Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان چای کشور‌ گفت:‌ ورود محصول چای به بازار بورس علاوه بر سودآوری بیشتر برای تولیدکنندگان،‌ رونق بسیار خوبی در صنعت چای داخلی ایجاد می‌کند. ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۹ استانها گیلان نظرات

محمدولی روزبهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ بحث ورود محصول چای به بازار بورس محصولات کشاورزی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های امسال سازمان چای کشور است و امیدواریم با این اتفاق خوب رونق مطلوبی در صنعت چای شمال ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان چای کشور با بیان اینکه مقدمات ورود محصول چای به بازار بورس فراهم شده است بیان داشت:‌ این طرح با مساعدت صندوق حمایت از صنعت چای کشور و دیگر دستگاه‌های متولی بورس محصولات کشاورزی انجام می‌شود و انتظار داریم تا دو ماه آینده به مرحله عملیاتی برسد.

روزبهان با تأکید بر اینکه بحث ورود چای به بازار بورس محصولات کشاورزی برای نخستین بار در کشور مطرح می‌شود افزود: بهبود وضعیت درآمدی چایکاران شمالی،‌ ایجاد تعادل در بازار و سودآوری بیشتر برای کارخانجات چایسازی از جمله نتایج مثبت و قابل توجه اجرای این طرح است.

وی با بیان اینکه حمایت از یک محصول تنها به معنی خرید آن محصول نیست و باید در ابعاد مختلف به کالای داخلی کمک کرد عنوان کرد:‌ البته مردم به‌عنوان مصرف‌کنندگان داخلی همواره به نقش و رسالت خطیر و تعیین‌کننده خود در حمایت از کالای ایرانی به نحو مطلوبی عمل کرده‌اند.

رئیس سازمان چای کشور روند فرو‌ش سالانه چای تولید شده داخلی را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت:‌ چای تولید شده شمال هر ساله به جهت عطر،‌ طعم و کیفیت بسیار مطلوبی که دارد کلاً به مصرف داخلی می‌رسد و این نشان از برتری چای ایرانی نسبت به سایر برندهای خارجی دارد. 

روزبهان از عملکرد بسیاری از مسئولان و دستگاه‌های دولتی در مورد خرید چای خارجی انتقاد کرد و ابراز داشت:‌ تأمین نیاز چای مصرفی آن‌هم به آن حجم و مقدار وسیع توسط وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های حاکمیتی به هیچ عنوان قابل توجیه نیست و چنین اقداماتی باید اصلاح و مورد تجدیدنظر قرار گیرد.

رئیس سازمان چای کشور به بحث صدور بخشنامه‌های دولت به دستگاه‌ها و الزام آنان جهت خرید و مصرف کالاهای داخلی اشاره کرد و گفت:‌ محصول چای تولید شده هرچه قدر زودتر در بازار داخلی به فروش برسد مطمئناً شاهد توسعه روزافزون و رونق بیشتر صنعت چای کشور خواهیم بود.

روزبهان به امر کیفی‌سازی روند تولید ‌چای و فرایند فرآوری آن در کارخانجات چایسازی تأکید کرد و اظهار داشت:‌ امیدواریم دستگاه‌های دولتی نیز در این راستا با تغییر سیاست‌های خود و اتخاذ یک نگاه ملی همگام با مردم در حمایت از کالای ایرانی سهم بیشتری را در جامعه ایفا کنند.

انتهای پیام/ ت

R7877/P1336/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۵۹۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • ورود صندوق ملی مسکن به خرید سیمان/ واسطه‌ها حذف می‌شوند
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • ۵ هزار میلیارد تومان دیگر به بورس انرژی تزریق شد
  • ۵۰۰۰ میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد