Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سامانه ثبت سفارش واردات خودرو سال گذشته از اواخر تیرماه تا دهم دی ماه براساس اعلام سازمان توسعه تجارت متوقف شد، اما علیرغم این توقف در ثبت سفارش واردات خودرو، موضوع ثبت سفارش‌های شبهه‌دار توسط مرکز حراست وزارت صنعت مطرح شد.

پیرو این موضوع، دفتر جرائم سازمان یافته گمرک ایران در ابلاغیه‌ای به گمرکات اجرایی اعلام کرد که واردات بیش از 6400 خودرو به دلیل استفاده از ثبت سفارش‌های جعلی مشمول مقررات کالای قاچاق است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براین اساس کلیه خودروهای که ثبت سفارش آنها در زمان توقف ثبت سفارش خودرو انجام شده، به دلیل شائبه‌دار بودن مشمول مقررات کالای قاچاق شده است. 

مجتبی خسروتاج رئیس سازمان توسعه تجارت هم به عنوان یک مقام دولتی و مسئول در این بخش ثبت سفارش‌ها با تایید موضوع مطرح شده و با اعلام ارسال پرونده تخلفات واردات خودرو به دستگاه‌ قضایی افزود: اعلام کرده‌ایم که کدام شرکت‌ها و کدام واردکنندگان چه تخلفاتی انجام داده‌اند. 

وی با تایید تخلف در واردات خودرو اظهار داشت: این اشکال ممکن است در سیستم و هم در افرادی باشد که در ارتباط با ثبت سفارش بوده‌اند، اما  پاسخ شرکت‌ها در این باره هم این بوده است که کارمندان ثبت سفارش انجام داده‌اند و ما از آن بی‌خبریم.

خسروتاج با بیان اینکه موضوعاتی که در مورد ثبت سفارش واردات بیش از 6400 خودرو در زمان بسته بودن سایت ثبت سفارش عنوان شده خارج از تایید سازمان است، گفت: سازمان توسعه تجارت هیچ‌گونه ثبت سفارش را در سیستم ثبتارش انجام نداده است.

وی افزود: این مورد مورد رسیدگی قرار می‌گیرد و گمرک هم باید تعداد خودروهای ترخیص شده، پس از اعلام توقف ثبت سفارش را اعلام کند. 

میثم رضایی رئیس انجمن واردکنندگان خودرو در شهریور ماه سال گذشته از بازار سیاه فروش مجوز ثبت سفارش خودرو با قیمت‌های 15 تا 30 میلیون تومانی خبر داده بود. 

رضایی با بیان اینکه  این پیشنهادات از سوی برخی افراد با ادعای ارتباط با سازمان توسعه تجارت مطرح می‌شود، افزود: در حال حاضر ثبت سفارش واردات خودرو برای اشخاص حقیقی و حقوقی بسته است، اما در این شرایط نورچشمی‌ها می‌توانند خودرو وارد کنند.

البته این اظهارات انجمن واردکنندگان خودرو در مورد ثبت سفارش‌های شائبه‌دار محدود به این موضوع نبود تا اینکه در روزهای اخیر فرهاد احتشام‌زاد نایب رئیس انجمن واردکنندگان خودرو هم اعلام کرد: طبق اطلاعات انجمن در زمان بسته بودن ثبت سفارش بیش از 15 هزار دستگاه خودرو به صورت غیرقانونی وارد شده است. 

براساس این گزارش، سازمان توسعه تجارت در واکنش به ادعای مطرح شده در مورد واردات 15 هزار خودرو اعلام کرده که نایب رئیس انجمن وارد کنندگان خودرو که اطلاعات دقیق‌تری از واردات غیرقانونی و کار متخلفان خودرو دارند، هر چه سریع‌تر این اطلاعات را در اختیار مقامات نظارتی و امنیتی کشور برای رسیدگی قرار دهند، زیرا در غیر این صورت شائبه افزایش تخلف واردات توسط خود اعضای انجمن به ذهن متبادر می‌شود. 

علی مویدی رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز هم از تشکیل گروه ویژه‌ای برای بررسی ثبت سفارش بیش از 6400 خودرو در زمان بسته بودن سیاست ثبت سفارش خودرو  خبرداده است.  

به گزارش فارس در حالی که سایت ثبت سفارش واردات خودرو به طور مستقیم زیر نظر سازمان توسعه تجارت بوده است،‌ در دوره توقف ثبت سفارش تخلفاتی صورت گرفته که هیچ‌گونه برخوردی  با آن نشده است تا جایی که  گفته می‌شود، طی این مدت 6400 خوردو ثبت سفارش شده است و از طرفی این سازمان مدعی است که شرکت‌ها واردکنندگانی که این تخلفات را انجام داده‌اند به محاکم قضایی معرفی کرده است؟

اما سوالی در اینجا مطرح است که چرا علیرغم مسائل عنوان شده در زمان توقف ثبت سفارش واردات خودرو از سوی انجمن واردکنندگان مبنی اینکه بازار سیاه فروش مجوز ثبت سفاش خودرو ایجاد شده سازمان اقدامی را برای جلوگیری از این بازار سیاه نکرده است؟ 

البته هم‌اکنون نایب رئیس انجمن واردکنندگان خودرو ادعا کرده است که طی مدت توقف ثبت سفارش 15 هزار ثبت سفارش انجام شده که ابهامات جدیدی را در مورد تعداد ثبت سفارش واردات خودرو و تعداد خودروهای وارداتی با این مجوزها در زمان توقف ثبت سفارش واردات خودرو مطرح می‌کند. 

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۸۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از هرمزگان، چهاردهمین جلسه کافه انجمن توسط دانشجویان تشکل انجمن اسلامی تحکیم وحدت در سالن روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

کافه انجمن هر هفته با موضوعات مهم روز تشکیل می‌شود.

دانشجویان در این جلسه به موضوع «حجاب در جامعه اختیاری است یا اجباری؟» با زیر موضوعات زیر پرداختند:

۱_تفاوت پوشش با حجاب چیست؟

۲_آیا حجاب با تشکیل و استحکام خانواده رابطه‌ای دارد؟

۳_چگونه و از چه راه‌هایی می‌توان حجاب و حیا را در جامعه فرهنگ سازی کرد؟

۴_رابطه شاد بودن با حجاب چیست؟

۵_ضرورت وجود گشت ارشاد در جامعه چیست؟

۶_برای برگرداندن حجاب واقعی و اصیل ایرانی در سطح جامعه چه اقداماتی لازم است؟

۷_دولت‌های مختلف با پوشش زنان جامعه خود چگونه برخورد می‌کنند؟

در پایان جلسه افراد با توجه به موضوعات به نتیجه رسیدند که به شرح زیر می‌باشد.

فاطمه مظهری نائب دبیر واحد سیاسی انجمن اسلامی تحکیم وحدت گفت: امروزه مسئله حجاب در جامعه ما به یکی از مسائل کلیدی و مهم جامعه مبدل شده که در این راستا سیاست‌هایی در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: مفهوم «حجاب» بسیار زیر بنایی‌تر و تفکری‌تر از این صحبت‌ها است که بخواهیم با صرف برخورد قهری آن را در جامعه جا بیندازیم.

جامعه ما باید به درک آن برسد که حجاب و محدودیت‌های آن لازمه داشتن یک جامعه پیشرو است.

مظهری تصریح کرد: علاوه بر آنکه حجاب و عفاف میراث نیاکان ما است و ایرانیان همواره در طول تاریخ با پوششی کامل در جامعه ظاهر می‌شدند. در جلسه‌ای که ذیل عنوان سلسله جلسات کافه انجمن برگزار کردیم، صحبت شد که دولت و مردم می‌توانند از راه‌هایی مثل: نظارت بر بازار لباس و کاهش قیمت های چادر و روسری، اصلاح در نظام آموزشی، گذاشتن جریمه‌های معقول و فرهنگ سازی زیربنایی به احیای حیای گاها مهجور در جامعه بپردازند.

خبرنگار: نسیم اسپید

انتهای خبر/

کد خبر: 1228409 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مردم را با واردات خودرو‌های برقی سرکار نگذاریم
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو در شیراز
  • جریمه نمایندگی فروش خودرو به دلیل گرانفروشی
  • جریمه برای گرانفروشی خودرو
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • پانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟