Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ مسیح کشاورز با بیان این مطلب در گفت و گویی افزود: از اسفند ماه واردات برج آزاد شده و تغییری نیز اتفاق نیافته و تا ۳۱خردادماه نیز ثبت سفارش‌ها انجام می‌شود و از ۳۱ تیرماه واردات این محصول ممنوع خواهد شد.

وی بیان کرد: بر اساس میزان مصرف کشور سال گذشته یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج وارد کشور شده و براساس برآورد میزان مصرف ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن و سرانه مصرف ۴۰ کیلوگرم به ازای هر نفر باید یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن برنج هرسال وارد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر انجمن واردکنندگان برنج توضیح داد: میزان تولید برنج در کشور حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن است که بین ۸۰۰هزار تن تا یک میلیون هزار تن برنج وارد کنیم که معمولا ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن نیز برای ذخیره سازی در نظر گرفته می‌شود.

کشاورز ادامه داد: اکنون ۶۳درصد از اقشار مختلف جامعه برنج خارجی مصرف می‌کنند و توانایی خرید برنج ایرانی به قیمت هرکیلو ۱۰ هزار تومان را ندارند این اقشار شامل ساکنان استان‌های مرزی ؛ ۶ میلیون نفر افراد زیرپوشش کمیته امداد؛ ۱۰ میلیون کارگر و در نهایت ۴۰ میلیون نفر خانواده کارگری؛ بیمارستان‌ها؛ دانشگاه‌ها و... می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به این تعداد مصرف کننده پیش بینی می‌شود میزان مصرف برنج خارجی در کشور امسال نیز افزایش یابد و واردکنندگان نیز اقدام به واردات بین یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن برنج کنند تا نیاز این افراد تامین شود.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج گفت:‌در چند سال گذشته میزان قاچاق برنج به دلیل کاهش تعرفه‌های واردات از ۴۰درصد به ۲۶درصد به میزان قابل توجهی کاهش یافته اما هنوز این مسأله وجود دارد که برای ممانعت از این کار بهتر است تعرفه واردات را به ۱۰درصد برسانند.

منبع: خبرآنلاین

400

واردات برنج انجمن واردکنندگان برنج مسیح کشاورز

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» ارائه می‌شوند، بر اساس قوانین جدید انگلیس باید همه دستگاه‌های هوشمند حداقل استاندارد‌های امنیتی را رعایت کنند و فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» همراه هستند ممنوع خواهند شد.

وزارت علوم، نوآوری و فناوری اعلام کرد که اقدامات لازم برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر هک و حملات سایبری از روز دوشنبه اجرایی می‌شود.

این بدان معناست که سازندگان تلفن‌ها، تلویزیون‌ها و در‌های هوشمند و غیره، اکنون از نظر قانونی ملزم به محافظت از دستگاه‌های متصل به اینترنت در برابر دسترسی مجرمان سایبری هستند و از کاربران خواسته می‌شود  رمز‌های عبور ساده و رایج خود را تغییر دهند.

همچنین شرکت‌ها باید جزئیات تماس خود را منتشر کنند تا مشکلات احتمالی گزارش شود و زمان‌بندی به‌روزرسانی‌های امنیتی شفاف باشد.

امید است که اقدامات جدید به مشتریان در خرید و استفاده از محصولات در زمانی که مصرف‌کنندگان و کسب‌وکار‌ها با سرعت فزاینده‌ای مورد حمله هکر‌ها قرار گرفته‌اند، کمک کند.

روسیو کونچا، مدیر خط‌مشی و حمایت از شرکت «Who» گفت: دفتر ایمنی و استاندارد‌های محصول (OPSS) باید راهنمایی‌های روشنی را به صنعت ارائه کند و آماده باشد که در صورت زیر پا گذاشتن قانون، اقدامات اجرایی قوی علیه تولیدکنندگان انجام دهد، همچنین از برند‌های دستگاه‌های هوشمند انتظار می‌رود که از همان روز اول مشتریان خود را به درستی راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که خریداران می‌توانند به راحتی اطلاعاتی در مورد مدت زمانی که دستگاه هایشان پشتیبانی می‌شود را بیابند و خرید‌های آگاهانه انجام دهند.

جاناتان بری، وزیر علوم و فناوری، گفت: «از آنجایی که زندگی روزمره به طور فزاینده‌ای به دستگاه‌های هوشمند وابسته می‌شود، تهدیدات ایجاد شده توسط اینترنت چند برابر و حتی بزرگتر می‌شوند.

از امروز به بعد، با معرفی نخستین قوانین جهانی حریم خصوصی، داده‌ها و امور مالی شخصی آنها اطمینان حاصل می‌کند، مصرف کنندگان از اینکه دستگاه‌های هوشمند آنها در برابر مجرمان سایبری محافظت می‌شود، آرامش بیشتری خواهند داشت. ما متعهد هستیم که بریتانیا را به امن‌ترین مکان در جهان برای آنلاین بودن تبدیل کنیم و این مقررات جدید جهشی قابل توجه به سمت دنیای دیجیتال امن‌تر است.

این قوانین به عنوان بخشی از رژیم امنیت محصول و زیرساخت‌های مخابراتی (PSTI) اعمال می‌شوند که هدف آن تقویت انعطاف پذیری انگلیس در برابر جرایم سایبری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • لهستان عبور خودروهای نظامی اوکراین از خاک خود را ممنوع کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور