جان خود را از دست داده و صد‌ها هزار نفر دیگر نیز در شرایط بسیار دشواری به بنگلادش پناهنده شد‌ه‌اند.
انتهای پیام
 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۸۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند

به گزارش جمارا به نقل از آناتولی، عضو هیئت علمی دانشگاه کریا در هند اظهار داشت که فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند در سال‌های اخیر باعث افزایش احساسات ضد مسلمانان در این کشور شده است.

سیاندب چوهدری، عضو هیئت علمی در دانشگاه کریا هند در گفت‌وگو با خبرنگار آناتولی اظهار داشت: «دولت هند از سینمای بالیوود برای اهداف سیاسی خود استفاده می‌کند. فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند مسلمانان را هدف قرار می‌دهد. این فیلم‌ها بخشی از سیستمی است که هدف آن ایجاد ترس علیه مسلمانان است».

وی ادامه داد:« به این ترتیب مسلمانان را شیطانی جلوه می‌دهند و آنها را در دستور کار سیاسی خود قرار می‌دهند و می خواهند از این «دشمن خطرناک» بهره ببرند».

چوهدری با یادآوری تاریخچه صنعت فیلم هند گفت: پیش از این، فیلم‌ها انسان‌گرا بودند، وضعیت در دهه گذشته با دولت نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند تغییر کرده است.

وی با بیان اینکه دولت فعلی هند آشکارا از هندوئیسم حمایت می‌کند، گفت: «دولت تحت رهبری مودی به وضوح هندو اکثریت است و آن را پنهان نمی کند. هند دومین جمعیت مسلمان جهان پس از اندونزی است، اما دشمن اصلی دولت تعداد زیادی از مسلمانان هند است».

چوهدری با اشاره به اینکه فیلم‌های تبلیغاتی مورد حمایت دولت هند بخشی از سیستمی است که هدف آن ایجاد ترس علیه مسلمانان است، گفت: نه تنها فیلم‌ها، بلکه تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی نیز برای اهداف تبلیغاتی در این کشور استفاده می‌شوند.

 

دیگر خبرها

  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • در روز جهانی آزادی مطبوعات یاد خبرنگاران شجاع فلسطینی را گرامی می‌داریم
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • تقدیر هیئت مدیره جایزه پولیتزر از دانشجویانی که اعتراضات را پوشش می‌دهند
  • روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر